truskawa10017
Fanka BB :)
paula3Wiem że goraczka w ciazy jest niebezpieczna w ogole kazda choroba w ciazy jest niebezpieczna... Oj paracetamol tez jak sie nie myle to bralam ale duzo mialam tych lekarstw ale takich slabych bo moja lekarka bala sie dac mi cos mocniejeszego bo jakby sie nie poprawilo mi to powiedziala ze dostawałabym zastrzyki... Zaraz USG mialam robione badania krwi czy z dzieckiem jest wszystko dobrze... Jedynie badania moczu miałam złe i dostałam skierowanie do szpitala na tydzien. Nie chcialam isc do szpitala ale gin powiedzial mi ze jak nie pojde to moge nerki stracic:/ To mnie wystraszyl i poszlam.
Kolia Tak to chyba zależy bo wiesz jak to jest w tych czasach lekarz nie chcial miec potem napewno problemow jak jakas małolata by se ubzdurała ze on ja molestowal i dlatego potrzebowal zgody od rodzicow.
AgusZakochana Ładne zdjecie:***
Kolia Tak to chyba zależy bo wiesz jak to jest w tych czasach lekarz nie chcial miec potem napewno problemow jak jakas małolata by se ubzdurała ze on ja molestowal i dlatego potrzebowal zgody od rodzicow.
AgusZakochana Ładne zdjecie:***