Weekend mialam nawet udany bylam u babci bo mala urodziny i Mikołaj się wyszala za wszytskie czas w sobote na jezioro pojechalismy a niedziele odsypial tak go wykonczyl 2 dni na swiezym powietrzu. Przyczytalam mniej iecej wsyztko ale jekos nie mam weny odpisywac lenistwo mnie ogarnia, obiecuje poprawe
reklama
truskawa10017
Fanka BB :)
PATITKA26 juz ostatnio dalam mojemu synkowi jabłuszka potartego, biszkopcika z herbatka i budyniu troche. Ale czy moge dawac juz takie dania co sie kupuje? Nic mu nie zaszkodzi jak mu dam teraz troszeczke jedzonka które daje sie odc 4 miesiaca??? Dawalam mojemu synkowi NAN ale on po nim wymiotywał jak kot! Pytam sie bo chce jak najszybciej mu zmienic mleko bo te co kupuje przeciw ulewaniu jest strasznie drobie:/
truskawa10017
Maagda_ Byłam w ciazy i wiem ze o tym tylko usłyszałam ostatnio od jakiejs starej baby ze ktos tam jest w ciazy pozamacicznej i musi lezec w szpitalu przez caly okres ciazy:/ No to ja sie zapytalam czy to faktycznie prawda bo mi sie cos w to nie chcialo wierzyc. A poza tym mało słyszałam o ciąży pozamacicznej wiec prawie bym uwierzyla w te bzdury... Wiecie jak to te stare kobitki lubią pozmyslac co nieco...
lenka87 dałas mu cos ze tak czesto robil kupki??? Czy od samosci? Ja tez bym chciala zeby chociaz raz dziennie robil a tu lipa...
lenka87 dałas mu cos ze tak czesto robil kupki??? Czy od samosci? Ja tez bym chciala zeby chociaz raz dziennie robil a tu lipa...
Ostatnia edycja:
Ja wiem, że jest drogie ale ja właśnie z powodu silnego ulewania po Bebiko musiałam jej dawac NAN ten w puszce a jakie mleko dajesz małemu teraz?PATITKA26 juz ostatnio dalam mojemu synkowi jabłuszka potartego, biszkopcika z herbatka i budyniu troche. Ale czy moge dawac juz takie dania co sie kupuje? Nic mu nie zaszkodzi jak mu dam teraz troszeczke jedzonka które daje sie odc 4 miesiaca??? Dawalam mojemu synkowi NAN ale on po nim wymiotywał jak kot! Pytam sie bo chce jak najszybciej mu zmienic mleko bo te co kupuje przeciw ulewaniu jest strasznie drobie:/
Powiem Ci że najlepiej skonsultowac to z pediatrą on najlepiej doradzi bo każde dziecko jest inne i inaczej moze mleczko wpływać.
Może Twój synek będzie lepiej akceptował właśnie Bebiko.
Ja Majce dawałam zupki takie od 4 msc juz jak miała 3 msc i chyba dwa tyg i nic jej nie było tylko na początek po troszku zeby nie zaszybko a jak wszytsko będzie dobrze to mozna.
U nas działała herbatka HIPP z kopru włoskiego i na trawienie tez HIPP a jak juz było bardzo xle to dawałam czopek glicerynowy i kupa się pojawiała.Maagda_ Byłam w ciazy i wiem ze o tym tylko usłyszałam ostatnio od jakiejs starej baby ze ktos tam jest w ciazy pozamacicznej i musi lezec w szpitalu przez caly okres ciazy:/ No to ja sie zapytalam czy to faktycznie prawda bo mi sie cos w to nie chcialo wierzyc. A poza tym mało słyszałam o ciąży pozamacicznej wiec prawie bym uwierzyla w te bzdury... Wiecie jak to te stare kobitki lubią pozmyslac co nieco...
truskawa10017
PATITKA26 Daje mu herbatke z kopru i jest tak jak było... :/
Karolina00
Moi dwaj mężczyżni...
Witajcie. Już parę razy się zbierałam, żeby napisać, ale jakoś tak...
Przepraszam, że Wam nie odpiszę na wszystko (chociaż i tak mało napisałyście odkąd mnie nie było)
U nas w sumie bez zmian. Dziś R. pojechał na szkolenie, wraca jutro po południu, także mam luz, bo obiadu nie muszę gotować, szfagierka wzięła Filipa na spacer i tak sobie siedzę w domku, posprzątałam, itp. Na noc przychodzi do mnie kumpela. Będzie wesoło
Parę dni temu na horyzoncie pojawiła się pewna szansa... postanowiłam dowiedzieć się, czy w obrębie mojej miejscowości jakaś kapela nie potrzebuje wokalistki. I co? I znalazłam ofertę zespołu, którego lider jakieś trzy lata temu po usłyszeniu mnie na jednym z wystepów (kiedyś śpiewałam w zespole) zaproponował mi współpracę, no ale za względu na mój wiek (15 lat, ku jego zdziwieniu) nic z tego nie wyszło. No ale już wtedy mi powiedział, że w Jego zespole zawsze będzie dla mnie miejsce za parę lat. Skontaktowałam się z Nim, no i teraz jestem w trakcie opracowywania piosenki "Say it right" Nelly Furtado, tak na początek. W tygodniu podrzuci mi płytkę z podkładami, jak je opanuję, to jedziemy z koksem. Wiecie, nie dość, że będę robiła coś, co kocham, to w dodatku będę zarabiać i to nieźle! Za wesele z poprawinami mogę zgarnąć nawet 500 zł! A takich wesel w miesiącu mają 4, załóżmy, że na dwóch będę (bo od września idę do szkoły zaocznie co drugi weekend), no to patrzcie ile kasy, 4 dni i 1000 zł! A nie mówię już o bankietach i festynach Szykuje się zajebista zabawa. Mam nadzieję, że wszystko wypali.
Przepraszam, że Wam nie odpiszę na wszystko (chociaż i tak mało napisałyście odkąd mnie nie było)
U nas w sumie bez zmian. Dziś R. pojechał na szkolenie, wraca jutro po południu, także mam luz, bo obiadu nie muszę gotować, szfagierka wzięła Filipa na spacer i tak sobie siedzę w domku, posprzątałam, itp. Na noc przychodzi do mnie kumpela. Będzie wesoło
Parę dni temu na horyzoncie pojawiła się pewna szansa... postanowiłam dowiedzieć się, czy w obrębie mojej miejscowości jakaś kapela nie potrzebuje wokalistki. I co? I znalazłam ofertę zespołu, którego lider jakieś trzy lata temu po usłyszeniu mnie na jednym z wystepów (kiedyś śpiewałam w zespole) zaproponował mi współpracę, no ale za względu na mój wiek (15 lat, ku jego zdziwieniu) nic z tego nie wyszło. No ale już wtedy mi powiedział, że w Jego zespole zawsze będzie dla mnie miejsce za parę lat. Skontaktowałam się z Nim, no i teraz jestem w trakcie opracowywania piosenki "Say it right" Nelly Furtado, tak na początek. W tygodniu podrzuci mi płytkę z podkładami, jak je opanuję, to jedziemy z koksem. Wiecie, nie dość, że będę robiła coś, co kocham, to w dodatku będę zarabiać i to nieźle! Za wesele z poprawinami mogę zgarnąć nawet 500 zł! A takich wesel w miesiącu mają 4, załóżmy, że na dwóch będę (bo od września idę do szkoły zaocznie co drugi weekend), no to patrzcie ile kasy, 4 dni i 1000 zł! A nie mówię już o bankietach i festynach Szykuje się zajebista zabawa. Mam nadzieję, że wszystko wypali.
truskawa10017
PATITKA26 Ja daje bebiko własnie przeciwko ulewaniu i jest juz dobrze... Ale jak boga kocham dawałam kazde po kolei mleko jakie jest na rynku i po kazdym wymiotywał. Ale teraz musze specjalnie jezdzic do supermarketu po te mleko. Włąsnie przed chwila dałam mojemu synkowi zupke jarzynowa z gerbera a skonczyl wczoraj 3 miesiace i zładł pół słoiczka Mam nadzieje ze nic mu nie bedzie... Kupiłam nawet deserek marchewka z jabłkiem. Chyba nic mu nie bedzie co? Narazie nie wymiotuje Widac mu smakowało bo jak zjadł wszystko to płakał bo chcial jeszcze chyba Ale co za duzo to nie zdrowo:*
reklama
truskawa10017
Wow Karolina ale sie masz fajnie... Tez bym chciala zarabiac spiewajac ale niestety nie mam ładnego głosu Nie mogłabys jakos wstawic albo przesłac jakiejs piosenki w twoim wykonaniu (jak jakas nagrałas) z miła checia bym posłuchała)) inne dziewczyny z pewnoscia tez:*