reklama
truskawa10017
Fanka BB :)
baska201 No to szkoda
megi_emi18 Witam na forum ja tez mam 20 lat i mam 3-miesiecznego synka
megi_emi18 Witam na forum ja tez mam 20 lat i mam 3-miesiecznego synka
truskawa10017
PATITKA26 Miałas racje z ta kupką Wypróżnił sie niedawno a powinnien dopiero jutro robic bo dokładnioe co dwa dni robi kupke Nie wymiotywał, nic mu nie było A zjadł pół słoiczka wiec to duzo jak na 3-miesieczne dziecko. Teraz postaram sie mu dawac raz dziennie chociaz odrobinke jakiegos jedzonka moze juz bedzie normalnie te kupki robic chociaz raz dziennie))
Głowa do góry mama wszystko sie maluszkowi unormuje tylko trzeba troszkę czasu potem juz tylko będzie lepiej.PATITKA26 Miałas racje z ta kupką Wypróżnił sie niedawno a powinnien dopiero jutro robic bo dokładnioe co dwa dni robi kupke Nie wymiotywał, nic mu nie było A zjadł pół słoiczka wiec to duzo jak na 3-miesieczne dziecko. Teraz postaram sie mu dawac raz dziennie chociaz odrobinke jakiegos jedzonka moze juz bedzie normalnie te kupki robic chociaz raz dziennie))
truskawa10017
PATITKA26 No ja myśle ze wszystko bedzie okey a twoja mała umie już chodzić? Pewnie masz wszytko na głowie takie dziecko chce wszystko dotknac wszedzie isc itp. A ty jeszcze w ciazy Tez bym chciala byc jeszcze raz ale boje sie ze nie dam se rady i nie bede potrafila utrzymac dziecka z marnej wypłaty mojego chłopaka... Teraz tak akurat starcza na wszytko jeszcze jego rodzice co miesiac daja jakis grosz i jakos zyjemy...
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
Witajcie Bardzo się cieszę że podobała się Wam moja sukienka... Co prawda marzyłam o innej , bardziej rozłożonej lub takiej romantycznej i zwiewnej ...ale w jednej wyglądałabym jak bańka a w drugiej jak dziecko do komunii...Wybrałam tą ponieważ dobrze na mnie leży i ładnie wygląda... Co do mnie weekend miałam ciężki ;/;( Oddaliśmy z narzeczonym naszego psa Sedanka znajomym jego rodziców... Chcieli psa i akurat moja teściowa przypomniała sobie że w domu nasz będzie przeszkadzał o czym już pisałam w innym temacie odnoście teściowych...Było Nam ciężko...Ale mam nadzieje że będzie miał dobrze w tamtym domu i szybko się przyzwyczai...
megi_emi18 Witaj na forum I nie martw się..każda z Nas miała obawy mieszane z radością na początku ciąży
megi_emi18 Witaj na forum I nie martw się..każda z Nas miała obawy mieszane z radością na początku ciąży
truskawa10017
AguśZakochana Ojjjj to szkoda ze go oddałas ja lubie zwierzatka Długo był z wami?Ale pies i idziecko nie za bardzo do siebie pasuja jeszcze nie wiadomo co takiemu pieskowi odbije i moze krzywde zrobic dziecku. Jak tam ciąża? Wszystko wporzadku?
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
truskawka Ja też uwielbiam zwierzaki... np. Gdy mój brat był mały nie było problemu ze starszym psem..Był strasznie opiekuńczy i mój brat od małego się z nim bawił... Sedana mieliśmy od pół roku ponieważ niedawno postanowiliśmy z narzeczonym na wspólnego zwierzaka...Niestety komuś to nie spasowało ale powiedział o tym dopiero teraz..;/ mam nadzieje że w nowej rodzinie bedzie mu dobrze...Starego psa którego miałam w rodzinnym domu także za niedługo nie będzie...Jest chory i ma iść do uspania , poza tym nie ma zębów w związku z czym prawie nic nie je a ma jakieś 15 lat. Ostatnio poza weselem i dzidzią jakieś same złe wieści mnie czekają... Rozstania albo jakieś zasady innych i humorku... Ciągle trzeba coś znosić co sobie ktoś inny wymyśli...
Moja Mała juz biega wszędzie jej pełno nie powiem ze jest mi bardzo łatwo bo nie szczególnie teraz kiedy mniej sił, ale myśl o maluchu mi wszytsko wynagradza.PATITKA26 No ja myśle ze wszystko bedzie okey a twoja mała umie już chodzić? Pewnie masz wszytko na głowie takie dziecko chce wszystko dotknac wszedzie isc itp. A ty jeszcze w ciazy Tez bym chciala byc jeszcze raz ale boje sie ze nie dam se rady i nie bede potrafila utrzymac dziecka z marnej wypłaty mojego chłopaka... Teraz tak akurat starcza na wszytko jeszcze jego rodzice co miesiac daja jakis grosz i jakos zyjemy...
reklama
Witam:-)
panistepelek- sszczerze to nie wiem ile mierzy Ludwik... Waży około 8 kg, to chyba mało
Agus- fakt, suknia ładna Bardzo
solounosbesos- synek też fajna sprawa Ja np marzyłam o pierwszym syneczku... Widzę,że zaczynasz studia w tym roku, ja też Zobaczymy jak to będzie
anetka- Zuzia śliczna dziewczynka, cała mamusia! (na moje oko)
mamaola- to był pierwszy basenLudwika i było świetnie... Tak mu się podało,że szok.... Pływał w swoim nowym kole
muszę mu częściej fundować takie atrakcje;-)
Kinga- nie zgadzam się ,że żałować będą Ci po socjologii,politologi czy psychologii... Realia się zmieniają...Każdy kto nie jest dobry w swoim zawodzie to bedzie załować albo idzie z przymusu na konkretne studia... Tak jest z każdym jednym kierunkiem....Jak się wybiera konkretny zawód ,wiadomo, trzeba się cały czas doszkalać... Ja wybrałam psychologię, bo zawsze by ło to moim marzeniem... Mam plan swojej "kariery" zawodowej i wiem(że jak tylko skończę szczęśliwe kierunek) to go w pełni zrealizuję
tak produkujecie,że masakra jakaś... No,ale ja nie mam czasu zaglądać i nadrabiać;-) buźka
panistepelek- sszczerze to nie wiem ile mierzy Ludwik... Waży około 8 kg, to chyba mało
Agus- fakt, suknia ładna Bardzo
solounosbesos- synek też fajna sprawa Ja np marzyłam o pierwszym syneczku... Widzę,że zaczynasz studia w tym roku, ja też Zobaczymy jak to będzie
anetka- Zuzia śliczna dziewczynka, cała mamusia! (na moje oko)
mamaola- to był pierwszy basenLudwika i było świetnie... Tak mu się podało,że szok.... Pływał w swoim nowym kole
muszę mu częściej fundować takie atrakcje;-)
Kinga- nie zgadzam się ,że żałować będą Ci po socjologii,politologi czy psychologii... Realia się zmieniają...Każdy kto nie jest dobry w swoim zawodzie to bedzie załować albo idzie z przymusu na konkretne studia... Tak jest z każdym jednym kierunkiem....Jak się wybiera konkretny zawód ,wiadomo, trzeba się cały czas doszkalać... Ja wybrałam psychologię, bo zawsze by ło to moim marzeniem... Mam plan swojej "kariery" zawodowej i wiem(że jak tylko skończę szczęśliwe kierunek) to go w pełni zrealizuję
tak produkujecie,że masakra jakaś... No,ale ja nie mam czasu zaglądać i nadrabiać;-) buźka
Ostatnia edycja: