reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kinga no ostanio bylismy nad morzem wiec troche kasy poszlo a poza tym w wakacje w tak krotkim czasie zorganizowac wszytko to tez moglby byc problem:-p
paula3 ja tam lubie gory ;latem bylam 4 razy, tzn ja no obozy jezdzilam i dopiero na morzem mi sie nudzilo :-p
Umi to tez przemysle ale ja z moim zdoloscami kulinarnymi bym chyba pizze zamiowla:-p choc ostatnio staram sie rozwijac:-)
niunia ja tez mam rocznice 13 sierpnia:-D

no lece bo sie moj maly obudzil i tak smiesznie na mnie kuka:-)

dorom5 No trzeba korzystać puki się da...Puki pogoda ładna ;):-)Ja to uwielbiam leżeć w ogródku na kocyku i się relaksować..Pozatym życie w bloku a życie jak można wyjść w każdej chwili z dzieckiem na pole to różnica:tak:
Patrycjaa Witaj na forum ;):-D
paula3 No Mój też nie widział morza nigdy i też mam go zamiar kiedyś tam zabrać ;)
truskawka Czuję się dobrze... Tylko ostatnio znów męczą mnie mdłości a myślałam że przejdzie ;( A ruchy już czuję takie delikatne jak położe ręke na brzuchu i się skupię haha...Ale za 2-3 tygodnie to już będzie norma...A co tam między Wami? No My już w sumie rok po zaręczynach jesteśmy....Jakoś na razie nie było takich większych sprzeczek między nami... Na szczęście
kingusia1991 Witaj ;) Napisz coś o sobie i udzielaj się... ;-)

agus jakos bardzo szybko odczuwasz te ruchy bo przy drugiej ciazy naet tak wczas konbiety nie wyczuwaja:) ja poczulam w 19 tygodniu wyraznego kopniaka ( pierwsza ciaza moja:)) a teraz to czasrem modle sie zeby sie uspokoila:)

niunia90 ja poczułam pierwsze ruchy w 16 tygodniu a za szczupła to ja nie byłam
kolia niunia90 super daty my mamy 2 rocznice 15 września i tez cos musze wymysleć zeby zaskoczyć mojego T.

polna nie kus nie kus, bo sie kiedys zwale Tobie na glowe z rodzinka ;P mi by pasowalo gdzies w bliskiej okolicy gor mieszkac :D

agus faktycznie cos szybko poczulas ruchy...na mdlosci miod polecam.

umi przynajmniej dzisiaj nie za goraco to sie w pracy nie udusisz. Ja tez uwielbiam te cukierki -galaretki w czekoladzie :D

hej dziewczyny mam ogormną prośbę do was a mianowicie:

Prosiłabym o jakieś sprawdzone sposoby na mdłości! Narazie wiem o imbirze i miodzie. Czy któraś zna jeszcze jakieś inne sposoby?

reklama
AGUŚ dziwne ze w 14 tyg i to w pierwszej ciąży już czujesz ruchy oO
ja też jestem w pierwszej ciąży w 19 tyg i jakoś do tej pory poczułam dwa stuknięcia z czego pierwsze było w 17 tyg.
to chyba jednak jelita a nie dzidziuś :D

Do góry