reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam mamuski :tak: u Nas wreszcie na polu chlodno a Ala zrobila pobudke o 7 :-) dzis musze zrobic Jej galaretke bo wczoraj wszystkie galaretki z plackow pozjadala :-D

paula nad morze , to sie chlopak ucieszy :tak: ale powiem Ci ze ja tez nigdy nie bylam nad morzem :-)

Kinga cuda sie zdarzaja :-)

Truskawka nie mow do mnie Kochana , ok ? kolezenkami to My nie Jestesmy !!
A czemu Kinga nie dostanie bana bo Ona nie robi awantur na calym forum i sie zachowuje przyzwoicie , zreszta troche poczytalam Twoich postow na innych watkach i to co przeczytalam utwierdza mnie w tym ze nie przebierasz w slowach a inne dziewczyny potwierdzaly to :sorry2: nawet sama wiesz ze masz przechlapane u aniaslu po napisaniu jednego posta wiec ostrzegam jeszcze raz bedziesz wszczynac klotnie albo wracac do tamtego tematu napisze do aniaslu !! Pisz na forum ja Ci nie bronie ale prosze Cie zebys pisala normalnie i nie wtykala nos tam gdzie nie wypada :tak:;-)

reklama
Powiem Wam szczerze, że jak zaglądam tu i widzę tylko posty na temat tych ostatnich kłótni to nawet mi się pisać nie chce.

Oglądałyście wczoraj wieczorem na dwójce film "Bandyta"?

Jak By Was to interesowało to w Biedronce jest teraz akcja: Dziecięcy świat, czyli promocje na wiele produktów dla Bobasów jak np. mleka, kaszki, jakieś deserki, zupki, serki.
Ja wczoraj kupiałm herbatkę ziołową za 6 zł a taka sama z Hippa kosztuje ponad 10zł.
http://www.biedronka.pl/img/ofespec/grouwup2009/1142.php

Ostatnia edycja:
pustki tu... aż przeciag sie zrobil:-p chyba sie skusze na ten album jutro podejme decyzje bo kurcze czas leci:p
panistepelek dlatego ja nie zwracam juz na to uwagi:-p
kingusia1991 Witaj! napisz cos o sobie, widze ze w moim wieku jestes?:-)
paula P nie byl w gorach ale to raczej nie do zorganizowania:-p

panistepelek ja ogladalam film na jedynce - ciekawy byl :tak:
a co do biedronki to zgadzam sie , sa o wiele tansze jedzonka :tak: u Nas to nawet Pampersa sprzedaja po 26 zl no ale akurat nie ma tych rozmiarow co Ala uzywa :sorry2:

kolia - trochę cięzko nie zwracac na to uwagi :-/

polna - Ja tez kupuję bardzo dużo rzeczy biedronkowych. A w teraz w tej promocji są też normalne oryginalne np. zupki czy deserki.

paula - Ja tam bardzo bym chciała jechac w góry ale tak wiosną.

Kinga a mnie masz na podkarpaciu :-p:-)

panistepelek racja , ja tez zazwyczaj robie zakupy z biedronce :tak: moja siostra kiedys kupila fotelik samochodowy i powiem Ci ze jest bardzo dobry , kosztowal 90 zl a mocny jak niewiem co :tak:

reklama
Witajcie
Ja mam w pracy mały kocioł ze sie tak nieprecyzyjnie wyrażę ale nie chce tu mocnych wyrazen uzywac.
Wpadłam tylko sie przywitac i mniej wiecej przeczytałam co i jak.
panistepelek Mam to samo dlatego dzis nadrabiam tylko ostatnia stronę:-p
kolia A moze romatyczna kolacja?
kingusia1991 Witaj napisz cos o sobie:-)
Polna oj ja uwielbiam galaretki eh a najbardziej to takie cukierki galaretki w czekoladzie mniam:-p albo takie galaretki w cukrze obtoczone

Do góry