reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kinga - Nie koniecznie odpoczywaj, poprostu dajcie spobie spokoj z klotniami. Moze dobrym sposobym bylo by unikanie swoich postów?

Umi2 - Ciesze sie, bo tanio mnie w przyszlosci wyjdzie sztczne mleczko, poki co pokarm mam za darmo, oprocz ton wypitych herbatek, inek i wody. :tak: Z tym krwawieniem to mialam jednak szczescie ze tak krotko. ;-)

polna_N - Alank wypil butle mleka sztucznego Bebico, takze dokladnie tak jak piszesz nie bede mu mieszac z innymi juz zostane przy tym gdy bede Go przestawiac. :tak: Jest slodsze do Bebilonu jak dla mnie, i moze dlatego wypil, choc z krzywa minka. ;-)

AgusZakochana - Zazroszcze ogrodka przy domku, mi i Bartkowi marzy sie domek maly z ogrodkiem. :tak: Jak naraziemam dzialeczke 3km. od domu, i jak jest pogoda codziennie jezdze tam z Alankiem. :tak:

reklama
Lakshmi chyba nam się zmyła,a my tu się dalej martwimy losem jej kuzynki :-p hihi..widzicie jakie z nas dobre kobiety :-)

Ja również nie miałam problemów z mamą mimo, że mam dopiero 19 lat. Na pewno wszystko się ułoży, na początku zawsze jest ciężko, zadręczają nas myśli ale z czasem będzie ok. Rodzice na pewno nie pozostawią was samych, chłopak niech skończy szkołę i do pracy, aby was utrzymać.Będzie ok!

Hej dziewczyny :*

Postanowiłam napisać bo tylko obserwuje i czytam a nigdy tu nie piszę:) mogę się do Was wprosić??:> Znam tu kilka dziewczyn z innego wątku ale chętnie poznam resztę:)

Może się króciutko przedstawię :) Mam na imię Patrycja, jestem szczęśliwą narzeczoną, za niedługo biorę ślub:) byłam w ciąży ale niestety poroniłam:( fasoleczka była za słaba i obumarła w 7 tc:( pozbieraliśmy się już i znów zaczynamy się starać:):) mam 22 lata. To tyle o mnie , reszta pewnie wyjdzie w konwersacji:) zawsze każda się przedstawia jak się wprasza do innego wątku więc też to zrobiłam hehe:)

widzę, że tutaj Pani Truskawa też króluje :D

Karolina oj szalal, jak wrocilismy z plazy to padl jak kamien bez usypiania:-):-p jak Filipek?
Patrycjaa Witaj! przykro mi ze fasoleczke stracilas ale zycze powodzenie zaby szybko sie starania udaly;-)

Ale tu pustki dzisiaj w piatek to nadazyc nie bylo mozna a dzisiaj co:-p A ja mam prosbe o pomoc:-p za 10 dni bede z P 2 lata no i mogla bym cos z robic z tej okazji ale nie mam pojecia co zawsze bylam w tym slaba:zawstydzona/y::happy2: i tak sie zastanawiam czy nie macie jakis pomyslow:p

hej :-). ja tu u Was rzadko bywam,ale chyba zaczne czesciej zagladac;-) przeczytałam kłótnię dziewczyn i samej mi sie kłócić zachciało..jakbym próbowała to mnie wygońcie stąd! :-) bo ja to teraz potrafię,ojjjj potrafię.. 2trymestr mi się zacząl i jestem czepliwa jak mało kiedy :-)

kolia ja 14lipca obchodziłam ze swoim D 2lata i zrobiłam mu album..koszt niewielki,a radocha ogromna;-) Na pierwszą rocznicę też dostał album,widziałam jak się ucieszył,dlatego zrobiłam tak jakby "drugą część" :-) wzielam kilkanascie wspolnych zdjec, wymyslilam fajne podpisy do nich a na ostatniej stronie napisałam mu coś osobistego..kilka zdań od serca:-) wyszło mi naprawde mega ładnie..aż sama sie wzruszyłam kiedy na koniec go obejrzałam. ;-) a D miał łzy w oczach ;-) on za to niespodziewanie zabrał mnie na tydzień nad jeziora ,co mnie straaasznie zdziwiło,bo ma zawsze problemy z dostaniem urlopu :-) może zrób mu kolacje przy świecach? :-) ja np. na walentynki,rocznice i urodziny zawsze szukam czegoś,czym bede mogła swoje kochanie zaskoczyć ;-) myślałaś już o czymś konkretnym?

tez tak w ciazy mialam..i niestety po porodzie zostalo ;-)

ja swojemu tez kiedys album dalam ale ze zdjeciami aktami :sorry2::cool2::tak::-)

patrycja witaj :-);-)

dorom masz racje, ciezko mi jednak bylo nie zareagowac na te jej zlosliwosci 'i co tylko':-p

umi dzieki :)
nie widze powodu, dla ktorego mialabym poczuc sie urazona :) osoby z boku bardziej obiektywnie patrza na dany problem w porownaniu do osob siedzacych w nim 'po uszy' :)
no nic dziewczeta, przepraszam za ta klotnie i obiecuje poprawe :tak::-)

Ostatnia edycja:
Oj racja ,racja pustki cos na MM :-)

paula ciekawy pomysl z tym albumem :tak: no ale ja mam zamiar mojemu zrobic podobny album jak bedziemy mieli 5 rocznice :tak: On tez nalezy dotakich ckliwych facetow co z byle prezentu moga sie poplakac :-)

Kinga co Ci powiem to Ci powiem ale Ona juz sobie zrobila chyba na calym forum ladna opinie i szkoda nerwow :sorry2:a jak jeszcze raz bedzie naskakiwac to poprostu zostanie zablokowane :cool2:

Patrycja no pewnie ze mozesz pisac :tak: Ty u mnie a ja u Ciebie , chodzi mi o watki :-pZYcze duzooo szczescia i powodzenia przy nastepnej fasolence ;-)

Dorom to super ze Alan tak ladnie wypil mleko :happy2:

Jasny gwint... Dziewczyny nie chce sie kłocic!!!!!!!!! Ja naprawde nie zaczęłam tej kłotni a mi jak zwykle nikt nie wierzy... A dobrze KingaMz wie ze nie lubie jak ktos na mnie naskakuje i ja wtedy wybucham. No poprostu nie umiem zatrzymac w sobie to co mysle i palne zawsze cos.... Przykro mi taka juz jestem. Dobra nie chce o tym pisac bo mi sie az humor psuje:/

Patrycjaa Witaj na tym wątku... Co masz na myśli że ja tu króluje???????????????????????????????????????????????????????????????

paula3 Masz może i racje z tym gg ale niemam zamiaru sie juz kłocic:) Jak chce Kinga to niech se pisze do innych na mój temat ja tez bede wypisywała ale nigdy nie skieruje juz nic do niej. Niektórzy ludzie nie rozumieją poewnych rzeczy:(

Ale ciesze sie nawet ze jestem taka pyskata bo kiedys byłam bardzo skryta i wstydliwa i przez to bardzo sie nacierpiałam bo nigdy nie moglam niczego z siebie wykrztusic jak cos sie działo... teraz to bym nie popełniła takiego bledu co kiedys ale niestety wtedy byłam młoda i głupia... I życia sie bałam...

Polna Kochana powiesz mi jedno okey? Dlaczego bronisz Kinge hmm? Dobrze wiesz ze nie zaczęłam a ty piszesz ze jak podskocze to mnie zablokujesz... Dlaczego Kindze tak nie powiesz? Teraz sie poczułam urażona... Zrozum mnie... Nie chce sie kłócić! Ponosi mnie i dlatego tak wypalam. Bo nie dam sie obrażac i krytykowac przez kogos kto wcale nie jest lepszy a wywyższa sie tym ze pokończył studia i co tylko. Człowiek jest tylko człowiekiem i nie zostanie nigdy bogiem! A to ze ktos jest madrzejszy w sprawie nauki to nic nie swiadczy:) I ja zostałam w taki sposób obrażona. A jak by to kogos interesowało dlaczego zdałam tylko zawodówke to powiem tak że poprostu nie mogłam musiałam w domu pomagac i znalejść jakis zawód zeby rodzine utrzymac bo w domu była bieda (moja matka jeszcze wtedy nie pracowała). Ale mam zamiar iść do jeszcze do jakiejs szkoły i porobic różne kursy kosmetyczne i kurs na kase fiskalną.

AguśZakochana Naprawde miło sie oglkąda taka miłość na zdjęciach:) Miedzy mna i moim to juz chyba nie tai wielki lov bo czuje sie jakbys my byli starym małżenstwem a tak naprawde to nie jestesmy nawet zaręczeni:/
A ty jak tam se\ie czujesz?:) Ruchy maleństwa odczuwasz???:))))

Ostatnia edycja:
paula to to nic...moj ma 36 a nigdy w gorach nie byl hehe ;D co do gg...wiesz...nie wydaje mi sie zeby to byl dobry pomysl, bo my sie nigdy nie dogadamy :) nie lubie rozmawiac z osobami, ktore w ogole nie sluchaja, co sie do nich mowi i na dodatek maja zbyt wysokie mniemanie o sobie nieadekwatne do rzeczywistosci...niewazne zreszta, bo znow sie zaraz zacznie. Chyba @ sie zbliza ze tak sie daje podpuscic niektorym ;)

polna no to licze na cud... chyba sie nawet do kosciola pojde pomodlic ;P wpadaj do 'nas' czesciej :)

Ostatnia edycja:
reklama
KingaMZ Może nie bedziemy robić dziewczyną przykrośći i nawzajem sie przeprosimy hmmmm? Bo to ie jest forum od kłocenia tylko forum o dzieciaczkach:) Widzisz pierwsza poddaje reke mam nadzieje ze mnie nie opierniczysz.

Do góry