reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam Mamuski - wczoraj miala lenia i nie pisalam ale wszystko przeczytalam :-)
w sobote i wczoraj byly takie upaly ze tez sie kapalam z Ala w basenie :-D matkooooo, jaka to byla ulga jak weszlam do basenu w taki zaduch :dry::sorry2::-)

Dorom tez poroponuje zebys dodawala wlasne mleko do sztucznego :tak:i nie zmieniaj tak mleka po kazdej nieudanej probie :no: Alan musi sie przyzwyczaic ;-) a czy Bebico jest tanie , no nie wiem , chyba to dobrze ze tyle kosztuje :sorry2: ja np kupuje Ali tez za 11 zl ale z nestle :tak:

Kinga oj wcale sie nie dziwie ze musisz odpoczac :sorry2: no nic , wracaj do Nas szybko ;-)

Truskawka do Ciebie wogole docieraja Nasze slowa ? wez nie reaguj na posty dziewczyn bo ciagle robisz balagan na MM :no:
teraz sie wymigujesz ze nic obrazliwego nie pisalas i to samo o sprawach lozkowych a niedytowalas postow raptem 2 razy :sorry2:
wez troche pomysl zanim cos napiszesz ;-)

Umi slicznie to napisalas :-):-D

reklama
coruja przepraszam cie bardzo jezeli narobilam ci smaka:( no ale tak naszly mnie te lody:) ze masakra ! i tylko nesquik heheh widze ze spor dalej trwaa miedzy dziewczynami ( kinga i truskwa) heh

umi2 Ja nie chciałam sie kłócić... Ale ona pierwsza zaczęła i pisała że niemam pisac tu na forum:/ Powiec czy bys sie nie wkurzyła. Ja niemiałam nawet najmniejszego zamiaru żeby napisac cos głupiego a ona z takim czyms wypaliła. A ja nie bede siedziec cicho jak ona pisze w moim kierunku bzdury a ludzie to czytaja. O nie ja sie nie poddam zeby byle kto mnie obrażał że niemam szkoły i co tylko:D Nie tragedia z tą Kingą.

polna_N Wiem ty jak zwykle bedziesz Kinge bronic:( Bo mnie nie lubisz zapewne nie? Ale zauważ że to ja nie zaczełam i wcale nie chcialam sie kłócic ale w kasze dmuchac sobie nie bede.

niunia90 No ja nie chcialam zeby trwal ale niestety nie ja zaczęłam... Chyba ktoś powinnien naprawde stworzyc watek pod nazwa "kłotnie":)

Pauluś89 Jeśli o dzidziusia chodzi to można powiedzieć że planowany.... Wiedzieliśmy co robimy...Przez pewien czas już się obawiałam że nie będziemy mogli mieć dzieci...Kiedyś chorowałam na nerki dość poważnie a z tego różnie potem bywa....Cały czas nam się ,,udawało" nie zajść w ciąże i myślałam już że coś jest nie tak...;-) No ale to tylko obawy były na szczęście...A teraz? Nie mogę się doczekać by się przeprowadzić do niego :-) U mnie w blokach kompletnie nie ma co robić..a moja rodzina jest zawsze czymś zajęta...Zawsze kiedy było mi zle uciekałam do niego na ogródek a teraz już nie bede musiała się martwić bo życie przed Nami...Widzę że Ty też za niedługo zostaniesz żonką ;) Jak samopoczucie?
Kinga MZ He a dzięki :pP W sumie To Ty mojej chrzestnej nie widziałaś.....Ona to już jest 100% podobna (jest siostrą mojej mamy) Zawsze mi się z nią kojarzy i też jest taka zwariowana i w ogóle spoko babka ;] O sobie akurat nie pomyślałam ale też mówią że jestem troszke podobna do ciotki no i charakterek ten sam :tak:
Karolina 00 A dzięki ;) No jesteśmy nieco szaleni...Ale w sumie lepsze to niż rutyna.. Warto z kimś czasem się pośmiać i powygłupiać..No ale poważni też jesteśmy ;P W sumie w związku musi być urozmaicenie he;-)
truskawka10017 Dzięki ;) Ja mam 19 lat a Mój 21.... Tylko fotki z zeszłego roku akurat...No ale każdy mówi że młodo wyglądamy..;p No ale jak bedziemy dobijać do 30 to może bedziemy wyglądać na 20-25 ;):-) Za miesiąc przeprowadzam się do Mojego..W sumie to siedze u nich więcej czasu niż u siebie....Ale rzeczy dopiero do miesiąca tam przeniose... A po roku dwóch mamy się wyprowadzić tam na wieś...Zobaczymy jak będzie...

A dzisiaj też nuda w domu więc chyba pójdę do Mojego gdy tylko wróci z pracy ;):-D

Patinka juz dobrze obylo sie bez tabletki... Zadzwonilam do mojej poloznej pwoeidziala ze to nerka kazala mis ie duzo opic za jednym razem i polozyc na tej stronie co boli ipo 15 minutach poskutkowalo :)

Nom wrocilam, fajnuie bylo ale co dobre szybko sie konczy:-) a P caly czas powtarza ze by mogl mieszkac w gdańsku:-pPrzeczytalam wszytko ale sie troche pogubila to nie odpisze ale bede juz na bierzac;-) wstawie pare fotek:-)

Załączniki

• 100_4115.jpg
    100_4115.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 39
  • 100_4101.jpg
    100_4101.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 31
  • 100_4080.jpg
    100_4080.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 36
  • 100_4120.jpg
    100_4120.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 34
  • 100_4072.jpg
    100_4072.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 40
Lakshmi a ile bedzie jej brakowalo do tej 18, bo jak miesiac albo dwa nie nawet nie zdazom tego zalatwic jezeli wiecej no to moze chlopak jest pelnoletni a dziecka zabrac nie moge bo automatycznie jak skonczy 18 lat traca prawa do niegoe nie maja juz zadnych a ona ma je w pelni.

reklama
Asheara mi sie wydaje ze tak bo sedzia mnie pytala ile ma lat ale u mnie ylo to troche inaczej zalatwiane wiec do konca nie wiem.

Do góry