reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

To dla mojej kochanej AguśZakochana którą czasem tak denerwuje...przepraszam:(
A kiedy przyjdzie już ten czas,
By pójść przez życie razem,
Pójdziemy zachwyceni wraz,
Miłość nam będzie drogowskazem.
A więc podajmy sobie dłoń
I złączmy serc swych bicie,
Wspólny nam los i wspólny dom
Na całe nasze życie!

Czarne chmury okryły nasze nadzieje
Nasze nadzieje się rozpłyneły
Nicość nastała w naszych sercach
Ból wypełniał całe nasze ciało
Pioruny ciskały się w nasze umysły
Niepozostało nam nic z człowieka
Tylko te niespełnione marzenia
Które rozwalały się niczym
Fale mroczne na skałach.
Jak naprawić to co zostało zniszczone?
Wierzyć w siłę naszą?
Poddać się i odsunąć w cień?
Serce mówi co innego
Walczyć i jeszcze raz walczyć
Z całych swych sił o nią
I niewypuszczać jej ze swych ramion
Bo tylko Jej pragne
Tylko Ją Kocham z taką siłą
I nic tego zmienić nie może!!!!!!!!!!!;):blink: Łuki

Załączniki

• 459.jpg
    459.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 27
  • 164627543.jpg
    164627543.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Umi2 - Alusiowi nie smakuje Bebilon. Kupiłam Bebico, bo niby znajoma mi powiedziala że jest słodsze, spróbowałam i moze faktycznie jest troszke slodsze. A Ty karmisz mlekiem ktory Cie lekarz przepisał?
Mi sie tez nie spieszy do @, mam nadzieje ze tak jeszcze z 4 miesiace mi nie przyjdzie. :sorry2:

Moze glupio to zabrzmi, ale to mleczko Bebico nie jest za tanie? :sorry2: Byłam pewna ze wszystkie mleczka kosztuja wiecej niz 20zł. a tu za 11zł. kupilam. :sorry2:

pola997 - Jak sciagalam mleko to sprobowalam z ciekawosci jak smakuje. :-p I moje jest bardzo slodkie, az sama sie dziwiłam. :-p Pewnie dlatego sztuczne odrzuca.
Super ze wypad sie udał, a Ludwiczek byl taka zadowolony, jak sie tak mu podobało to moze zafundujecie mu jeszcze raz taka atrakcje we wakacje.:sorry2:

kamusia185 - Ja krwawilam tylko 11 dni. :tak: Pozniej w 18 dniu troszke po tym jak wygupialam sie z Bartkiem, i bolalo mnie strasznie krocze i tak pod wieczor jeszcze troszke ze mnie polecialo. A tak to widzisz jak krotko. :tak: Wiec pewnie tez juz konczysz powolutku. :tak:

Witajcie dziewczyny ;) Dawno nie byłam na forum ponieważ siedziałam cały weekend u Mojego..Muszę trochę nadrobić...;-) Co do weekendu to było fajnie, pogoda dopisała,siedzieliśmy sami w domu no oprócz dziadków :-D W ostatni dzień nie było zbyt miło i dlatego jestem trochę smutna...ale przechodzi....
Nikodem18 Dzięki ;*

KingaMZ wolałam ja uprzedzic niz zebyscie ja pozniej zgnoili od gory do dolu. A jak jestes przewrazliwiona na moim punkcie to po co piszesz w moim kierunku he????

Kamusia Nom juz konczysz sie oczyszczac:) Wiesz ja nawet 2 tygodnie po porodzie jak poszlam z małym pierwszy raz na spacerek to długo z nim chodzilam bo to poszłam po zakupy a to tam i tak chyba z 3 godzinki chodzilam bo maly mi spal i juz mnie tak wszystko bolało ze w pewnym momencie poprostu poczułam jakby mi wody odeszły a ja tu patrze na spodnie ( miałam żółte) i wszystko z krwi. Niewiem co to było... Ale w kazdym badz razie musialam tylami chodzic zeby nikt nie zobaczył mojej wielkiej czerwonej plamy pod krokiem i na tyłku:/

Nikodem18 Wow ile ja bym dala zeby moj ukochany zrobil mi taka niespodzianke na forum:) AguśZakochana ma szcześćie:*

Dorom mleko bebiko jest jak sie nie myle najtansze ze wszystkich i moze nawet i słodsze tylko moj synus wymiotywal po tym i po NANIE najbardziej:/ NAN tez jest takie słodkie... Ja bym osobiscie nie umiala ciagle takiego słodkiego pic tez by mi sie ciagle wymiotywac chcialo:[

truskawa jak nie zauwazylas to nikt nikogo za to tu nie gnoi tylko normalnie zwraca uwage, ze sie edytuje. To dla ciebie okazalo sie to wielkim klopotem....jakos reszta dziewczyn nie ma z tym problemu....nie wiem dlaczego uwazasz ze na forum nie ma zadnych zasad i kazdy moze robic sobie co chce. Jak juz pisalam na innym watku dla mnie idealem by bylo jakbys zniknela w ogole...mowiac Twoim jezykiem "siejesz tu ferment" a takie osoby sa tu niepotrzebne...
masz racje, reaguje na twoje prowokacje i ubolewam nad tym bo czuje sie jakbym znizala sie do twojego poziomu.....

KingaMZ Jestes dla mnie powietrzem dziewczyno! Szkoda mi wciskania literek na klawiaturze zeby pisac w twoim kierunku tak jak ci juz powiedzialam to stworz osobny watek to sobie obgadamy to co nam w sobie nie pasuje. Moze ci ulzy. A jak nie to nie pisz nic w moim kierunku bo nie chce mi sie czytac tego co piszesz... I skącz sie mnie czepiac bo sama zaczynasz!

truskawa hehehhe to po co to czytasz? i po co mi odpisujesz?
mam nadzieje ze takim ciezkim powietrzem jestem dla ciebie, ze az ciezko ci oddychac ;P
p.s. nie pisze sie skącz tylko skończ.

Dziewczyny faktycznie, musze wziac urlop (byc moze krotki :p) od MM. Bardzo milo mi sie z Wami rozmawialo, natomiast na chwile obecna jak nie zrobie sobie przerwy to beda tu wiecznie klotnie, a to bez sensu. Zdystansuje sie do 'tej' osoby to wroce....bo na dzien dzisiejszy to dziala na mnie jak wrzut na d.u.p.i.e, nieznosne i nie chce sie odczepic, samo zniknac. Do zobaczenia wkrotce mam nadzieje :)

Ostatnia edycja:
KingaMZ pirwsza sie mnie czepilas i kazdy ci to powie i nic ci do cholery nie zrobiłam! I jak tu sie nie mozna denerwowac powiecie mi? No i bardzo dobrze idz sobie i sie mnie wiecej nie czepiaj bo ledwo co sie uspokoiłam to znów mnie zaczynasz bo ja ci sie poprostu nie podobam... Wejz ty sie zastanow co piszesz bo nic nikomu zlego nie napisalam, nie uzywalam wulgaryzmów:D, nie mowilam o swoim zyciu seksualnym... A tylko weszlam tam gdzie ty sie akurat wypowiadala s to od razu z pyskiem. I prawidlowo idz sobie jestem szczesliwa jak nie czytam twoich postow... Kobieto wscibska, wredna i bezczelna

reklama
KingaMZ, Truskawka jesteście słodkie, dziś widziałam podobny obrazek na piaskownicy przed moim blokiem. Może obie poczujecie się urażone ale inaczej do was nie dotrze ze to co robicie to z OBU stron dziecinne, Zarówno ty Kinga jak i ty Truskawko kochacie sie klucic i niech zadna nie pisze ze nie bo to troche fałszywe by było. Obie wchodzicie na MM tylko o to zby przeczytac to co jedna o drugiej napisała normalnie jak dzieci w przedszkolu. Dziewczyny dajcie sobie spokój nie piszcie tak do siebie i tyle przeciez mozna zyc koło kogos kto sie nie lubi i w miare normalnie funcjonowac. Teraz skieruje sie moze osobno do każdej
Trusawka Szczerze tez działasz mi na nerwy czasem piszesz w miare ok ale jak np z tym edytowaniem to przesadziłaś no ale twoja sprawa. To prawda Polska to wolny kraj ale tylo do momentu gdy nie wejdziesz komus z butami w jego sferę tolerancji bliskosci. chodzi tu o przestrzeganie zasad. Tak samo jest na forum...
Kinga w moim mniemaniu jestes osoba szalenie inteligentną wiec weź swoje zabawki i przenies je do innej piaskownicy ( nie chodzi o zmiane forum czywiscie poprostu przestan reagowac)
dorom Tanie czy nie ja bym sie cieszyla gdyby kacper tak tanie mleczko chciał pic ja miałam nadzieje ze zechce bebilon pepti bo tez za tyle był ale ulewał dalej niz mój wzrok siegał:-p. To mleko które mi lekarka przepisała to własnie bebilon pepti ale po całym opakowaniu mały nadal ulewał wiec sie wkurzylam zmieniłam na zwykłe i jak reką odjął. Weź ty nawet nie mów ze tylko 11 dni krwawiłas bo jak mnie sie przypomni moje 6 tygodni to mnie trafia:-p

Do góry