Pauluś89
Grudzień 2009
No widzisz:-) bo w tamtym wątku przeważnie są kobiety starsze odemnie a w moim wieku znikoma ilośćjaka zgapiara ;p za mną tu przylazła .. ;p osz Ty ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widzisz:-) bo w tamtym wątku przeważnie są kobiety starsze odemnie a w moim wieku znikoma ilośćjaka zgapiara ;p za mną tu przylazła .. ;p osz Ty ;D
Ale po czterech testach to już raczej pewnośc bym miała. Ja byłam pewna po jednym teście bo miałam większe piersi i bolały mnie. A mdłości jeszcze możesz się nie dopatrzeć bo u mnie np pojawiły sie w 6 tcZosiek88 z takich rzeczy bym sobie nie zartowala chcialam dodac jeszcze ze od ok 2 miesiecy mialam bole pochwy i mam duzo wieksze piersi niz zawsze i bola mnie ale nie wiem mam nadzieje ze to przed miesiaczka duzo rzeczy mam tak jak przed miesiaczka tak ja mowilam bole brzucha powiekszone piersi tradzikowata cere a czytalam ze testy moga wychodzic pozytywnie jak ma sie zachwiana gospodarke hormonalna
KingaMZ wiem ale ........
ode mnie też starsze ale są okNo widzisz:-) bo w tamtym wątku przeważnie są kobiety starsze odemnie a w moim wieku znikoma ilość
A jaki masz termin porodu?:-) fakt są ok i sporo można się dowiedzieć od nich bo dla niektórych to druga ciążaode mnie też starsze ale są ok
a Ty tylko rok młodsza ode mnie jestes
Nic się nie stanie raczej przez ten tydzień ale jak wrócisz to lepiej idź odrazutylko moj problem polega na tym iz jestem w anglii i nie znam miasta ani jezyka ale za tydzien juz wyjezdzam bo nie moge tu przeciez siedziec chcialabym juz tu pojsc do lekarze ale chyba nie dam rady jak mowilam nie znam na tyle angielskiego