reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Truskawa, masz rację, od dziś W OGÓLE nie będziemy zwracały uwagi co piszesz :)
Anoola, pisz z nami, a nie tak z doskoku :))
Właśnie wróciłam z małym z półgodzinnego spacerku, za pół godzinki wraca R. z pracy, także zawijam już. Nie wiem, czy będę w weekend z Wami, ale na pewno będę w poniedziałek :)
Buziaki i miłego weekendu Dziewczynki!

reklama
Truskawa, masz rację, od dziś W OGÓLE nie będziemy zwracały uwagi co piszesz :)
Anoola, pisz z nami, a nie tak z doskoku :))
Właśnie wróciłam z małym z półgodzinnego spacerku, za pół godzinki wraca R. z pracy, także zawijam już. Nie wiem, czy będę w weekend z Wami, ale na pewno będę w poniedziałek :)
Buziaki i miłego weekendu Dziewczynki!
zabiegana jestem i jakoś mało czasu mam na to forum ;-D
ale postaram się udzielać ;p

Witajcie mam 18 lat wyjechalam na wakacje do Anglii do pracy jestem tu juz poltorej miesiaca i mam problem. Nie mam miesiaczki od tygodnia wiem ze to krotki okres ale wydaje mi sie ze jestem w ciazy zrobilam juz sobie 4 testy kazdy wyszedl pozytywnie moje objawy to tylko brak miesiaczki co jakis czas mi nie dobrze i do tego kreci mi sie w glowie oraz tak jak podczas miesiaczki bole brzucha jakby mi sie jelita skrecaly . Nie wiem czy jestem w ciazy gdyz mimo tego ze 4 testy wyszly mi pozytywnie jak wspominalam wczesniej jestem w Angli i niby to w pracy a mam wielki stres bo wcale nie pracuje cale pieniadze ktore przywiezlismy z narzyczonym juz stracilismy nie wiem co robic wlozylismy w ten wyjaz ponad 4 tysiace a nie mamy z czym wracac do domu , mysle ze ten stres i zmiana klimatu mogla wplynac na brak miesiaczki ale czy to by wplynelo na 4 pozytywne wyniki testow POMOZCIE co mam myslec !!!!!!!!!!

Hey Dziewczyny ;) :-) Ja mam dziś nieziemsko dobry humorek ;) Wczoraj zaczęłam pakować swoje rzeczy do pudełek...Te najważniejsze z mojego pokoju ;) :tak: W dodatku znalazła śliczną sukienkę za 700 złotych ;) mam zamiar skontaktować się z tą dziewczyną i przymierzyć... Wkońcu nie opłaca się płacić 2000 tysięcy w salonie...Jak myślicie? :-D Widzę że dodajecie fotki to ja też kilka dodam
jklkllkk.jpg

5rd4cb01bbf1j

Tu sie powinno gadac o dzieciach i o ciązy a nie kłocic sie i żucać sie ze ktos napisał takie a nie inne słowo. Jak sie nie podoba takie a nie inne wyrazenie to poprostu sie tym nie przejmowac mnie tez to nie obchodzi kto co napisał ja naprzykład ostatnio zauwarzyłam ze jedna z was nie napisała "h u j" tylko hooooy czy cos takiego nie pamietam bym musiała wszystko przeglądac i jakos nikt nie zwrócił jej uwagi chodz nie napisała całego przeklenstwa tak jak miało byc ale go napisała i jakos nikt sie nie rzucał. Boże czepiacie sie jak stare zmierzłe babcie. Przestancie znów być takie... Tak sie zdenerwowałam jak was czytam ze aż mi serce lata ze złośći i jak bym mogła to bym podłożyła bombe na ten cały wątek! Wyluzujcie troche bo mozecie człowieka zdenerwowac a potem sie dziwicie ze ja sie kłoce z moim jak chodze cały dzien nabuzowana jak was czytam

Kowbojki.pl - Urodziło się dziecko z dwiema głowami! Szok! zobaczcie to a poprostu polecą wam łzy... I gdzie jest w tym momencie bóg?

Truskawa:) skoro masz z tym problem to poprostu tu nie pisz i nie zaglądaj:) to zaoszczędzisz sobie stresów:)

Mariola9:) albo sobie jaja robisz, albo nie wiem co:p w ciąży pewnie jesteś...bo stres nie ma wpływu na wynik testu...a w szczególności 4 testów:)

Ostatnia edycja:
Truskawka Bóg jest tam gdzie powinien czyli wszedzie... Straszne to i napewno bolesne dla rodziców ale nie mozna stwierdzic ze narodziny tych dzieciaczków sa złe moze akurat uda im sie przezyc i beda w miare normalnie funkcjonwac bo o ile sie orientuje to nie pierwszy przypadek blizniaków syjamskich
Kinga ciekawie to brzmi wypróbuje:D

Hej! Do tej pory nie udzielałam się tutaj ale może jednak czas zacząć:-)Mam na imię Paula i mam 19 lat- tzn prawie dwadzieścia:-D w grudniu zostanę mamą a już za 3 tygodnie żoną.:tak:

paulus witaj! :)

agus super ze kieckie tak tanio znalazlas, pewnie ze nie warto 2000tys wydawac :) no chyba ze ktos nie ma co z pieniedzmi robic :p

mariola wez mnie nie rozbrajaj....a czy czytalas instrukcje zalaczona do testu? bo tam napewno bylo napisane ze: WYNIK POZYTYWNY OZNACZA CIAZE!!! i stres nie ma tu nic do rzeczy...

karolina zgadzam sie calkowicie z toba :) i z toba anoola tez :)

w ogole agus z wygladu przypominasz mi ta piosenkarke..no kurna jak ona sie nazywala...aaa juz wiem! nelly furtado :p

Ostatnia edycja:
reklama
Zosiek88 z takich rzeczy bym sobie nie zartowala chcialam dodac jeszcze ze od ok 2 miesiecy mialam bole pochwy i mam duzo wieksze piersi niz zawsze i bola mnie ale nie wiem mam nadzieje ze to przed miesiaczka duzo rzeczy mam tak jak przed miesiaczka tak ja mowilam bole brzucha powiekszone piersi tradzikowata cere a czytalam ze testy moga wychodzic pozytywnie jak ma sie zachwiana gospodarke hormonalna
KingaMZ wiem ale ........

Do góry