reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mazia, nie, no pomidorowa z makaronem albo ryżem, wiadomo, ale do tego chleb z masłem :))
Polna, my robimy często zupę grysikową :) Pycha :) A dziurę w bułce sama zrób :p

reklama
Karolina grysik to dlamnie jak jesc piasek :baffled::no::-D
aaaa to samemu trzeba zrobic ta dziure :-) heh a myslalam ze gdzies w sklepie jest i mozna kupic gotowa :-D

Polna ja to w sklepie normalnie kupuje takie bulki.

Mleko uwielbiam hehe kasze manna, owsianke na mleku, kluski lane na mleku, mleko z platkami hehehe :) jak dziecko sie odzywiam ;P jogurty srednio mi wchodza....aaa i salatke z tunczykiem tez lubie :D w ogole ryby ale morskie...bo te z jeziora mi za bardzo mulem zalatuje feeee

karolina ja tez nie czuje roznicy wieku, moja tesciowa jak sie dowiedziala ile mam lat to myslalam ze sie przekreci..bo moj M. mial 31 a ja 19 :p
w ogole dziewczyna od ktorej wynajmujemy mieszkanie zawsze wszystkie sprawy zalatwiala z M. wczoraj przyjechala z ojcem, bo sasiadke zalalismy i jak sie okazalo w kuchni pod zlewem jakas rurka przeciekala i pod plytkami wszystko szlo do niej...i jak otworzylam jej drzwi to widzialam jej duuuuze zdziwienie na twarzy :p :D pewnie az ja korcilo zeby sie zapytac ile mam lat, bo ona to tez nieco ponad 20. :)

mazia a pisz co chcesz :) ja pochodze z zachodnio-pomorskiego :) od 7 lat mieszkam w warszawie i nie czuje sie warszawianka :p

Ostatnia edycja:
Miałam własnie super rozmowe z włochem myslałam ze padne ja gadam po angielskuu z polskim akcentem( dodam ze mój angielski pozostawie wiele do zyczenia) a on po angielsku z włoskim normalnie co drugie słowo rozumiałam i nie moglismy sie dogadac:-D

polna No nie mów ze nie jecie pierogów z kefirem::szok: heh:-p a jak robisz kluski z serem to z czym je jecie?:p A co do grysiku to grysik z soczkiem:-D ale z budyniem to nie jadłam
KingaMZ Nigdy takich nie jadłam pierogów hm... musze spróbowac
Karolina00 ja pomidorówki nie znosze:-p ale placki ziemnaczane to z warzywami i miesem:-p oczywiscie w sosie te warzywa
mazia89 No własnie nie robie ćwikły:-p przynajmniej nie mam takiego planu ale kto wie:-p

Umi ale jakie kluski z serem ? :confused: makaron z serem to tak ale tylko posypujemy cukrem i tyle :-p

Kinga a jednak mozna kupic w sklepie :-) jak bede kiedys w miescie to popatrze za tymi bulkami i zrobie Twoje hot dogi :-p:-):tak:
a takie zwiazki ze starszymi facetami zawsze budzili i beda budzic sensacje :tak: u nas w tamtym roku dziewczyna rok starszaodemnie brala slub z 34 letnim facetem no ale On jest francuzem wiec babcie mialy o czym gadac , oj mialy :sorry2::-):-D

polna owszem, bo ludzie zawsze doszukuja sie dziwnych powodow dla ktorych takich zwiazek istnieje....zwlaszcza jestli chodzi o dziewczyny z takiego zwiazku....

a jadlyscie kiedys ryz na rosolku? robi sie go tak ze wsypuje sie ryz do garnka, podgrzewa (miesza zeby sie nie przypalil), zalewa rosolkiem (w proporcji 1 kostka na jedna szklanke wody) i po 20 min gotowy. Mowie wam pyycha, wlasnie zaraz bede robic bo kurczaka upieklam a uwielbiam taki ryz polany tluszczykiem z kurczaka i z kurczakiem :D

Kinga Ja ryz tylko w takiej postaci jem czyli na kstce rosołowej bo inaczej mi nie smakuje:-p
Polna o widzisz wyszło moje wiejskie gadanie:-p u nas na makaron mówiło się kluski:-p

umi to sprobuj jeszcze taki smazony z sosem sojowym i jajkiem. Gotujesz normalnie bialy ryz, a potem wrzucasz go na patelnie polewasz sosem sojowym jasnym i roztrzepanym jajkiem. Mieszasz wszystko i smazysz az jajko calkowicie bedzie sciete. Mowie ci pychaaaa....
co do ryzu na rosolku to zona mojego ojca podsmaza wczesniej ryz na masle i pozniej dopiero go zalewa rosolkiem...i jeszcze dodaje do tego starta marchewke i pietruszke :p ale ona to filipinka wiec generalnie w takiej kuchni gustuje... :)

Tu sie powinno gadac o dzieciach i o ciązy a nie kłocic sie i żucać sie ze ktos napisał takie a nie inne słowo. Jak sie nie podoba takie a nie inne wyrazenie to poprostu sie tym nie przejmowac mnie tez to nie obchodzi kto co napisał ja naprzykład ostatnio zauwarzyłam ze jedna z was nie napisała "h u j" tylko hooooy czy cos takiego nie pamietam bym musiała wszystko przeglądac i jakos nikt nie zwrócił jej uwagi chodz nie napisała całego przeklenstwa tak jak miało byc ale go napisała i jakos nikt sie nie rzucał. Boże czepiacie sie jak stare zmierzłe babcie. Przestancie znów być takie... Tak sie zdenerwowałam jak was czytam ze aż mi serce lata ze złośći i jak bym mogła to bym podłożyła bombe na ten cały wątek! Wyluzujcie troche bo mozecie człowieka zdenerwowac a potem sie dziwicie ze ja sie kłoce z moim jak chodze cały dzien nabuzowana jak was czytam

http://www.kowbojki.pl/pokaz/urodzilo-sie-dziecko-z-dwiema-glowami-szok-5891 zobaczcie to a poprostu polecą wam łzy... I gdzie jest w tym momencie bóg?

Ostatnia edycja:
reklama
Tu sie powinno gadac o dzieciach i o ciązy a nie kłocic sie i żucać sie ze ktos napisał takie a nie inne słowo. Jak sie nie podoba takie a nie inne wyrazenie to poprostu sie tym nie przejmowac mnie tez to nie obchodzi kto co napisał ja naprzykład ostatnio zauwarzyłam ze jedna z was nie napisała "h u j" tylko hooooy czy cos takiego nie pamietam bym musiała wszystko przeglądac i jakos nikt nie zwrócił jej uwagi chodz nie napisała całego przeklenstwa tak jak miało byc ale go napisała i jakos nikt sie nie rzucał. Boże czepiacie sie jak stare zmierzłe babcie. Przestancie znów być takie... Tak sie zdenerwowałam jak was czytam ze aż mi serce lata ze złośći i jak bym mogła to bym podłożyła bombe na ten cały wątek! Wyluzujcie troche bo mozecie człowieka zdenerwowac a potem sie dziwicie ze ja sie kłoce z moim jak chodze cały dzien nabuzowana jak was czytam

Kowbojki.pl - Urodziło się dziecko z dwiema głowami! Szok! zobaczcie to a poprostu polecą wam łzy... I gdzie jest w tym momencie bóg?
ja za to od dłuższego czasu czytam co Ty piszesz..
i szczerze żal mi Cię..
a bardziej chyba tego dziecka.. bo gdyby mi tak dziewczyny gadały jak Tobie to bym usiadła i zastanowiła się nad sobą.. bo może maja rację?
One chcą albo chciały Ci pomóc a Ty co?
Zachowujesz sie jak gówniara. ;] Sorry ale dłużej już nie miałam siły patrzeć na to jak jedziesz po wszystkich bo mówią Ci prawdę..
Tak , tak prawda boli, ale trzeba ją do siebie dopuścić..
Tylko niepotrzebne nerwy tu macie.. Ty sie denerwujesz a potem masz jeszcze wieksze problemy w domu., chociaż ja nie wiem czy z Twoim podejściem do życia możesz mieć kiedykolwiek lepiej. ;)
To tylko moje zdanie ;)

Do góry