reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
polna generalnie to z pomidorowym, ale ja zawsze sobie odkladam bo nie lubie...wole w sosie wlasnym :) rosol jem z makaronem ale z ziemniakami tez lubie :)

A to nasz Dyzio, jak to R. na Niego mówi :pP

f5.jpg

Polna Nie gotuje:-p :-D i to pisze całkiem serio:-D kiszone z gotowania mi nie smakują:-p prznajmniej te co my robilismy:-p

karolina sliczny! i jakie duzee oczy!:)

polna wyslij mi na priv przepis na te golabki :)

ja to teraz w ramach sniadania zzrobilam sobie hot doga francuskiego :p :D

Ostatnia edycja:
polna, karolina - Jesli moja córcia idzie na drzemki w dzień normalnie to potem wieczorem góra o 21-30 śpi. Chyba, że czasem coś sie opóźni w dzien no to i wieczorem potem później zasypia.

Justysia1a - Jaki Twój Synek jest już duzy. A Ty slicznie wyglądasz.

karolina - ładna z Was para :)

dorom - Myslałam, że córcia wczoraj nie pójdzie spać wczesniej niz o 23 ale o 22 już padła i wystarczyło 10 minut bujania tylko.

Ostatnia edycja:
Przepraszam ze tak na raty pisze ale mam durnego laptopa w pracy i mi sie troche kijowo na nim tworzy:-p
karolina Bardzo ładne zdjecia slicznie razem wygladacie i Filipek tez sliczny jest duzy chłopiec:-)
KingaMZ Polna Z ryzem i kiełbasą tez nigdy nie jadłam ja tez chce przepis!!! a co do sosów to ja własnie z pieczarkowym mam zawsze:-p

Kinga ale po co przepis ? :confused: poprostu kroisz kielbase czy boczek w kostke ,smazy sie na patelni , potem dodajes sie cebulke a na koniec miesza sie z ugotowanym ryzem :tak: potem to juz z gorki bo krecimy golabki ,smazymy znowu na patelni i do piekarnika z sosem i przypiekamy z godzinke :-p

Umi leeee chyba wszyscy z Debicy jedza golabki z sosem pieczarkowym :baffled: niezebym krytykowala kuchnie tesciowej bo jest smaczna ale golabkow Jej roboty nie zjem :no::-)

Karolina jakby nie wiedziala to bym pomyslala ze Filip to dziewczynka :tak::happy2: Dyzio :-) to jeszcze brakuje tylko Hyzia i Zyzia :-)

polna o masz, smazysz i zapiekasz? u mnei sie gotuje :D heeh dobra juz sobie zapisuje i bede probowac :)

karolina racja, wyglada jak dziewczynka ale to slodkie i przystojniak z niego bedzie! na moja Łucje mowia ze chlopak hehe mimo iz ubrana na dziewczeco :/ :D

reklama
Polna Hihi ja sie w rzeszowie wychowałam i wszyscy których znam z rzeszowa to własnie gołabki w takim sosie jedzą a mój Tomek je własnie z ketchupem lub w sosie pomidorowym a on z debicy jest:-p

Do góry