reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aniu ja jak wczoraj wyszłam na spacer to sie już zapowiadało na burze, ale tylko pokropiło a dzisiaj od rana gorąco było no ale sie rozładowało... I głowa mnie boleć przestała :)))

Snoopy to jak to jest z tymi braćmi i siostrami ciotecznymi bo moze ja mam kogos takiego ale mówie że to mój kuzyn/ka :)))

reklama
Kasia, no u nas tak samo, w nocy pokropiło a od rana z powrotem gorąco. No i teraz prano. Mam nadzieję, że ta burza od Was dojdzie i do nas:-p:-D.

Too ide podmuchać żeby szybciej do was doszła ;-p
Troche ma do przejścia, i rzek pare a rzeki zatrzymują ale może jej sie uda przebic...

Dziewczyny pouciekały... Jak zwykle, jak ja jestem to nie piszą dużo, ale odejde na godzinke i musze nadrabiać tony stron...

To tak samo jak ja hehe:-D:-D. Jak jestem to cisza, a jak tylko skoncze prace i na drugi dzień patrzę to kilka stron do nadrobienia:angry::-p. A bo dziewczyny po nocach siedza i dlatego:-p. A ja tam jak o 6 wstaje to muszę niestety iść wcześnie spać:baffled:.

Ja tam sobie śpie zawsze do 11 rano ale już o 23 jestem nieprzytomna... Chyba mój organizm czyje że musi sie wyspać na zapas bo później będziemy spać według dzidzi :-) No i nawet jak pracowałam to na 9.30 chodziłam a miałam do pracy minute drogi więc dużo wcześniej wstawać nie trzeba było...

Aniu ta burza sie chyba w Gorzowie zatrzymała, bo już było cicho a tu znowu zaczyna...

Kasia, no dokładnie, jak się dziecko urodzi to rytm snu według dziecka już niestety:no:. Ja się nawet nauczyłam spać w dzień. No i plus był taki, że jako samotna matka nie musiałam gotowac obiadków mężusiowi, jak nie posprzątałam kilka dni też się nic nie stało, więc jak chciałam to spałam:-). Niestety, ale samotni rodzice muszą sobie jakoś upraszczać i ułatwiać życie:-D:rofl2:.

Netgirl- ale bez takich... poprostu niektóre nie mają jeszcze dzidzi którą trzeba sie zająć, nie mogą pracować, albo siedzą w nudnej pracy, a na dodatek za oknem burza, mieszkanie wysprzątane, obiadek zjedzony więc co można robić? A ja tutaj i tak z doskoku, bo to to zrobie to tamto... Więc nie mów że ktoś jest uzależniony

Masz racje Aniu, czy ciągłe bieganie i robienie czegoś wokół innych to jest robienie czegoś dla siebie? NIE! Jak sie ma chwile wolnego to sie siada i robi coś co zabija nude, co w jakis sposób odpreża :)

reklama
Masz rację Ksiu, to forum zbliża ludzi, i ja akurat bardzo zżyłam się z wieloma osobami tutaj, nie mam koleżanek na codzień, bo tylko ja się wychyliłam i mam dziecko, reszta się uczy i nie ma często czasu, a pisząc tutaj czuję że robię coś dla siebie, rozmawiam z wieloma fajnymi osobami i tak jak napisałaś, odprężam się:-). I może jestem uzależniona właśnie:-p:-D:rofl2:. Jak jestem w pracy to całymi dniami mam otwartą strone z BB:-D. A jak jestem w domu zajmuję się dzieckiem i też jest GIT;-).

Do góry