reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Chwilami to twoj luby nie jest polakiem??? Ja do 19 musze na mijego smierdziucha poczekac bo nie ma innego autobusi a na wczesniejszy nie mogl zdarzyc bo go z pracy nie chcieli wczeniej wypuscic....:-(
Aniu nie lam sie ja jutro na glowie cala familie bede miala:-( a dzisiaj po troszku sprzatam, jak Jarek przyjedzie to podlogi pozmywa:-)

reklama
Snoopy, ja przed porodem podłogi szorowałam, żeby szybciej urodzić:-D:-D. Hania jednak czekała do terminu:-p.

Aniu ja nie chce dzisiaj rodzic, jurto po poludniu juz moge:-) bo Wiktorek ma komunie i ja chce na niej byc jeszcze 2w1 a jak bym do szpitala pojechala to dupa:-) i maly byl by zly na ciocie:-)

Ale kuzynke/a już by mógł zobaczyć ;-)

Ja sie najadłam jak cholerka... No i mój M. dzisiaj ostatni dzień w już byłej pracy był... Od poniedziałku już do nowej idzie i będzie kończył prace ok10-11 rano więc będzie mi gotował obiadki :-)

Kasia, to na którą on będzie chodził że tak szybko już będzie kończył?
Snoopy, a czym się różni kuzynka od siostry ciotecznej??

Chwilami to twoj luby nie jest polakiem???)

Jest Polakiem, tylko mieszka 4km od granicy polsko-ukraińskiej (dla mojej mamy to jest już Ukraińcem:-D)
Na Ukrainie robi zakupy bo tam duzo taniej np. 2 litry coca-coli kosztuje 2zł, kilo przepysznych czekoladowych cukierków 6zł, paczka fajek 0,80zł-4zł :szok:

Ja to sie w tych siostrach ciotecznych nie łapie... dla mnie są tylko kuzyni i kuzynki :-) nie lubie komplikować sobie życia :-p

U mnie burza... A chciałam iść na spacer... Ale pójdziemy po burzy... Będzie takie swierzutkie powietrze

Aniu na 2 w nocy... Taki mają dziwny system pracy w tej nowej cukierni... No ale szefostwo szuka pracowników żeby móc zrobić dwu zmianowy system pracy a nie jedno zmianowy gdzie ta jedna zmiana robi to co w innych cukierniach na nocce i na dniówce...

reklama
Ja to sie w tych siostrach ciotecznych nie łapie... dla mnie są tylko kuzyni i kuzynki :-) nie lubie komplikować sobie życia :-p

No to tak jak ja:-D. Ja tam też mam tylko kuzynów i kuzynki:-p.
U nas strasznie parno, też bym chciała burzę i jakiś deszczyk, bo nie ma czym oddychać tak duszno:wściekła/y:.

Do góry