reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Karolina to umnie golabki beda :-) mi juz kalafior sie znudzil tak samo jak fasolka :sorry2: oooo Hostel ogladalam kilka razy :-) swietny film , uwielbiam patrzec na takie filmy ale musi byc zapalone swiatlo jesli ogladam sama bo sie zabardzo boje :shocked2::-)
ja wogole kocham horrory :tak:

Lenka dla mnie wszystkiego rodzaje egzorcyzmow sa slabe - robia wrazenie ale bywaly horrory po ktorych spac nie moglam :sorry2:

Kinga racja , czasem placi sie za pizze sporo a przywoza zaprzeproszeniem byle co i trzeba z lupa szukac kurczaka czy innych skladnikow :sorry2: kiedys zamowilismy pizze co mialo byc duzo kukuryczy a raptem 2 byly na calej pizzy :no::-D
no logiczne ze Lucja jechala w wozku :-p przeciez bys jej nie niosla na rekach tyle drogi :-)

Truskawka :sorry2::-D

reklama
A kurcze bo skleroze mam
Polna Ogórki to kiszone robiłam innych mi sie nie chciało a co do wody to jak jeszcz na wsi mieszkałam to w 1 roku zalalismy ogórki wodą z kranu i były beznadziejne dobre to moze ze 2 słoiki było no ale co sie dziwic bede skoro chloru w tej wodzie było co nie miara... bo ja ich nie gotuje tylko zalewam i soją w ciepłym miejscu az sie ukisza::tak: i moze dlatego woda zwykła taka sudniowa jest lepsza...:confused:

Uwaga, to my :)

my2.jpg

truskawka a myslisz ze nas obchodzi twoje zycie seksualne? mnie bynajmniej.
tak, masz racje, jestem wredna, zlosliwa i ogolnie czasami ciezka do rozmowy (wytrwali tylko sie ze mna zadaja) :p zwlaszcza dla takich osob jak ty. Nigdy tego nie ukrywalam. Nie jestem z zadnych wyzszych sfer, jestem tak samo normalna dziewczyna jak reszta dziewczyn na tym watku - ciebie wylaczajac. Znam osoby, ktore sa madrzejsze i lepiej sie wyslawiaja ode mnie i nie rzucam sie na nich z tego powodu, bo niby dlaczego mialabym to robic? Nie rozy wina ze pachnie....
O moje dzieci sie nie martw. Maja ze mna prawie jak w raju :D
Wierze ze przemadrzala napewno nie bedziesz...ojj wierze.
Jak ty mnie mozesz zjechac od gory do dolu ze az mnie zamuruje? bo jestem ciekawa? poza tym ze zbluzgalabys mnie to chyba nic wiecej? zamurowalas to ty mnie juz nie raz....
Twoje przyklady sa poprostu zenujace...'spuscic sie' i 'spuscic wode'.
Nie bede juz czytac twoich postow bo dyskusja z toba jest calkowicie bez sensu, szkoda mojego zdrowia na nie....a tyle tu fajnych dziewczyn ze pisac jest z kim :)

przynajmniej rozumiem sens w ogloszeniach o prace, odnosnie wymaganego minimalego wyksztalcenia...

Karolina o kurcze :) wygladacie jak rodzenstwo :D super do siebie pasujecie!

polna a w pierwszej mysli mialam zamiar wziac ja w nosidelku...ponad 9 kg....dobrze ze wybilam sobie to z glowy :D

Ostatnia edycja:
Umi no ale chyba gotujesz ta wode do ogorkow ?
uroki macierzynstwa Kochanienka :-):-p dobre i to ze sie obudzil po 6 :tak:

Ewi a ja czekam na film "Dorothy Mills" cos podobnego sa co egzorcyzmy emilly rose :tak: no i ogladalam jakis miesiac temu ..nienarodzony.. - fajny film :-)

Najlepsze dla mnie i tak są klasyki. Np. te na podstawie Kinga:"Lśnienie", "Dziecko Rosemary", albo jeszcze jeden stary horror:"Carrie". W tych filmach niby nie ma nic strasznego: nie leje się hektolitrami krwi, ale mają specyficzny klimat.

Ostatnia edycja:
lenka bo teraz to chyba za duzo tej grafiki komputerowej daja i dla mnie w niektorych filmach jest tego za duzo.

polna podzielilabys sie golabkami! uwielbiam a nigdy jeszcze nie robilam :p zawsze ide a to do siostry a to do mamy jak robia hehehe :)

pierwszy raz sie dzisiaj zdarzyloz e ubralam lucji sandaly i nie krzyczy zeby jej zdjac! szok normalnie hehe.... :)

jeszcze sie chcialam zapytac jaki krem/balsam/mleczko byscie polecily na bardzo sucha skore? tak mi sie wysuszyla ostatnio ze mam wrecz biale nogi i sypie sie :/

Ostatnia edycja:
Kinga a jakie lubisz ? bo Mysmy zrobily z ryzem i kielbaska - wiem ze dzis piatek no ale .... :-) niektorzy wola z kasza i mielonym :baffled:

Lenka racja , stare filmy maja cos w sobie :tak: no ale tak jak pisala Kinga za duzo tej grafikki i ketchupu :-D
moim pierwszym horrorem ktory ogladalam byl ..omen.. - czy jakos tak a potem ..ptaki.. :cool2: pewnie kazdy z nas ogladal przynajmniej kiedys jeden odcinek ..archiwum X .. uwielbialam patrzec na ten serial mimo ze mialam 14 lat :-)

EDIT: Kinga ja uzywam GARNIERA - czerwony kolor , mi pomaga

ooo Polna i znow ci napisze ze z ryzem i kielbasa nie jadlam nigdy! u mnie zawsze sie z ryzem i mielonym robi. musze sie wybrac kiedys do ciebie na tydzien hehe bede wszystkiego probowac po kolei :D
tez pierwszym tego typu filmem jaki ogladalam byl 'omen' i do tej pory lubie go ogladac :) chociaz jak bylam w podstawowce to probowalam przekonac rodzicow zeby pozwolili mi obejrzec 'milczenie owiec' ale nie dali sie przekonac.... :p
w ogole najbardziej dobija mnie w filmach jak kogos zabijaja a ten i tak wstaje i idzie, nie wazne ze go postrzelili w samo serce - on ma sile jeszcze isc kawalek :/

Ostatnia edycja:
reklama
Kinga noooo masz Ci los :-) jeszcze powedz ze zamiast sosu pomidorowego macie pieczarkowy ? :-p ale zapraszam :tak:
a mam pytanko - jak robisz rosol to jesz z makaronem czy czasem z ziemniakami ?
ja lubie tez ogladac Hanibala - jak to sie mowi ..stary ale jary.. :-) a milczenia owiec to nigdy nie ogladalam :no:
ooo albo jest pogrzeb bo kogos zabito a za pare odcinkow ktos jednak zyje - wnerwia mnie cos takiego:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry