reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No no no ale Wy piszecie - jak nigdy :-):no::-p
Ja niedawno wrocilam z Ala z pola , kapalam sie z Nia dzis w basenie :-)
mam nadzieje ze moje dziecie sie zmeczylo i w miare szybko dzis usnie :tak: jeszcze wymecze ja przy podlewaniu kwiatkow :rofl2:
a u nas tez jest strasznie goraco :confused2:

Zosiek ja nie mam nic przeciwko :no: kiedys pisala tutaj Chwilami a tez nie miala dziecka ;-)a wesele calkiem ciekawe :tak:

panistepelek chyba bym osiwiala gdyby Ala poszla spac tak pozno :confused2::baffled: Ala chyba ostatni raz tak pozno poszla spac jak miala 2 miesiace :-D

Umi aha , nom tak tez myslalam ze poprostu robiliscie zdjecie od stroy gdzie nie bylo plamy :-) :-p

Kinga oooo przyklad z tesciowa byl trafny :-p:-):-D
a Igorowi tak czesto sie zdarza ze robi sobie jeszcze drzemke czy tylko takie ekstremalne przypadki ? :-)

Kolia ja bym poprsoila pare plackow , jeszcze jakbys mogla jakis sosik i surowke bedzie superrrr :-p:-)

Co do slownictwa ,.spuscil sie.. itp jest smieszne i tak jak piszecie niekulturalne:sorry:
Jasne mozna pisac takie slowka ale jak wszystkie zaczynamy zartowac a nie jedna wypali otwarcie otym co robilismy w nocy z Naszymy partnerami i to w takim slownictwie mimo tego ze ktos ,,jest jaki jest i sie nie wstydzi albo ze pisze cala prawde .. :sorry: no ale jednak takie wyrazanie na dany temat cos swiadczy o Nas bo watpie zeby ktos tak wypalil ze ..sie spuscil.. o tym swojej przyjaciolce czy kolezance ktora sie zna od kilku lat - Kinga napisala racje ze taka osoba nie ma klasy i koniec rozpisywac sie nie bede bo to nie ma sensu :no:

reklama
No, ja też bym osiwiała, jakby Filip szedl spać o 23:00! Dziś w dzień spał tylko półtorej godziny i to tylko do 12:15, także już jest śpiący, ale minimum do 20:30 musi wytrzymać :)
Kolia, placki mniam mniam :D
Wiecie co ostatnio oglądaliśmy z R.? "Egzorcystę" i uwierzcie mi, nie spalam pół nocy... horror stary, ale przeraził mnie 100 razy bardziej niż te wszystkie filmy typu "Wzgórza mają oczy", czy "Piła". Masakra normalnie.
Dobra spadam, bo Filip marudzi mi już taki śpiący. Pa!

polna igor tylko w ekstremalnych przypadkach sypia w dzien...dzisiaj godzine chodzilismy w sloncu.....'kilometrow' narobilismy bo ja nie umiem wolno chodzic wiec chlopaczyna padl plackiem :p powiem ci ze jestem pelna podziwu dla niego ze tyle przeszlismy a on ani razu nie powiedzial ze go nogi bola! (bo mi to z d.... wychodzily w polowie drogi) :) moj kochany synek... :)

ze wzgledu ze jeszcze mnei nogi bola i nic mi sie nie chce robic zamowilam pizza w ramach obiado - kolacji :D

Eh a ja czekam na wode az mi przywazą nie zebym w kranie nie miała ale musze miec ze studni do tych ogórków i kropka... A poza tym co dziwne mój syn padł własnie i bede miała chyba noc pełna wrazen:confused2:
Agusia
nie wszystkie mieszkały tylko w jednym miejscu ja akuart mieszkałam długo na wsi i teraz w miescie mam porównanie ale nie wiem sama co bym wybrało lubie iasto i jest mi tu wygodnie a na wsi porobic sobie tez lubiłam jednakn była to wies zgoła inna niz opisana przez Ciebie.
panisepelek To widze ze podobnie jak moj Kacper moze cos w powietrzujest
kolia A te placki ziemniaczane to po wegiersku? Bo ja bym takich zjadła mniam:-)
Zosiek88 jesli chodzi o karme dla zwierzat to byłam na 2 takich gdzie para młoda sobie zażyczyła i fajnie wygladał jeden gosc w garniaku z 25 kg karmą hihi:-) u mnie najbardziej popularne sa zabawki do domu dziecka. A ja zawsze sobie marzyłam zeby isc w czarnej sukni do slubu... moze dziwnie brzmi ale to chyba tak na przekór wszystkim
polna_N ja za to miałam saune w pracy bo klimatyzacja sie popsuła a mamy biuro na poddaszu:realmad: wiec miałam podobne wrazenia co ty dzis tyle ze ja miałam basen w pracy a raczej saune:-p Co do zdjec to tak próbowalismy go przekrecac kilka razy sie nie udało i widac te plamy ale to tak jakby cien padał wiec jak ktos nie wie to sie nie domysli;-p
KingaMZ przez ciebie mam ochote na pizze z Dagasso:-p masakra

A tak się jakoś nudzę i pomyślałam że dodam zdjęcia z niedzieli :-p

To ja z Kubusiem (chrześniakiem mojego Daniela)

A tutaj też ja z moją kochaną Dzielą:)

Aj kurcze dzisiaj mam jakiś nerwowy dzień. Już drugi raz pokłóciłam się z Danielem:-(. Wkurza mnie jak mnie zaczepia bo czasem te jego zaczepki tak bolą że masakra:sorry:. A wcześniej poszło o to że nazwałam go brudasem.. ale wkurzyło mnie to że wszystko co rozpocznie i skończy to papierki rzuca gdzie popadnie:wściekła/y:.
Ale to może mój taki nerw przed okresem... :rofl2:

Widze ze jakies nerwowa atmosfera jest na forum...

Justysia1a, AguśZakochana - Dziękuje Wam Kochane! :tak:

Umi2 - To masz tydzien do szczepienia, bedzie dobrze wierz mi, moj Alus dzis wysmienicie zniosl szczepienie, jestem z niego dumna. :tak: I polecam szczepienie 3w1. :tak: żebys Ty wiedziala jakie ja mam odrosty... ho ho ho.. :-D Ale mam kolor wlosów ciemny braz, a farba jest czarna i moze nie rzuca sie to tak bardzo w oczy. ;-)

KinkaMZ - Nie czestniczyłam w waszej dyskusji od poczatku, ale co do tego co napisalas to zgadzam sie z tym ze dla mnie rowniez takie slownictwo jest wulgarne... Ale jakby to nie było kazdy ma swoj tok myslenia i wypowiadania sie.
I jezeli mialabym napisac jak mowie, to 'Zrobil to we mnie'. ;-)

panistepelek - Straszny upał, masz racje. Moj Synek spi juz dlgo, a jak Twoja coreczka? Faktycznie dopiero za 10min. pojdzie spac. :sorry:

KingaMz przesadziłas z tym ze moja tesciowa mnie nie akceptuje! Musisz byc taka wscibska?! Moze mnie to zabolało co????!!! Popatrz na siebie i jakie stosunki sa u ciebie bo moze tylko koloryzujesz twoje zycie a tak naprawde jest inaczej coooo? Troche przychamuj ze słowami... Bo sie nie czujesz kobieto. A z tym śpuscił sie to nie zaden wulgaryzm bo w kiblu tez spuszczasz chyba wode nieeee? Bozeee rozumiem jakbym powiedzial naprawde jakies przeklensto w typu ku... skonczyl we mnie albo ja pier... zakonczyl we mnie to wtedy sie zucaj! Wiec tak jak ci mowie popatrz na siebie a nie obrazaj innych. Jestem jeszcze młoda i bede se gadała jak chce bo kazdy czasem klnie a to nie jest zakazane...

Justysia1a ładna z ciebie dziewczyna:*** oczywiscie przesliczne fotki:)

NIE JESTEM W CIAZY:)!!!!!!!!!! test wyszedł negatywnie...

reklama
Do góry