Witajcie pisze do was z pracy jakos urwanie glowy mamy dzisiaj...
Dziekuje za mile komenatrze:-)
Zosiek88 ja tez nie mam nic przeciw
Dorom5 Wiesz bo na zdjeciach nie widac odrostów... a tak to moj kolor woła o pomste do nieba bo poprostu spełzł znaczy nie jest tak intetnsywny jak kiedys ale na fryzjera czasu nie mam jak narazie. A co do szczepionki to mój Kacper ma 5 sierpnia i mam nadzieje ze juz mi tak nie spuchnie
Ewi piwko:-) no tak rozluźnia
ale ja tam tylko warke strong moge pic bo nie jest tak gorzka jak inne
Polna Bo Kacper zrobił kupe w zachrystii jak chrzestni podpisywali dokumenty jakies...
i to była jedna mała plamka a jak dojechalismy do restauracji to spodnie z tyłu wygladały juz duzo gorzej
i z lokalu ma chyba ze 3 moze 4 zdjecia w garniturku
kolia Mnie ten kolor tez spełzł całkiem inaczej wygladał miesiac temu ale cóz..
teraz nie miałam czasu go poprawic i tak zostałam przy tym co jest na zdjeciach wyglada jednak troche inaczej niz w rzeczywistosci
lenka87 ja przed ta farba miałam 2 czerwienie na łepetynie od fryzjerki a ten kolor zrobiłam sama farba palette tylko ze miesiac temu był ciemniejszy a wraz z myciem głowy sie sprał... nie pamietam jaki to nr ale jak bede w drogerii to popatrze i ci napisze
truskawka Agus Ja tak mialam rok temu przed wakacjami... Ciazowa fobia norlmalnie gdzie nie wyszłam tam dziewczyny w ciazy az mnie to wkurzało i stwierdziłam ze skoro tyle ich chodzi to trzeba sie strzec
no ale sie nie ustrzeglam
Mało brakowało a bym na druga strone ulicy przechodziła jak widziałam kobiety w ciazy