reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

JA jak miałam 18lat prawie 19 chciałam z moim D dziecko ,wszystko było ok aż do 8 tyg...niesety poroniłam ,potem już wiedziałam że musze zajść w ciąze i że bardzo pragne dziecka ,długo nie mogłam pogodzić się z tym że starciliśmy maleństwo ...potem gdy udało się nam zajść w ciąze skakałam z radości ,Oliwka była jak najbardziej planowana .Mój D bardzo martwił sie o mnie czy wszystko będzie oki ,bardzo przżywał jak leżałam w szpitalu i to że oliwka urodziła sie jako wcześniak !!!Potem niespodziewanie 2 ciąża byliśmy załamani ,a teraz dziękujemy bogu za Bartosza ...kochamy ich i nigdy nie pomyśleliśmy że mogłoby ich nie być ...mamy nawet w planach 3 dzidzie,,,,
Moim zdanie kobieta dojrzewa do decyzji zajścia w ciąze Jedna chce miec dzieko w młodym wieku druga planuje je póżniej nie ma na to reguły wiekowej...a jeżeli dziewczyna"wpadnie" to dojrzewa do macierzyństwa szybciej ...dziecko daje jej kopniaki a ona czuje sie za nie odpowiedzialna ,wtedy chyba rodzi sie matczyna miłośc !!!!

reklama
Cześć dziewczyny::) co tam u was? Widze że większość z was jedzie na wakacje, ja niestety musze siedziec w domu:( Eeeeeh dzisiaj jakiś taki mam udany dzień:] Mały śpi juz 6 godzin wysprzątałam cały dom i nawet zafarbowałam włosy:)))) Testu niestety dzisiaj nie kupiłam bo całkiem wypadło mi to z głowy a byłam na zakupach. Mój nie wrócił do domu ani nie napisał ani nie zadzwonil a wysłałam mu dzisiaj dłuuuuudiego smsa ze jak nie wróci do jutra to wyprowadzam sie i nie chce go juz znac bo sama se nie daje rady z małym. Jak zwykle nie odpisał... Jestem ciekawa gdzie on jest i co robi. Hmmmm mały dzisiaj mi zwymiotywał raz:/ ale może za duzo miał mleczka niewiem... Ale oby mu sie nie nawróciło to żyganko:[

Hm..miewam zmienne nastroje dlatego tak marudziłam:-)
Ja wcale nie uważam,że dziecko to koszmar,wiem jednak,że jak moje będzie miało charakter po rodzicach..to mam przechlapane;-)

Andzioszka zajmuje sie mała i pewnie nie ma czasu na BB:) A Bezsenna pewnie jeszcze w szpitalu bo po trzech dniach przywaznie sie wychodzi.. Jak wyjdzie to napewno sie odezwie tak mysle:) Podczytuje was czasami ale jakos nie mialam weny zeby sie odezwac.. Tak jak pisałam na innym watku urodziłam synka pol roku przed 18stka..

Andzioszka rzeczywiście mniej czasu spędza przy komputerze, ale u niej i jej Zuzki z tego co wiem wszystko w porządku :tak: Jest szczęśliwa :)

sma samotna w linku mam ze mala najprawdopodobniej bezie sie nazywac Amelka ale mam na oku LENKA Nadia Natasza ale moj mowie ze to ruskie imie i ze on jest polakiem to jego cora bedzie meic polskie imie ...przystalismy nareazie na Amelce bo jest slodka jak ta czekolada ...u nas w skleie jest Amleka::):):): a wiktoria mi sie podoba bo ja wymyslalm imie mojej siostrze ktora ma 9 lat i byl wtedy szal na imie wiktoria wiec u nas w meiscie raczej te imie wypada

Cześć Dziewczyny :-) u Nas pogoda masakryczna....Cały czas pada....Dziś odbywa się wesele mojego dalszego kuzyna na które nie idę...Co prawda byłam zaproszona ale wolałam nie ryzykować ze swoim samopoczuciem.... Przynajmniej mam wolny dom i spokój :-D Kilka dni też nie będę na forum ponieważ zaplanowałam sobie spędzić ten czas z Moim...Mam nadzieje że ten czas obudzi w Nas jakieś emocje.. oraz że będziemy mogli porozmawiać i powspominać :rolleyes: A potem w tygodniu poszukiwanie sukienki :-D Pozdrawiam Was ;*

reklama
Czesc Mamuski ;-) u Nas tez brzydka pogoda od rana pada :sorry: no ale ja sie tam ciesze a Ala jeszcze bardziej bo czeka az przestanie padac i bedzie mogla wyjsc na pole i poskakac po kaluzach :-) wczoraj bylismy na zakupach to zrobilam zapasy na dobry tydzien a nawet 2 :tak: juz powoli wypatruje sobie naczynia na domku :rofl2:
dzis przyjezdza moja chrzestna i wujkiem z Bydgoszczy :tak: wiec dzien pelen roboty bo jutro rodzice maja imieniny :confused2:

Truskawka ja nie rozumiem , masz internet to sama moglas poszukac jakich papierow potrzebujesz i jeszcze naskakujesz ze jakim prawem nie mam karty czipowksiej ? :sorry:bo Nam wystarcza ksiazeczka zdrowia i nr ubezpieczenia :laugh2: wiesz co idz do psychologa bo Ty masz jakies zaburzenia nastroju :confused2:
i sie nie dziwie Twojemu chlopakowi ze sie nie odyzwa , musisz najpierw sie uspokoic i zaczac normalnie myslec !! a takie grozenie ze sie wyprowadzasz i nie dajesz sobie rady z malym jest takie proste i smieszne :no::sorry:

mamaola to udanego urlopou :tak:;-)

Agus to powodzxenia z Twoim :-p;-)

mysiapysia ja tez uzywam teraz pampersow z biedronki Dada i powiem Ci ze sa dobre :tak: jak sie dobrze ubierze pampersa to i nie przepusci i nie odparza ale to zalezy od pupy dziecka ;-)

Mloda Mamuska eee tam , kazda matka jak urodzi pierwsze dziecko placze ale raczej ze zmeczenia albo ze nie moze pomoc dziecku gdy placze z powodu kolki itp:confused2: pomysl jakby kazdy myslal czy damy rade wychowac dziecko boo z kasa nijak albo czy po urodzeniu dziecka nie rozwiedziemy sie to by byl w Polsce niz demograficzny :sorry:

Do góry