reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Widze ze człowiek czasu nie ma to go wiele rzeczy omija... nadrobiłam tylko ostatnia strone bo nie mam normalnie czasu... Jutro mam chrzciny Kacpra wiec tak na chwile wpadłam.
truskawka Polna ma troche racji z tym ze takie esy nie mają sensu... Daj mu troche odetchnac od siebie bo szczerze mówiac ja jestem podobna furiatka do Ciebie i o byle ***** sie potrafie czepic ale pracuje nad sobą. Napisze ci tak gdybym miałabyc z osoba taka jak ty czy ja to schrzaniałabym gdzie pieprz rosnie... Dlaczego? Z twoich wypowiedzi wynika ze jestes apodyktyczna a nikt nie lubi jak sie na niego cały czas czepia i sama o tym dobrze wiesz pstaw sie w sytuacji twojego chłopaka ( meża bo nie jestem pewna czy maz czy chłopak duzo tu osób i mi sie mylą). Np przychodzisz do domu chcesz np usiasc bo nogi ci do tyłka wchodza a tu na dzien dobry słyszysz ze np papierek lezy na podłodze a ty go nie podniosłas czy tez ze poduszka na sofie krzywo lezy i inne rzeczy bez których da sie zyc... Dlaczego podaje takie przykłady? Bo gdy nie pracowałam i opiekowałam sie małym posprzatany dom byl na pierwszym miejscu... a teraz chce spedzac jak najwiecej czasu z synkiem i chłopakiem i uwierz nie czepiaj sie o byle co a odniesiesz zwycieztwo. A i nie naciskaj w smsach bo to bedzie miało odwrotny skutek przynajmniej na mnie by miało

reklama
Hej, urodziłam w czwartek, a mój poród opisałam na wątku samotnych matek w ciąży na stronie 648, gdyby któraś z Was była zainteresowana. Wielkie dzięki za wsparcie :happy:

Basia alez to co Truskawka napisala wcale mnie nie urazilo :no: az tak latwo nie jest mnie wqrzyc :-D

Umi to zycze udanej imprezy no i zeby Kacper byl spokojny podczas mszy :tak: poprosze tez o kilka fotek :-p

Bezsenna powtorze sie ale Zycze Wszystkiego Naj dla Kubusia no i GRATULUJE ;-)czytalam opis porodu :tak: a synka masz przecudnego :tak::happy: Dobrze ze tez Twoj ex tak sie interesuje synkiem :tak:

A ja siedzę i się obżeram kurczakiem w panierce, nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam dziś na obiadek 12 udek, z czego szóste właśnie pożeram :-D Chyba w tej ciąży przytyję więcej niż z Julka, ale co tam :-p;-) A Julka mały zgred nie daje mi dziś spokoju i ciągle marudzi, żebym do niej przyszła.
Na noc mmy chatkę wolną, bo moja mamuśka idzie na noc do pracy, poszalejemy :-D:-D:-D:-D:-D

Truskawka
j też uważam, że takie smsy nic nie pomogą. I też nie odbierz tego źle, ale uważam, że gdyby facetowi zależało, to wróciłby po max 2 dniach, bo jednak czuł by, że czegoś mu brakuje. Przecież każdy ma uczucia :tak: I szczera rozmowa chyba najwięcej by tu dała. Na tyle szczera, by on powiedział Ci o co mu chodzi, a Ty mu. I przede wszystkim nawet jak usłyszysz coś złego to nie unosić się dumą i nie dać się ponieść nerwom, tylko przyjąć to z pochylonym czołem i starać się zmienić, bo tak jak dziewczyny wyżej pisały, skoro potrafiłaś się czepiać o byle co, to po prostu sobie z tym wszystkim nie radził i miał ewidentnie dość.

jestem i ja :) żyję i jestem zdrowa :-) mała rónież :-) to mój istny Anioł. Jakby dziecka nie było. Je i śpi i srooli w pieeluchyy xD. złota jest. będe was rzadziej odwiedzać, ale za każdym razem nadrabiam zaległości :)
co do czasu spędzanego przy komputerze... to same się przekonacie, że robi się go znacznie mniej :-)
szwów się już pozbyła...wzięły się i rozpuściły w końcu :-) w ogóle nie czuje się jakbym rodziła :)
Bezsenna-GRATULACJE!! zdrowia, szczęścia i cierpliwości co nie miara :-) bo to się zawsze przyda ;-)

Widzę, że znowu ostra atmosferka. tak to jest jak każdy ma inne zdanie i czasem ostrzej cos napisze, ale niech wszystko ma umiar.

umi - Napisz nam jak udały się chrzciny.

Black - Przytyłas juz jakiś kilogramik?

Panistepelek póki co 2 kg do przodu, widocznie większe cycki :zawstydzona/y::-D - z rozmiaru C wkoczyłam na D :szok: a przed pierwszą ciążą nosiłam A :sorry: - lekko widoczny brzuszek i jakby ciut sadełka na boczkach, ale przypuszczam, że to efekt powiększającego się brzuszka, bo z Julką miałam to samo, a po porodzie jak tylko brzuszek się skurczył wszystko wyglądało ok. Póki co tragedii nie ma, ale jeszcze 24 tyg przede mną :-D Ale co będzie to będzie, w końcu w Norwegii zimno jest i troszkę izolacyjnego tłuszczyku się przyda :-D

reklama
polna_N Podziękować:-)
BlackWizard Ty to masz spust 6 udek... masakra jakas:-p ale 2 kg to nie jest az tak duzo za to biust ci strasznie urósł ja jaki miałam taki nadal mam cały czas był taki sam przed ciaza w trakcie i po:confused2: a wyobraź sobie ze chciałam sobie zrobic pamiatkowe zdjecie z duzym biustem i nic z tego...:-p
panistepelek Z ciebie to spokojny człowiek:-) jasne ze napisze jak było i moze fotki wrzuce:-)

Do góry