reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mazia... bo pewnie szpital w ktorym lezeliscie sam sie kontaktował z ZUSem dla potwierdzenia... :tak:u mnie niestety jest to wymagane, jesli nie mam przy sobie, szpital dzwoni do zakładu pracy i prosi o faks z tym drukiem

a te karty w ogole mnie wkurzaja:wściekła/y:byłam z mała w przychodni to mi piguła nie oddała jej i nie mam od małej karty, mam nadzieje ze jej nie wyciepli!

reklama
truskawka mój Daniel ma 20, w lutym skończy 21 . ;-)

Młoda mamuśka ja uważam że mam taki charatker że wiem że będę z Danielem, razem już planujemy przyszłość, inwestujemy w spólne rzeczy i ślub to tylko kwestia czasu:-p. Nikt nie jest przeciwny a raczej już pośpieszają nas do tego żeby brać ślub i rodzicom robić wnuczka :-p Ciągle słyszę te podteksty:-D Ale my chcemy trochę bardziej się usamodzielnić. Z mieszkaniem nie będzie problemu bo ja i moja siostra dostajemy je od rodziców. Nie chcę się chwalić ale z finansami nie ma u nas problemów. Ja pracuję już od 2 lat w firmie fotograficznej. Mój Daniel również tyle że ja robię zdjęcia a on filmuje;-) Na przyszłość mamy jeszcze zamiar otworzyć interes własnej firmy i stoisko na rynku bo szczerze mówiąc taka robota się opłaca:tak:

BlackWizard według mnie to fajnie że spodziewasz się dziecka:-). Myślę że taka mała różnica wieku między dzieciaczkami dobrze im zrobi bo będą bardziej zżyci ze sobą:tak: A co do opinii innych to lepiej się nimi nie przejmować, w końcu to tylko i wyłącznie wasze życie i z tego co widzę jesteście bardzo bardzo szczęśliwi i życzę Wam tego do końca:-D

Polna_N- też myślę że to wyłącznie decyzja pary:) Chciała bym być już w ciąży:-)Jutro robię test:tak: A i słyszałam że najlepiej jest robić z rana? Czy jest różnica jak bym zrobiła po południu? :-p

Black - Między mną a moją siostrą też jest różnica tylko nieco więcej niż rok i naprawdę jest wiele takich rodzeństw. W prawdzie ja wole poczekać z drugą dzidzią jak córcia będzie już bardziej samodzielna ale napewno nie będe krytykowac takich osób jak Ty, bo to nic złego mieć dziecko rok po roku.

Asiowo - ładne zdjęcie w awatarze :)

To ja może wstawię jakies zdjęcia Klaudii, bo dawno tutaj się nie pokazywałyśmy :)

Załączniki

• Zdjęcie031 (1).jpg
    Zdjęcie031 (1).jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 22
  • Zdjęcie022.jpg
    Zdjęcie022.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 27
  • Zdjęcie0020.jpg
    Zdjęcie0020.jpg
    52,2 KB · Wyświetleń: 27
  • Zdjęcie003 (1).jpg
    Zdjęcie003 (1).jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 23
  • Zdjęcie012 (1).jpg
    Zdjęcie012 (1).jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 23
  • Zdjęcie015.jpg
    Zdjęcie015.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 27
u nas tez nie mamy tych kart...
justysia no nie zrozum mnie zle ja wcale nie chcialam ci dyktowac jak masz zyc... bo z wypowiedzi innych dziewczyn na to wyszlo.. ale to wcale nie o to chodzi... oczywiscie, ze to tylko i wylacznie wasza decyzja, ja tam tylko rzucilam wlasne zdanie, sama wpadlam, i jak to juz ktoras napisala przeszlam szybki kurs dojrzewania w 9 miesiecy, jest jak jest i niczego nie zmienie i nawet nie chce, ale szzczerzze mowiac ja uwazam, ze tak jak mowi twoj chlopaka, lepiej poczekac, az skonczycie szkoly, bedziecie mieli mozliwosc zeby mieszkac samemu, wtedy dziecko jak najbardziej, bo mieszkac z rodzicami.... to istna tragedia..

panistepelek sliczna ta twoja corcia :) ech mi sie marzy zeby moja juz tak sama hasala :)

black ale Julcia zamyslona... :)

mamy mam do was pytanie czy uzywa ktoras z was pieluszek z biedronki jesli tak to jakich dada czy toujour i czy sa one takie ceratowe czy zwykle (nie sliskie)

reklama
mamy mam do was pytanie czy uzywa ktoras z was pieluszek z biedronki jesli tak to jakich dada czy toujour i czy sa one takie ceratowe czy zwykle (nie sliskie)

Pieluchy Dada cieszą się dobrą opinią, ale ja osobiście ich nigdy nie używałam ;-)

Justysia to czekamy na wieści ;-)

A mnie zabija zgaga :baffled: Uroki 2 trymestru... :baffled: Choć w 3 będzie jeszcze gorzej ;-)

Do góry