reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Widze dziewczynki ze ostro wzielyscie sie za pakowanie bagazu do szpitala :D:D Ja mam tylko taki problem ze nie wiem co wziasc malej do szpitala do ubrania bo jest lato a malego mialam w zimie i jak taka kruszynke ubrac ??

reklama
Kurczę jaki temat rozwinęłyście.
Ja to nawet jak mam ochotę to mam opory, mąż wcześniej tez miał bo w brzuszku jest ktoś trzeci.
Co do zabezpieczeń, to stosowaliśmy właśnie kalendarzyk z tym ze nigdy sie we mnie nie spuszczał, ale jak widać nie musiał :) I tak okresu nie było i okazało sie ze jestem w ciąży. Planuję brać od razu tabsy, a co do libido po tabsach słyszałam że jak jest obniżone to można zmienić na inne tabletki, bo jak wiadomo nie każde dla każdych. No a Oliwka ma problem, tylko spiarala ale ona tez potrafi być niebezpieczna, był przypadek ze kobieta ze spiralą zaszła w ciążę i płód wrósł w tą spiralę, straszne

Ale ty caly czas jestes:-) ja od mamy ciasteczka wyprosilam bo jakos mi sie slodkosci zachcialo straszliwie:-) posprzatalam i mam juz czysciutko:-)

No w sumie nie caly czas :p Jak wy jestescie do poludnia to ja jeszcze spie :p:p a potem to trzeba posprzatac ugotowac zajac sie dzieciaczkami wiec tak dorywczo :D

A to syncio Kornelki:
kornelkaqm8.jpg

reklama
Kornelka tak sie nie mogla doczekac i ma juz swojego Bobika:-) Ona mika a jak szkrabik ma na imie czy mama za bardzo jeszcze zmordowana zeby imie synkowi dac?? Ile wazy maluszek i czy ona juz na chodzie bo my prawie nic nie wiemy!!!!

Do góry