reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna_N Idę dziś na ktg. Jestem 9 dni po terminie i jak mnie znowu odeślą tylko dlatego, że jest 9 dni a nie 10 i każą przyjść jutro to się wkurzę :/

reklama
Polna Ja tam na swoje nieszczescie jeżdże z małym bo tam jest poradnia urologiczna dla dzieci :confused2: lekarka jest spoko z debicy ale panie na recepcji to w kartoteke wpisały imie Anna płec mężczyzna i ze urodził sie 6 maja jak to zobaczylam to myslałam ze padne przed tym okienkiem a babka która stała za mna zrobiła taka mine ze szok... A i jeszcze ta recepcionistka sie dziwiła jak syn moze miec imie po matce miałam dosc po pierwszych 5 min a robiła ta kartoteke 15:szok:!! byla normalnie wolniejsza niz te w debicy
PATITKA26 Kurcze szkoda dzieciaczka ale fakt pogoda płata sobie figle a dzieci na tym cierpia zreszta nie tylko dzieci. Eh niektórzy lekarze sa nieodpowiedzialni... jak im sie nie daje kasy prywatnie to olewaja człowieka a nawet jak im sie da kase za leczenie prywatne to potrafa olac:confused2:
bezsenna a nie ma u was innego szpitala albo zgłos to lekarzowi prowadzacemu moze to cos da?

polna_N Idę dziś na ktg. Jestem 9 dni po terminie i jak mnie znowu odeślą tylko dlatego, że jest 9 dni a nie 10 i każą przyjść jutro to się wkurzę :/
Bezsenna jak będą chcieli znowu cię odesłać to powiedz że juz nie dasz rady ciągle w jedną i drugą stronę sie włóczyć powiedz że już i tak dość się nacierpaiłaś i nigdzie się nie ruszasz. Mnie też tak chcieli spławić gnoje i dobrze zesie nie dalam bo źle by to sie skończyło.

Maagda_ Spoko 15 + koszty przesyłki masz jakies konto to bym ci przelała kase:-) a i dowiedz sie ile za przesyłke:-):-D

umi2 nie źle myślisz ;D Tylko zapłacisz za przesyłkę :) nie 15+ przesyłka tylko myślę że 15 zł będzie kosztować przesyłka więc tylko tyle zapłacisz. :) :tak:

Maagada to sprzedaj mi tak zebys chociaz ty cos z tego miała albo małej na loda a jak na teraz to na zabawke:-p bo na loda to za mala troszke

panistepelek rany 49? ale z ciebie kruszynka :) ja ostatnio przytylam a teraz do slubu musze sie pilnowac i zrzucic pare kilo :)

umi2
nie tyle co strasze :) ale ostrzegam, mam nadzieje, ze synek jest zdrow! a z drugiej strony szyna to nie taka tragedia znowu :) mozna sobie dac rade, chociaz dziecko troche na poczatku marudzi, ale ogolnie na twoim miejscu poszlabym sprawdzic te bioderka na usg

polna od kiedy malej puszczalas bajki? no i ile dziennie i wogole? bo tak sie zastanawiam kiedy mojej tosi bede mogla cos lagodnego puscic, znaczy teraz napewno jest jeszcze za malutka, ale jestem ciekawa id kiedy :)

ja za swoj pas zaplacilam 50zl.... heh :)

polna ja lubie motywy tribalowe....a to sa wbrew pozorom skrzydelka :) na kostce chce motylka ale cos jakby w desen biomechaniki nie takiego zwyklego :)
ja za ten zaplacilam 250 (mialam jeszcze rabat 50zl ze wzgledu na to ze bylam u kolegi mojej kolezanki) wiec normalnie dalabym 300. no wlasnie tego sie obawiam ze bedzie mnie cholernie bolalo na kostce i bede uciekac ;) ale nie bedzie to duzy tatuaz wiec moze dam rade.....moze....hihihi :)
jak ja robilam ten to byla 16stka ktora robila sobie bukiet koniczyn z wielkaaaa rozowa kokarda, smiac mi sie chcialo....takiego tatuazu to bym sobie w zyciu nie zrobila....bo napewno pozniej latalabym zeby mi go przerobili....wstyd z czyms takim wyjsc...no ale 16stolatke jestem w stanie zrozumiec ze jej sie to podobalo ;P i gosciu ledwo zaczal a ta juz zaczela mdlec....wiec chyba sporo czasu sie zeszlo zanim jej zrobil...mi robil ok godziny... :)

umi nos nos, ja sobie pas kupilam dopiero po 4 meisiacach od porodu...nosilam troche i widzialam poprawe ale kurcze taki byl niewygodny ze przestalam...wbijal mi sie przeokropnie...wrrrr.....

matosia moja Łucja uwielbia ulice sezamkowa, fifi niezapominajke i kraine elfow na mini mini :) heheh igor do 2,5 roku to w ogole sie nei interesowal tv. no moze reklamami....ale poza tym to niczym, a Łucja.....telemaniak :/

Ostatnia edycja:
przepraszam, ze dopiero teraz pisze, ale wczoraj bylam bardzo zmeczona i padlam o 21,30.

ogolnie to tak:
dzisiaj jest to 5 tydzien i 3 dzien, liczac od ostatniej miesiaczki. zrobil mi usg i.. tyle. zapytalam o cetalergin, czy moge brac. to zrobil wielkie oczy i zapytal mnie "a co to za lek?"
nic mi nie wyjasnil, nawet zaswiadczenia do pracy nie chcial mi dac. musze zmienic gina. nie chce zeby ten prowadzil mi ciaze.

od razu przepraszam, nie doczytalam, co u Was.

reklama
Do góry