reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Heh ale Wy piszecie Kobity :-p
Ala spi , chcialam zobaczyc do ktorej wytrzyma i padla przed 14 wiec jednak bez drzemki sie nie obejdzie :tak: tesciowa nakarmilam wiec ma luzik :-)

Magda nie , nie jestem w ciazy :-p a zdjecie Lucji przesliczne :happy:

KInga no to nie tak strasznie duzo kosztolwa ten tatuaz :tak: kazdemu sie podoba co innego , ja wole realistyczne obrazki niz cos w stylu grafiki itp :no:
moja kuzynka 4 lata temu zrobila sobie tatuaz z klaunem na lopatce :szok::-D przed moim slubem zrobila sobie znak drogowy ( uwaga wyboje czy cos takiego)wtym miejscu gdzie Ty masz !! a teraz jakies stokrotki na kostce , ostatnio ciotka lamentowala ze znowu chce robic tatuaz goryla na ramieniu :-D ale Ona wogole to popierniczona jest :sorry:

Monis heh jakis dziwny ten gin :sorry: masz racje zmieniaj lekarza poki Jestes na poczatq ciazy ;-)

Matosia ja wleczalam Ali bajki cos kolo 11 miesiaca , wtedy juz ogladala z zaciekawieniem :tak: czasem jak przychodzila Lucja czy Dawid a Ala miala z 9 miesiecy to chwile z Nimi tez ogladala ale zabardzo Ja to nie interesowalo :sorry:
bajka to zawsze jest czas ze mama ma chwilke spokoju !! Ala napoczatq najbardziej lubiala teletubisie albo Domisie , czasem Lulusia ogladala :tak:

reklama
matosia by jeszcze sie troche zmiescilo bo sa dosc blisko sobie ale puste bo wszytkie kolczki pogubilam :-p
polna jak bym sobie tam zrobila to bym pewnie odjezdzala ale ja tak mam jak mi sie cos spodoba to sie bol a przezyc:p
monis masz racje lepiej zmienic odrazu takiego lekarza.
Justysi1a dobrze ze juz lepiej z nerkami a z lekami lepiej sie przemeczyc.
Karolina ja nie wiem dokladnie bo nie przepisywalam ale mi pani w urzedzie mowila ze jak nie mam 18 to musze byc z prawnym opiekunem a ja juz bede miala to normalnie.
panistepelek odpoczniesz sobie troche
Dorom ja wyjechalm w 2 trymestrze do hiszpani i wloch opalalam sie choc nie przesadzalam z tym i uzywalam filtru chyba 50:-p
Umi to podobnie jak u mnie tez mnie do kapanie nie ciagnie a poza tym im to idzie o wiele lepiej i zemna sie Miki tak dobrze nie bawi:-)
A ja nmie moge sie juz doczekac przyszlego tygodnia wyszczy ode mnie wyjezdzaja i bedzie mozna troche z P pomieszkac a tak poza tym to Miki teraz poznaje kolege z lustra:-)

polna no nie jest zbyt duzy :) dla mnie 250 i tak duzo ;) dla mnie najgorszy mozliwy tatuaz to czaszka - okropienstwo. aaaa i mam jeszcze pytanko...musisz tak po kazdym zdaniu pisac wykrzykniki? bo to tak jakbys krzyczala ciagle.... :)

umi nieeee ja to na kostce chce nie na nadgarstku (za bardzo widoczne miejsce i moglabym miec problem jesli chodzi o prace przyszlosciowo....nie oszukujmy sie, nie sa one mile widziane...)

magda zdjecie łucji super :) slicznosci :)

Magda - ależ ta Twoja kruszynka piękna:) Tylko pozazdrościć:D:D

Ja kurcze coś od paru dni dziwnie się czuje. Nie wiem czy to przez leki czy coś ale okropnie boli mnie podbrzusze po lewej stronie, w ogole apetytu nie mam i muszę się przespać w dzień.Okres też miałam jakiś dziwny bo normalnie mam 7 dni a teraz było 5 a i do tego 2 ostatnie były takie że raz było coś a raz nic.

kolia To widze ze ty tez pokazujesz synkowi odbicie w lustrze:-p ja mojego kacpra od jakichs 2 tyg ciagne do lustra i teraz zacza sie śmiać sam do siebie ale on chyba mysli ze to jakies inne dziecko jest:-p a jak reaguje twój synek?
KingaMZ
oj zle przeczytałam:-D cóz nadgarstek z noga ma nie wiele wspólnego:-p. Czy ja wiem czy xle atrzą zalezy jaka praca w niektórych to nie przeszkadza
polna_N To wy mieszkacie z mama twojego meza? bo mnie sie cały czas wydawało ze u twojej

Umi niee , My mieszkamy u moich rodzicow a w niedziele przyjechala tesciowa i dzis pojechala spowrotem do Debicy :-p

KInga a o co Ci chodzi ? :-) ja nie daje po kazdym zdaniu wykrzyknika tylko raz na jakis czas a u Ciebie to raptem jednego :-pjak ktos mnie wkurza to wtedy daje wykrzykniki zamiast minek ;-)
a wez , czaszki sa okropne :no: ja jak kiedys bylam nad jeziorkiem byl taki zajebisty chlopaczek no i wogole cud miod malina ale jak zobaczylam ze na udzie ma czaszke a z tej czaski wylazi skorpion to normalnie mnie zatkalo :laugh2:

Dorom aha zapomnialam Ci przedtem odpisac :sorry::-) ja rzeczywiscie mam duza rodzinke i tez sporo osob przyjezdzalo z Bydgoszczy czy Katowic ale jedni spali w domu mojej siostry , czesc u Nas w domu a reszta tak po rodzinie :tak:tylko ze wiekszosc jak przyjechala w piatek wieczorem to odjezdzala w poniedzialek :tak:

Umi, Patitka W Warszawie jest dużo szpitali ;) Dlatego jutro już jadę do innego, bo znowu mnie odesłali i ja już mam dość. Dla niech po terminie to są 2 tygodnie i wtedy dopiero mogą coś zacząć działać w kierunku wywoływania...

Nie zrobili mi badania, bo się spóźniłam 20 minut i położna mówi,że ona już oddała zeszyt z zapisami ktg. Okazało się, że ten superważny zeszyt jest na recepcji, a ona sama potem sobie chodziła po korytarzu, bo widziałam w trakcie 2,5 godzinnego czekania na lekarkę. Więc ta położna zdążyłaby mi z 5 razy zrobić ktg...

reklama
umi - Fakt, z tymi bólami męczyłam się ponad 24 godz. ale później sama akcja porodowa nie była aż tak okropna w porównaniu do tego jak czasem inne kobiety się męczą.

Maagda - Po raz kolejny napiszę, że córcia wygląda uroczo :)

moniSkaBe - Mam dla Ciebie taką małą podpowiedź. Jak odpisujesz jakiejś dziewczynie to zaznaczaj jej nick pisząc np. wielką literą czy pogrubiając wtedy gdy nie będzie miała czasu czytać wszystkiego dokładnie to chociaż odrazu rzuci jej się w oczy, że coś do niej pisałaś :)

kolia - Odpoczynku było trochę, ale podczas ich nieobecności również zrobiłam p[rasowanie i pomyłam gary.

Do góry