reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna_N chciałam go nosić . :) bo chodziłam do szkoły i nie chciałam żeby ktoś gadał na mój temat a dzięki temu pasowi miałam szczupły brzuch . Ogólnie pas nosiłam dzień w dzień przez ok 2 miesiące . Wstawałam do szkoły o 7 zakładałam pas i ściągałam dopiero do spania..
Aneta ja przytyłam w ciąży 22, a zrzuciłam już 21.
Umi2 moim zdaniem możesz zacząć nosić pas np. podczas ćwiczeń :tak: Bo tam jest napisane żeby nosić 3-4 godz. dziennie i ćwiczyć z pasem. :)

reklama
polna To cos czuje ze na szczepieniu mnie ochrzanią ale to nic lepiej późnio niz wcale...:-p a bude to tak przed blokiem kojec mu zrobie:-p
Magda To jest w sumie mysl pewnie jednak zainwestuje

Umi ja już nie chodzę w swoim pasie tym większym on jest rozmiar M to jest chyba do 100 cm w pasie. Mogę Ci go wysłać bo mi i tak się już nie przyda. :)

Tak, wypadek... Nie spałam do 5, bo się bałam, teraz też już od godziny nie śpię...A mój synek nic, nawet wiadomość o śmierci go nie rusza, to ja nie wiem, co jeszcze mogłoby sprawić, że urodzę...

bezsenna wspolczuje :-(to TY dzis idziesz do szpitala znowu ? matko , mi sie wydaje ze juz dzis powinni Ci podac oxy zebys jak najszybciej urodzila :tak:Trzymam Kciuki ;-)

Umi a wez o lwowskiej mi nie mow :-p tyle sie nasluchalam od ciezarnych jak wczesniej tam rodzily to patologia - jak sie nie chodzilo do ktoregos tamtego lekarza prywatnie to byly traktowane jak smieci przez polozne :sorry:a lekarze to czesto podnosili glosy na pacjentki podczas porodu !!

Magda 22 kg :szok: szybko sie pozbylas zbednych kg ;-)to ja bede musiala jednak znowu zainwestowac w pas po drugiej ciazy !! a Ty mialas jakis taki specjalny czy najnormalnijeszy i ile kosztowal ?

Umi kojec to dobry pomysl :tak: jednak lepiej zainwestowac w 2metrowy lancuch zeby mial wiecej przestrzeni do biegania :-):laugh2:

Ja uciekam robic obiad bo dzis tez jest tesciowa i dopiero dzis wraca do domu :-)

umi2 ja dałam za niego 42 więc myślę że z 15 zł. Tylko pokryłabyś koszt wysyłki. :) i tyle. :)
polna a to Ty jesteś w ciąży. ;>? Pas miałam poporodowy kosztował 42 zł.

Ostatnia edycja:
CZEŚĆ DZIEWCZYNY!

Umi ja teżmyslałam że nawet jak państwowo to chociaz mnie na fotelu zbada czy tam wszytsko gra a tu normalna porażka itragedia.

reklama
Do góry