reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

:sorry: Jejju ale mnie tutaj dawno nie było :(
Jakoś ostatnie tygodnie ciągle jestem po za domem... albo u mojego Daniela albo czasu nie ma nawet na kompa siąść.

U mnie ogólnie w porządku. W tamtym tygodniu byłam na badaniu krwi i moczu, miałam nakazane w szpitalu ze muszę zrobić jeszcze raz badania czy jest jakaś poprawa... no i jest :) Wyniki wyszły pozytywne ale jeszcze przez pół roku muszę brać leki jakieś osłonowe żeby nie załapać znowu tych nerek :-(
A jak tam u Was dziewczyny? Widzę że Lenka mało kiedy pojawia się na forum...
Ajj zazdroszcze Jej że ma już tego Skarba :):)

Jak tam wakacje Wam mijają? Bo ja kurcze nigdzie praktycznie nie byłam.
Nad jeziorem jeden dzień tylko:p

reklama
Cześć Dziewczyny. Mam prośbę (kolejny raz zwracam się do tych, które urodziły przed 18-tką. Jak dokładnie wyglądało u Was przerejestrowanie dziecka na nazwisko ojca. Czy poszłyście razem z opiekunem prawnym dziecka i ojcem dziecka do USC, czy odbyło się bez problemów, jakie dokumenty trzeba. Wiem prawie wszystko, ale mam jakieś obawy, bo ta baba co nam wszystko mówiła jak rejestrowaliśmy Filipa po urodzeniu była bardzo dziwna i niekompetentna. Wolę się od Was dowiedzieć szczegółów. Proszę, odpiszcie.

umi - Mysle, że doktórka własnie w czasie szczepienia sprawdza te bioderka, bo np. krążyła nóżkami, prawda?
A wzrostu mam jakieś 166 cm.

matosia - Według mnie najlepszym kanałem dla małch dzieci z bajkami jest minimini.

Justysia1a - Ja niestety też raczej w tym roku nigdzie nie jadę.

Tak pozatym mam do wieczora trochę wolnego, bo mąż z córcią pojechali do swojej mamy. Nawet mnie to cieszy, bo Klaudia ostatnio trochę marudna się zrobiłą i na razy nie miałam juz siły i cierpliwości do niej.

Młoda mamuśka:) - Te obraz pod postami nazywaja się suwaczki. mój akurat pochodzi ze strony
Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę wwwSuwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www

A jak wstawić go na forum przeczytasz tutaj
https://www.babyboom.pl/forum/mlodziutkie-mamy-przyszle-i-obecne-f236/faq-wstawiania-zdjec-i-suwaczkow-17297/

Co do bloga to chcesz go załozyć tutaj czy w ogóle na jamiś innym portalu. Ja np. mam na Onecie.

panistepelek czytałam o twoim porodzie... straszne znaczy ja nie wyobrazam sobie rodzic...ciesze sie ze mimo komplikacji wszystko jest juz ok, ale kurcze wycierpiałas sie ja to jednak miałam szczescie ze takie bóle mnie omineły ale tez omineło mnie przezycie takie jak pierwszy krzyk eh troche Ci zazdroszcze:-)
A co do bioderek to ona wlasnie tak krecila jego nózkami rozstawiała itd to pewnie badała eh...
Karolina00 Chetnie bym ci pomogła ale nie potrafie jednak wydaje mi sie ze obecny opiekun prawny równiez powinien byc obecny w UCS
Justysia1a Ciesze sie ze z nerkai juz lepiej cóz jesli kaza to musisz brac teleki dla własnego dobra:-) a co do wakacji to ja nigdzie nie byłam i raczej juz nie bede w tym roku:-)
Maagda_ Oki dzieki:*
KingaMZ na wewnetrznej stronie reki:szok: uuuu ja bym sie ze strachu porobiła zreszta ja to nawet pobierania krwi sie balam:-p A bardzo boli roienie takiego tatuazu?

Karolina00 - Dla mnie tez ciaza byla idealnyn stanem. Nawet sie cieszylam bo i dostalam cere ladniejsza, i paznokcie mi szybko rosly, a jakie zdrowe, i zauwazylam o wiele grubsze wlosy. :tak: Tak ze jakbym mogla bylabym jeszcze raz w ciazy. ;-)

polna_N - Az zazdroszcze Ci tak ogromnej rodziny.:tak: No faktycznie, 2 lata i kreseczki nadalsą,to obyzostalyjuz na zawsze i nie blakly. :tak: Ja tez bardzo chcialabym takie wesele na 2 dni, ale wiesz... zeby kazdy zostal na poprawinach. :tak: Ale nie wiem czy sie da, zalezy wlasnie od funduszy. Bo to trzebaby bylo polozyc gdzies rodzinke, taka co mieszka z innej strony Polski.

Umi2 - U mnie tez Bartek kapie Synka, z tym ze zdarza sie ze mi "pozwoli." :-) Hehe. I ja tez kilkanascie razy juz kapalam. :tak:
No no, widze ze w pas zainwestowalas. :tak:

moniSkaBe - A ja mam inne zdanie co do opalania. Bylam teraz nad morzem, byla tez moja kuzynka w 4 miesiacu ciazy, i opalala sie. Lekarz powiedzial ze mozna ale bez przesady, zeby nie klasc sie plackiem na 3 godziny, tylko troszke posiedziec, pochodzic po plazy itp. ;-)

dorom5 ja tez jak byłam w ciąży byłam nad morzem to był początek 3 mies. i opalałam się . :tak: I tak samo powiedział mój lekarz że można się opalać ale nie od razu leżeć cały dzień tylko poleżeć trochę przerwy i znowu.
umi2 nie ma za co. ;)

Łucja . z 18.07.2009 ;D

cb14374777.jpeg

Ostatnia edycja:
Maagda jeszcze raz napisze ze to zdjeie jest genialne a Lusia przedtem byla sliczna a teraz z "zdjecia na zdjecie" robi sie z niej jeszcze kochańsza pi piekniejsza dziewczynka. Cudna jest.
dorom5 Ja kacpra kilka razy kapałam ale nie ciagnie mnie do tego:-p moze dlatego ze widze jak tomek chetnie to roi to po co mam sobie rooty dodawac:-p a kapiecie Alanka co dziennie bo my teraz go co drugi dzien kapiemy no chyba ze robi " niespodziankę" po same pachy:-p

reklama
Do góry