reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie

KingaMZ Ty mi kiedys proponowałas ten garniturek do chrztu i pisałas ze rozmiar 68/74 no i ja byłam w sklepie i patrzyła mniej wiecej jaki to by był ale wyszło mi ze za duzy. Kupiłam w sumie 68 ale tylko dlatego ze moje dziecko ma dlugie rece... i na 62 miał za krótkie rekawy eh. Tak wiec chciałam ci naprawde bardzo podziękować i przeprosić bo ci głowe zawracałam.
Pinka86 Witaj. przeczytaj regulamin i pisz jaknajcześciej:-)

A wlasnie mam pytanie moje dziecko namietnie ssie kciuk daje mu smoczka ale juz wymiekam z ta walka bo cały tydzien walcze i zadnych rezultatów jeszcze gorzej.. Co ja mam zrobic zeby nie ssał kciuka tylko smoczek. Mój kacper jak mnie widzi to nawet szybo wyjmuje tego kciuka zeby nie bylo ze ssie... nie wiem czy to instynktownie czy co ale pomału zaczynam wymiekac a nie chce zeby ssał tego palca

Edit:
karolina00 a mnie sie strasznie u kobiet na ledźwiach podobają:-p nie to ze jakas inna jestem czy cos ale wydaje mi sie ze tam ladnie tatuaz wyglada:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Mamuski ;-) My po wczorajszej imprezie spalysmy do 8 :-) heh z mojej Ali to taka sknera ze przywlaszczyla sobie hulajnoge Lucji :-D naszczescie pozniej oddala !! dzis znowu sie goraco robi :confused2:

KInga :szok: a jaki masz tatuaz ?
co do kolczykow to ja mialam tylko w uchu , w nosie czy na pepku nie mialam odwagi robic a tym bardziej na jezyku :-D:no: panikara Jestem :-p:rofl2: jednak na tatuaz mialabym ochote :tak:
co do wsi czy miasta tez wolalabym mieszkac w miescie bo jednak wiecej mozliwosci ale gdzies tak na obrzezach miasta !! ja jak kilka razy nocowalam o tesciowej na blokach to nie umialam zasnac :sorry: niedosc za latarnie sie swiecily , to samochody jezdzily - to nie dlamnie :no:

Truskawka to ile On mial goraczki ze go tyle kapalas ?

Panistepelek to fajnie ze cora robi postepy w kapaniu :tak: zdrowka zycze ;-)

matosia a mi sie wydaje ze chyba lepiej samemu zrobic dekoracje na weselu bo jednak wydawac kase na dekoratorow to marnotractwo :sorry:nie powiem bo jak dekorator zacznie robic to wyglada zajebiscie jednak ja z siostra tez mam zdolnosci artystyczne i spokojnie moglosmy udekorowac sale - moze nie tak profesionalnie ale tez by dobrze wygladalo !!

Pinka witaj ;-)

Umi to wez posol mu kciuka albo sa chyba jakies masci co mozna smarowac dziecku palce zeby nie ssalo :sorry:

Ostatnia edycja:
Polna na samym poczatku mu soliłam kciuk to przez chwile sie pokrzywił ale ssał dalej... a masc musze jakas spróbowac eh. Widzisz musisz córce hulajnoge zakupic. Twoja Ala jest słodka.

Umi no to Kacpra uparciuch :-)moze zaloz mu na raczki cos takiego na psom na glowe zeby sie nie gryzly :-):rofl2::-D
a hulajnogi Jej nie kupie bo sie zabije na niej :no::-p

Umi, kup maść, na pewno pomoże.
Polna, no musisz sprawić Ali hulajnogę abo najlepiej quada :pP Żartuję oczywiście :)
W sobotę byliśmy u sąsiadów na kawce, mamy dzieci z dwudniową różnicą wieku :) uwielbiają się razem bawić, tylko, że Zosia za Filipem czasami nie nadąrza, bo On jak się podczas raczkowania rozpędzi, to mówię Wam :)
No i w sobotę też kąpaliśmy Filipa pod prysznicem zadowolony był, bo razem z R. się kąpał :D

TRuskawka ale to nie Twoj pierwszy raz :confused2: nie masz czasu na edytowanie ? :sorry: a na napisanie nowego posta to masz ? :-p heh dziwne bo zarowno klikniecie na ..odpowiedz.. czy ..edytuj.. schodzi tyle samo czasu !!

Niestety dziewczyny tak to jest z naszą państwową słuzba zdrowia ja rodziłam w zeszłym roku w szpitalu remont leżałam na kory6tarzu wody mi sie saczyły juz na dwa tyg przed planowanancesarka mialam tak silne bóle ze skręcałam sie w domu i tylko nosp0a na przemian z paracetamolem a w szpitalu czekali do ostatniej chwili wody juz były zielone i dopiero cięli. A cesarkę miałam nie z wygody tylko dlatego ze malutka była odwrócona posladkami. A po porodzie ja na patologii mala na noworodkach bo nie było miejsca. Jeden wielki koszmar jak sie nie ma zeby im kasę dawać. Mam nadzieje ze tym razem będzie inaczej.

Ile Wy ostatnio piszecie :-p nie nadążam za Wami ;-)

KingaMZ ja mam 3 kolczyki w lewym uchu i 1 w prawym:-p kiedyś miałam ich więcej, miałam też w nosie, ale po kilku dniach mi się znudził :-) nad tatuażem myślałam, ale stwierdzam, że za bardzo się boję :tak:;-)

truskawa10017 jak z Twoim synkiem? lepiej już? byłaś u lekarza?

umi2 moja Zuza też czasami ssie kciuka, ale nie wiem co Ci poradzić, bo jak ja daje jej smoczka, to jej on odpowiada, tylko co chwilę jej wylatuje i muszę wkładać znowu :-p
Widzę, że duże postępy w odchudzaniu! gratuluję!! :tak: u mnie waga nie chce pokazać nawet 1 kg mniej :-( boję się,że już zawsze taka zostanę :baffled::eek:

polna_N ile bym dała,żeby pospać do 8 :-):-) dobrze, że Ala chociaż oddała tą hulajnogę :tak: i nie domaga się, żebyś jej też taką kupiła?

kinga no faktycznie nie jest ciekawie na poczatku, ale ja strasznie to lubie wiec napewno sie zdecyduje, a co do tatuazy, strasznie chcialam miec malutki na brzuchu, w okolicy miednicy, ale pozniej twierdzilam, ze jakbym byla w ciazy... to pozniej masakra, plus moja sis miala, po 8 latach tatuaz jej sie przestal podobac i chciala usunac... no i strasznie cierpiala :(

polna
hmm albo mnie zle zrozumialas albo odpisalas komus innemu :p ja absolutnie nie chce nikogo do dekoracji sobie wynajmowac :) w pt przed slubem jedziemy na sale i z mlodymi pijemy piwko i stroimy sale :) a co do kosciola to akurat na jakims wystroju mi nie zalezy bo sam koscviolek jest piekny :)

anetka551 spokojnie jak twoja mala skonczy 3 miesiace twoja waga powinna spadac :) vez nerwow :)

Ostatnia edycja:
reklama
polna to jest mysl załoze mu kaganiec:-p napewno podziała tylko jakis malutki musze znaleźć
Karolina00 tak zrobie:-)
anetka551 A stosujesz jakas dietke czy cos bo ty chyba piersia karmisz to nie bardzo z dietkami:-) spokojnie jeszcze spadnie. Mnie faktycznie waga troche sie ruszyła ale brzuch jaki był taki jest eh

Do góry