matosia
Fanka BB :)
maziu heh fajnie, ze masz pomoc ja to sama wszystko robilam i w konsewencji ... no coz nie bylo zbyt prosto , natomiast do tych juz poprzyklejanych karteczek na brystol doklejalam czerwone serduszko z balsy ( nie wiem czy wiesz o co chodzi, czasami mozna znalezc takie biedronki, ktore wykonowane sa z takiego materialu ala drewno, czyli wlasnie balsy ). kupilam je na gieldzie kwiatowej we wroclawiu, cale opakowanie ktore zawieralo 80 takich serduszek kosztowalo 5 zl wiec po taniosci , wogole na tej gieldzie kwiatowej znalazlam tyle swietnych *******, ktore przydadza sie na weselu, ze szok, a wszystko straaasznie tanio
kinga ja mam jedna dziurke w jednym uchu, trzy w drugim. tez mialam kolczyk w jezyku, ale jak zaszlam w ciaze bardzo czesto go wyciagalam, potrafilam np. przez tydzien nie nosic po czym znowu nosic, az w koncu nie zakladalam go przez pare miesiecy i sie dziurka zarosla ale uwielbiam mieec kolczyk w jezyku, wiec z pewnoscia znowu sobie go przebije nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie to jest czysta przyjemnosc, moc sie bawic kolczykiem i wogole samo uczucie juz nawet nie ze wzgledu na estetyke tylko ot tak dla samej siebie
kinga ja mam jedna dziurke w jednym uchu, trzy w drugim. tez mialam kolczyk w jezyku, ale jak zaszlam w ciaze bardzo czesto go wyciagalam, potrafilam np. przez tydzien nie nosic po czym znowu nosic, az w koncu nie zakladalam go przez pare miesiecy i sie dziurka zarosla ale uwielbiam mieec kolczyk w jezyku, wiec z pewnoscia znowu sobie go przebije nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie to jest czysta przyjemnosc, moc sie bawic kolczykiem i wogole samo uczucie juz nawet nie ze wzgledu na estetyke tylko ot tak dla samej siebie