reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

panistepelek zdrowka!

truskawa dobrze ze juz nieco lepiej z malym ale i tak chyba lepiej zebys poszla jutro do lekarza....

co do mieszkania na wsi i w miescie...ja mieszkam od urodzenia w miescie, urodzilam sie w malym miescie kolo szczecina teraz w warszawie mieszkam i osobiscie nie moglabym mieszkac na wsi, pochlastalabym sie z nudow :) te wszystkie rzeczy o ktorych mowilyscie ze mialyscie na wsi ja mialam u siebie w miescie (moze dzieki temu ze bylo male, mialam zaraz kolo niego las, pola, laki i jezdzilam tam...) :) dziecinstwo wspominam wspaniale...tutaj w warszawie i nawet tam gdzie ja mieszkalam teraz wszystko wszedzie zabudowane...zielen nie jest czyms naturalnym co kiedys wyroslo i jest tylko specjalnie oddzielone miejsca do tego z tabliczkami 'chron zielen'...dzieci naprawde nie maja gdzie sie bawic i to jest smutne....moja tesciowa mieszka na wsi, jak i szwagier i szwagierka z rodzinami i powiem wam ze starsze dzieci i tak siedza przed komputerem i nie wiedza co maja ze soba zrobic, nudzi im sie....mimo tych lak i innych rzeczy. Nie maja pomyslu na zabawe. Jak dla mnie w miescie jest duzo wiecej mozliwosci rozrywki niz na wsi :) natomiast na wsi jest duzo wiecej spokoju, czas plynie wolniej.... :) plusy i minusy sa wszedzie - ja jednak jestem mieszczuchem hehe.

moniska nie obrazaj sie zaraz, tez ci mialam pisac ze nikomu nie odpisujesz tylko piszesz o sobie, a nie na tym polega forum. Chcialabym zaznaczyc ze dziewczyny nie pisza tu tylko i wylacznie pytan odnosnie swoich dzieci. Samo to ze moglabys napisac 'truskawa jak sie czuje dzisiaj twoj synek?' itp to juz lepiej o tobie swiadczy, ze sie interesujesz innymi a nie tylko swoja ciaza i wszystkie maja ci odpisywac a ty nikomu....bez urazy oczywiscie.

reklama
Hej, jestem...
Okropnie się czuję pod względem psychicznym, ale ten wątek to raczej nie miejsce na to...Nie najlepiej mnie potraktowali na izbie przyjęć i wg. nich ciąża przenoszona to dopiero po 10 dniach, więc cały czas mam czekać.
Truskawa Ja też w taki sposób zaszłam w ciążę. Tzn. może nie było tak, że zawsze bez zabezpieczenia, liczyłam dni płodne, ale coś mi nie wyszło z tym liczeniem...Dlatego nie popieram stosunku przerywanego, kalendarzyka i takich tam...Dla mnie to nie są metody antykoncepcji. Mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale takie moje zdanie...

panistepelek fajnie, ze mala chetniej do prysznica :) widzis male kroczki male kroczki, az w koncu sie na maxa przyzwyczai i bedzie super :) jak twoja corcia ma katarek, to moze uczulenie na te pylki, teraz tego jest mnostwo i nie daje zyc.. w kazdym razie wracajcie do zdrowia :)

matosia ale ja nawet prosto niczego uciąć nie umiem.Hehe jak cos podrzucę Ci brystole,kartki itp i mi zrobisz:tak::-p:-p:-p hehe bo ja to beztalencie totalne.Na szczescie mam taka superową kolezanke ktora umie te wszystkie rzeczy robic i wiem,ze ona mi pomoże.Zresztą sama juz sie zadeklarowała,ze moje wesele mi zoorganizuje.Bo ja to beztalencie w tych kwestiach.

A cos sie stanie jesli nie bede edytowala?:eek:

To bede usuwac Twoje posty !! ja nie mam czasu siedziec i edytowac Twoich wypowiedzi :sorry: sluchaj dla mnie sprawa jest jasna - jezeli ktos pisze posta pod postem to to sie nazywa nabijanie postow , mimo ze ma mozliwosc edycji :confused2:

I bron Boze nie odbieraj tego posta negatywnie np. ze Cie nie lubie czy cos w tym stylu :sorry::no: ja tylko chce zeby na MM byl porzadek ;-) zreszta mam nadzieje ze czytalas regulamin :tak:

Kinga zescie sie mnie uczepily jak rzep.
dajcie mi sie zadomowic na forum. dobrze?
poza tym nie wiem skad Ty wysnuwasz takie wnioski, ze sie obrazilam.
nie obrazilam sie. poprostu nie mam czasu ciagle na forum siedziec.

poza tym dziewczyny nie ukrywajac, jestem tu nowa, Wy znacie sie troszke dluzej.
wiec prosze o torszke czasu ok?

No niby tydzień po terminie, to nie to samo, co 10 dni...Więc czekam dalej. Ale i tak jestem trochę zdziwiona, myślałam, że chociaż usg zrobią...Dobrze przynajmniej, że wynik ktg jest ok.

ehhhh szkoda gadac....jedz do pruszkowa tam cie napewno przyjma :) wlasnie, moglas do innego szpitala sie udac moze juz by bylo po...ja to chyba nie chcialabym tam rodzic jakby mnie tak nie milo od razu potraktowali na samej izbie przyjec... heh :) czyli teraz jeszcze 3 dni... zmeczona juz jestes co? ale juz niedlugo.... :)

reklama
moniska dobrze, tylko zastanawiam sie jak chcesz sie zadomowic jak nikomu nie odpisujesz i sprawiasz wrazenie jakby cie to nie interesowalo kto co pisze, wazne tylko to zeby tobie odpisywac na pytania. Rozumiem ze musisz sie wkrecic, kazda z nas kiedys byla nowa ale naprawde nie zrobisz tego jesli nie zaczniesz 'rozmawiac' z nami - ja jak zaczynalam to normalnie od razu odpisywalam dziewczynom bo na tym polega forum i nie widze w tym nic trudnego. O tym obrazaniu sie to pisalam na wszelki wypadek :p

co tutaj tak cicho :)

no to moze....czy ktoras z was przekluwala sie gdzies poza uchem?
ja sie przeyznaje bez bicia mam 5 dziurek w uszach (3 w jednej i 2 w drugiej) 1 w jezyku i tatuaz na krzyzu sobie zrobilam z okazji prawie 2 lat syna hehehe :) za rok z okazji prawie 2 lat corki tez sobie sprawie, a co :p

Ostatnia edycja:
Do góry