reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Zosiek Właśnie o czymś takim czytałam i dlatego się boję. Dlatego dobrze, że rano ten szpital, będę spokojniejsza.
Ty też masz 20? Chyba nie warto się spieszyć. Oboje studiujecie, macie już wspólne plany?

reklama
Nie bedziesz ciagle lezec:) daja ci ta kroplówke i bedziesz lezala az sie skonczy. A później poprostu zaczną sie skurcze i bedziesz musiala spacerowac bo to przyspiesza rozwarcie

Eeee tam co za glupoty piszesz ? :sorry: ile lezalas z kroplowka ? :eek: mi jak podlaczyli oxy o 9 to lezalam z pocztaq 2 godzin a potem polozne pozolily mi chodzic a nawet kazaly !! wsumie kroplowke mialam podlaczona do godz 15 !! bym chyba oszalala jakbym miala tyle lezec :baffled:

Prosze Cie edytuj posty ;-)

bezsenna pewnie juz w szpitalu Jestes ;-) ZYcze szybkiego porodu ;-)

Zosiek xlandery sa ladne :tak:ale wybrane modele !! nie podobaja mi sie z 3 kolami :no: i takie co maja 2 tylnie obrotowe :sorry: moja szwagierka kupila taki wozek - porazka :laugh2: niedosc ze jest strasznie szeroki i ciezki to nie mozna przestawic raczki do tylu :sorry::-D oczywiscie szwagierce to nie przeszkadza bo to nie Ona z z dzieckiem wychodzi na spacery tylko tesciowa :no:

Witam ;-) u Nas krytyczna noc , Ala przez ta duchote ciagle sie budzila :no: naszczescie nad ranem zaczal padac deszczyk to otworzylam okno i spala do 8 :tak:dobrze ze teraz jest pochmurno !!
dzis 5 urodziny Lucji (siostrzenicy) kupilam Jej hulajnoge i nakljeki na sciane !! Ala ciagle sie pyta kiedy idziemy na bal :-) :-D dzis tez ma przyjechac moja tesciowa pod wieczor i zostanie na 2 dni !!

Panistepelek mi by sie przydala jedna kamasutra:-) :-D kiedys kupilam kumplei na urodziny to szlysmy przez caly Rzeszow i ogladalysmy ja a czasem czytalysmy rozne anegdoty :-):rofl2::-D

Umi no dobra zabawki do domow dziecka a karme gdzie zanosili ? :sorry: ale jak tak mysle to debica taka skapa jest to i chyba karme przyjmuja z pocalowaniem reki :-)

monis normalna sprawa ze sie pytasz :tak:
tylko jedynie jak chcesz cos komus napisac to pisz do kogo bo jak ktos wejdzie na MM to trudno mu sie polapac do kogo to bylo ;-)
tak jak pisalam poczekaj do jutra co powie lekarz na temat tych tabletek ;-)

Truskawka i jak wkoncu mial ta goraczke czy nie ? bo zapomnialam sie spytac wczoraj :sorry: a tymi wymiotami bym sie nie przejmowala , jezeli lekarz go badal i mowil ze nie widzi nic zlego to poprostu samo to minie :tak:
a ten chlopak co pisalas to patologia :no::baffled:

Hej Dziewczyny! Widzę, że gadka o ślubach i prezentach. Niektóre pomysły rzeczywiście są fajne :)
Dziamdzia, witaj! Udzielaj się często!
Monika, lepiej wypytaj o wszystko lekarza.
Truskawka, ja należę do tych matek, co się boją o wszystko, także jakbym widziała, że Filip cały czas wymiotuje i się nie najada, a w dodatku ma gorączkę, to bym się nawet chwili nie zastanawiała, tylko od razu byłabym u lekarza!
My za niedługo idziemy na obiadek do moich rodziców.
Trochę zaczynam odczuwać tą nadżerkę, bo mnie piecze troszkę jak się przytulamy z R., ehh... na szczęście zostały mi trzy globulki Pimafucinu, jeszcze po ciąży, zobaczymy, może coś da.
Miłej niedzieli! Do jutra! :*

truskawka10007 Właśnie...;/ Też nie raz nic nie jem jak mi niedobrze....Ale co robić jak w brzuchu burczy:crazy: Współczuje biedaczkowi..Mam nadzieje że wyjdzie z tego...Pisz jak będziesz po wizycie u lekarza...
panistepelek Ja co prawda mieszkam od małego w bloku ale wiem co to znaczy wieś :tak:W końcu się jezdziło do cioć i wujków na przedmieścia :-D i latało z gołą pupą... he Mimo wszystko uważam że dzieci na wsiach mają więcej wrażeń i są zdrowsze niż dzieci które w bloku z nudy siedzą cały dzień na komputerze ,a za każdym razem kiedy chcą wyjść z domu muszą ładnie wyglądać i się nie zbrudzić...Zwłaszcza że wiele placów się likwiduje przez starszych ludzi którym przeszkadzają dzieciaki....A na wsi? Zawsze było zajęcie:-) Nie zapomniane chwile...
polna_N U Nas też taka duchota że szok...Na szczęście całą noc padąło i dziś jest pochmurnie...Lepsze to niż wczorajszy dzień kiedy każdemu było słabo...Teraz jest tak w sam raz...:-D

A ja uciekam na obiadek ;) a pozniej na ciacho do teściów ;-) Miłej niedzieli wszystkim:happy:

Polna chyba zle mnie zrozumialas:eek: nie napisalam ze bedzie ciagle lezec tylko dopoki skonczy jej sie kroplowka a potem trzeba spacerowac po sali. Ja ta kroplowke mialam podlaczona 3 godziny i do tego bylam podlaczona do ktg i wybacz ale z tym nie mozna spacerowac:confused2: chyba zle zrozumialas mnie:-D a jesli chodzi o ten wozyk to ja mam taki tylko kolor morski i chwale sobie ten wozek bo na kolka obrotowe jest blokada jesli sie nie chce zeby byly obrotowe:tak: i kazdy wozek z tej serii jest szeroki ale to w niczym nie przeszkadza teraz takie wozki sa modne:-)

bezsenna Powodzenia kochana!!!!!;-);-);-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mazia mysmy sami robili te wkladki, po co ladowac kase? kupilam zloty brystol, powycinalam duze prostakaty, na ktore naklejalismy wydrukowane karteczki, a wierszyk wymyslal mezus :)

Do góry