truskawa10017
Fanka BB :)
Nie bedziesz ciagle lezec daja ci ta kroplówke i bedziesz lezala az sie skonczy. A później poprostu zaczną sie skurcze i bedziesz musiala spacerowac bo to przyspiesza rozwarcie(chociaz ja wolalam lezec bo mnie mniej bolalo;-)) i beda cie badac co jakis czas. No to dobrze widzisz ze sie tak nie zamartwiasz juz teraz... Ale dupek z tego chłopaka!!!! Jak bym mogla to bym go zabila. Zeby nawet nic nie dac na swoje dziecko... Podasz jego rodzicow o alimenty jak nie pracuje i mu sie skonczy wolnosc. Znajdziesz innego faceta i lepszego No polowe ubranek co mialam na takiego niemowlaczka to poszło na bok:/ musialam mu ubierac ubranka na 2 miesieczne dziecko teraz ma 2 miesiace a wyglada jakby mial 4 miesiace:-) jutro idziesz do tego szpitala tak? jezeli tak to zycze powodzenia jak cie zatrzymaja. Jak wrocisz to zaraz napisz na forum! bede czekac:*****
KingaMZ ale ja jestem chudziutka i niska a on nie umial wyjsc i powinnam miec ciecie bo te położne mówiły ze mógł sie udusic ale na szczescie wszystko było wporzadku miał 10 punktow i jest zdrow jak ryba. Mi robili OCT i ja musialam lezec bo bylam podlaczona do KTG. I mialam to 2 razy robione i nie dostalam po tym skurczy dopiero po paru dniach niespodziewanie zaczeły sie skurcze.
KingaMZ ale ja jestem chudziutka i niska a on nie umial wyjsc i powinnam miec ciecie bo te położne mówiły ze mógł sie udusic ale na szczescie wszystko było wporzadku miał 10 punktow i jest zdrow jak ryba. Mi robili OCT i ja musialam lezec bo bylam podlaczona do KTG. I mialam to 2 razy robione i nie dostalam po tym skurczy dopiero po paru dniach niespodziewanie zaczeły sie skurcze.
Ostatnio edytowane przez moderatora: