truskawka10017 To niezła ta historia z tym kolesiem
Szok
A jak tam Twoja dzidzia ...? już nie marudzi?
panistepelek No ja też uwielbiam tak jak Ty przebywać na polu...Dobrze że Mój ma ogródek i możemy sobie poleżeć na leżakach w taką duchotę...19 lat mieszkałam w bloku i nie wyobrażam sobie mieszkać nadal z maluszkiem...Udręka... :-)Ale jestem za przebywaniem na świeżym powietrzu.. Jak najbardziej
matosia Po sukienke idę w przyszłym tygodniu bo na razie nie wyobrażam sobie przymierzać sukien w taką pogodę
U Nas nieziemski upał..człowiek nic nie robi a pot spływa po całym ciele....A co to przygotowań to wszystko już mamy...Zostały tylko napoje i owoce ale pojedziemy do hurtowni na ostatnią chwile żeby wszystko było świeże...A u Was jak tam nastroje przed weselem? My wczoraj dostaliśmy obrączki
Pasują i nie trzeba robić poprawek..Pozatym są śliczne
No niby fajny pomysł z tymi lotkami ale ja nic nie mówiłam ani nie pisałam na zaproszeniach...U Nas w rodzinie każdy jest pomysłowy...Sami od siebie potrafią wymyślić prezent czy to lotki czy maskotki...Zostawiłam im wybór...A jeśli dostaniemy kwiaty to i tak dobrze...Wkońcu potrzebujemy kwiatów żeby dać chrzestnym i rodzicom...Mimo że kupiliśmy osobno prezenty kwiatki też można dać więc się nie zmarnują
Pozatym pojedziemy zapewne na groby dziadków więc to nie robi różnicy.
moniSkaBe Gratuluje dzidziusia Mam tylko małą aluzję co do twoich wypowiedzi...Oczywiście ni obrażaj się...Myślę że wszystkie dziewczyny są tego zdania że jeśli już pojawiłaś się na forum powinnaś czytać posty innych i odpowiadać innym...Jak na razie to zauważyłam że piszesz tylko o sobie....Nie mówię tego uszczypliwie ale było już tutaj kilka takich dziewczyn i zrobił się zamęt.A jeśli chodzi o branie leków to nie powinnaś się pytać na forum tylko iść do lekarza!! On wie najlepiej...Dobrze ci radzę nie brać niczego na własną ręke bo można stracić dziecko albo sprawić że urodzi się chore...Lepiej wszystko skonsultować z kimś kto się na tym zna i kto Cię zbada i zadecyduje ;-) Napisz jak Twój chłopak zareagował na wieść o dzidzi? Ciuszki dla dziecka to też dobry pomysł..Ale wkońcu jak małe się urodzi to zapewne dostaniesz wiele rzeczy od gości któzy będa wpadać go obejrzec..od cioć,wujków,kuzynostwa
Na tak zwane ,,przedłóżko";-)
Asiowo świetny pomysł z tymi różami..Na pewno musiało być pieknie w waszym mieszkanku...
A ja dziś siedzę od rana u Mojego
Jest taka ładna pogoda że musieliśmy wyjśc do ogródka