reklama
A
Asiowo
Gość
Zainwestuj, bo warto Ja co chwile musze prac ten dywan... puszcze ja bez pieluchy to mi zawsze naleje fuj... odrazu to piore, bo pozniej smród..., albo raz wymiotowała... oj to było prania!
ale pocieszam sie, ze w nowym mieszkanku nie bede miec dywanów
ale pocieszam sie, ze w nowym mieszkanku nie bede miec dywanów
moniSkaBe
Fanka BB :)
dziewczyny a jak to jest z opalaniem ?
Kamuzo Ja zaszłam w ciążę po 3 miesiącach, założycielka tematu po 3,5. Tylko, że ona w przeciwieństwie do mnie chyba nie widzi w tym nic złego :] Ja mam natomiast takie samo zdanie jak Ty, ale już napisałam parę postów wcześniej, że nic mnie nie usprawiedliwia i że wstydzę się tego.
Tylko nie rozumiem jednego, bo napisałaś, że odebrałyśmy sobie piękne chwile młodości, a potem, że dziecko jest najpiękniejszym darem...
Tylko nie rozumiem jednego, bo napisałaś, że odebrałyśmy sobie piękne chwile młodości, a potem, że dziecko jest najpiękniejszym darem...
moniSkaBe
ok,dzieki
zactydzien wyjezdzam na weekend i myslalam ze sie poopalam, ale sytuacja sie zmienila
zactydzien wyjezdzam na weekend i myslalam ze sie poopalam, ale sytuacja sie zmienila
andzioszka
Zaangażowana w BB
a jak rodzice na wnusie reaguja? sorki,za ciekawosc,ale jestes z ojcem coreczki? sliczna masz ta mala
dziadkowie ją kochają moja mama wręcz ją uwielbia. mówimy, że to `pizdunia babuni`
Tatuś małej jest po prostu w niebo wzięty jak zobaczył pierwsze zdjęcia (ja byłam jeszcze na porodówce. mama rodziła ze mną) to się popłakał.
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
moniSkaBe Hmm ja też nie jestem zwolenniczką dużych i hucznych wesel...Tylko że My z Moim robiąc kościelny doszliśmy do wniosku że warto mimo wszystko trochę się zabawić i zapamiętać ten dzień...Osobiście mamy około 45 osób...na bardzo małej sali...orkiestra jest ale dwu osobowa...z racji tego że uwielbiam tańczyć nie wyobrażam sobie nie zatańczyć na własnym weselu;-) i w sumie nie robie z tego jakiejś sensancji... To co oragnizujemy jest naprawdę skromne...W przeciwieństwie do wesel znajomych którzy robią na 180 osób wzwyż... Mogę powiedzieć tylko tyle że jeśli nie chcesz nie pwonnaś ulegać...Sama decyduj o swoim ślubie.. Ale jak dla mnie 45 osób to nie jest duże widowisko...Pozatym popieram mamaola jeśli już się zaprasza gości na wesele trzeba się liczyć z tym że ta impreza jest dla nich...Dla Was jest przysięga w Kościele...Piękne chwile spędzone razem...Ale wesele jest dla rodziny która wam towarzyszy i która dzieli wasze szczeście..Byłam na wielu weselach i przyznam że nie wiem czy poszlabym na wesele na które ktoś dałbymi grafik godzin..i z palcem na zegarku kazał o danej godzinie wyjść... Ale jeśli teściowa ma za Was decydować to nie daj się:-)A jeśli chodzi o testy to ja też robiłam dwa i wyszły pozytywnie Na Twoim miejscu poszłabym do ginekologa..w moim przypadku potwierdził że jestem w ciąży robiąć mi USG.A byłam wtedy w 4-5 tygodniu.A tak pozatym jak się czujesz? Ciesz się że nic ci nie dokucza bo ja od początku wymiotowałam
umi2 Użyj sody oczyszczonej i soli..Możesz z nich zrobić papkę i nałożyć na dywan...Sól ma właściwości ścierne a soda usuwa brud i brzydkie zapachy..Sama używam sody do wielu rzeczy:-)
Ale Wy tu dziewczyny klikacie...też bym pewnie dłużej posiedziała ale nie mam ostatnio czasu więc wybaczcie..Mam nadzieje że nadążę gdy zajrzę tu znowu...Pozdrowionka dla wszystkich
umi2 Użyj sody oczyszczonej i soli..Możesz z nich zrobić papkę i nałożyć na dywan...Sól ma właściwości ścierne a soda usuwa brud i brzydkie zapachy..Sama używam sody do wielu rzeczy:-)
Ale Wy tu dziewczyny klikacie...też bym pewnie dłużej posiedziała ale nie mam ostatnio czasu więc wybaczcie..Mam nadzieje że nadążę gdy zajrzę tu znowu...Pozdrowionka dla wszystkich
truskawa10017
ASIOWOprzepraszam ze wczoraj nie odpisałam ale byłam zajęta małym bo zmierzlutki cały dzien. Co sie stała za tragedia na świetowicach bo nic o tym nie słyszałam?:/ A tak w ogóle to słyszałas otym co sie stało w rudzie jeden? Dosłownie 2 bloki przed moim blokiem? chłopak zabił starą bodajże 80-letnią kobiete siekierą A ja go znałam chodziłam z nim do podstawówki był wywiad z nim w fakcie że pytali sie go czemu zabił ta kobiete a on odpowiedział że chciał zobaczyc jak mózg wypływa Dlaczego uważasz ze na goduli bys nigdy nie rodziła? Ja tam rodziłam i chwale sobie ten szpital i to baaaardzo. Super lekarze, naprawde. sale porodowe tez są super. Położne miłe. Czego chciec wiecej. Tylko że ja rodziłam w maju a wtedy w maju tam było zapełnienie wiec na sali poporodowej leżało nas w 4 ale tylko noc bo na drugi dzien juz byłam sama na sali:-) Niewiem kto ci nagadał ze tam jest tak strasznie ale ja sama tam byłam i potwierdzam ze jest rewelacja! Możliwe na jakiego lekarza sie trafi ale ja tam lerzałam na patologi tydzien i kazdy lekarz był ekstra i położne też supcio. Nie prosiłam nawet żeby mi coś wytłumaczyli a one same mi pomagały i wszystko tłumaczyły. Tez słyszałam duzo nie miłych rzeczy o tym szpitalu ale to wszystko bzdury
reklama
A
Asiowo
Gość
Truskawa... jestes 1 osoba, która chwali ten szpitalja tam kilka razy byłam w "odwiedzinach" i sie dosc naoglądałam... 0 jakiejkolwiek pomocy, ale co tam...
ja i tak bede rodzic na swionach, bo tam juz bede mieszkac wtedy
Nie słyszałam o tym co sie stało na rudzie...
Świętochłowice tylko zalane
ja i tak bede rodzic na swionach, bo tam juz bede mieszkac wtedy
Nie słyszałam o tym co sie stało na rudzie...
Świętochłowice tylko zalane