truskawa tez mi sie wydaje ze za czesto mu zmienialas mleko i zoladek nie zdazyl przyzwyczaic sie do nowego a ty mu bach inne....co do kupek do moja cora w tym wieku robila raz na dwa dni i bylo wszystko ok.
nie wiem czy dobrze robisz tymi zimnymi okladami...lepiej dzisiaj idz do lekarza, a jaka ma goraczke? goraczka u takich maluchow jest wtedy gdy maja od 38,5 w gore. Ponizej to "tylko" stan podgoraczkowy i nie daje sie nic na goraczke....
polna super ze zakupy sie udaly! ja nigdzie blisko nie mam jakiegos fajnego ciucholandu a ruszac dalej mi sie nie chce hehe
no i fakt te "wariatki" sa gotowe zabic.... hhehehe
moniska gratulacje
2latek to nie dzidzius juz
faktycznie szybko sie powieksza wam rodzinka, z kazdej strony hehe
a co do ciuchow to wiecie co, heh ja mialam po igorze a szczerze mowiac wiekszosc jest nieruszona (mimo iz kupowalam mu takie co moga byc i dla chlopca i dla dziewczynki) na nowo kupowalam lucji
bodziaki to ubieralam jej po igorze ale z pajacow w ogole nie korzystalam wiec wszystko lezy..dresow tez jej nie ubieralam i nie ubieram wiec tez wszystko lezy...i moze przelezy...ja to szczerze mowiac kupuje im ciuchy w tesco i w realu, zwlaszcza w realu bo mozna fajne ciuchy dostac i b.tanie (o dziwo nie chinskie! tylko polskie lub niemieckie
) teraz jak bylam na zakupach to pokupowalam troche...ladne bluzki na dlugi/krotki rekaw po 6zl, spodenki "wyjsciowe" za 10zl. Szwagierce tez dla jej 4letniej coreczki po 6-8zl bluzki. Ja to bym tam majatek wydala hehehe body Łucji to w mothercare kupuje bo jak biore w tych zestawach (7szt.) to wychodzi 8-9zl za sztuke a w normalnym sklepie najtansze, co sie zaraz rozpada po praniu to kosztuje jakies 11-13zl. Wiec i tak mi sie oplaca
jakos mimo wszystko wole nowe, nie uzywane. Jakies mam schizy jak nie wiem kto to nosil wczesniej i co z tym robil
wiem wiem przesadzam, ale jakos tak....