reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Karolina powiem Ci ze kiedys bylam negatywna nastawiona na kupowanie w ciucholandach !! ale od kilku miesiecy moja siostra kupowalam tam ubranka dla swoich dzieci i czaseto kupila tez cos dla Ali i naprawde jestem zaskoczona ze tyle prawie nowych ubranek i ze znanych firm mozna tam kupic - tylko trzeba szybko grzebac zeby ktos Cie nie ubiegl :-)

Planuje niebawem znowu pojechac ale dzien po nowej dostawie albo nawet w ten sam dzien bo pomysle jakie cudenka moga byc to az rece same chca grzebac w tych ubraniach :szok::-D

a ja tam Filip ?

aha zapomnialam przedtem napisac

Penistepelek fajnie ze jednak zabki zaczynaja sie pokazywac - pewnie to tylko kwestia dni jezeli lekarka tak mowila :tak:;-)

No Filip dobrze, od paru dni sypią Mu się ząbki :) Już ma cztery jedynki i cztery dwójki :) Na szczęście w ogóle nie płacze. Zobaczymy jak będzie z ocznymi. No i przede wszystkim, potrafi sam przejść 40 metrów :)
Co do ciucholadów, to w niektórych naprawdę opłaca się kupować ciuchy.

ja bede miala o tyle dobrze z ciuszkami ze mojego narzeczonego mama ma teraz dzidzie w wieku 2 latek :)
takze wszystkie ciuszki dostane w spadku :)

ale na pewno sama tez dokupie, gdyz to jest nieodparta moja pokusa, gdy jestem na zakupach :)

Karolina to Filip nalezy do tych szkrabow co zaczynaja chodzic wczesniej ;-) fajnie , teraz sie przekonasz z bedzie Ci lzej :-)

monis extra ze dostaniesz ciuszki od przyszlej tesciowej :-);-):-p a ma chlopczyka czy dziewczynke ? i masz racje lepiej kupic kilka nowych ubranek typu , body czy kaftaniki bo jednak lepiej miec cos nowutkiego na takiej delikatnej skorze noworodka niz cos uzywanego :tak:

Polna, masz rację, zawsze to inaczej jak dziecko już chodzi (nie licząc tego, że wszędzie się dostanie :))
Co do ubranek, to my też pełne trzy szafki dostaliśmy i używanych i nowych ciuchów, zawsze lżej, bo ciuszki dla małych brzdąców sporo kosztują.

ma ona dziewczynke, jednak jej starsza corka ma chlopczyka, ktory teraz ma piec lat.
takze ciuszki obu plci krążą w rodzinie :D

licze tez od niej na łóżeczko, ktore niedawno wyniosła do piwnicy, gdyz Natali juz nie chciala w nim spac.

A najlepsze jest to, ze corka mojej tesciowej przyszlej tez jest w ciazy, tylko ona w 4 miesiacu.
ojj powieksza im sie rodzina bardzo szybko :)

reklama
polna_N ty uwazaj na tych ciuchach bo jak jest nowy towar to oznacza pełen sklep wariatek które gotowe sa Ci oczy wydrapac:-p ja tak miałam w debicy jak znlazłam komplecik na Kacpra z Aidasa i gatki z nexta poszłam do kasy a tam mi babka wyrywa i mówi ze ona wczesniej chcciała to wziac:-p Tak wiec rozpychaj sie jak tylko sie da;-p
Karolina00 O to szybko ci filipek zaczał chodzic przynajmniej takie mam wrazenie pogratulowac zdolnego dziecka:-)

Do góry