reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo Dziękuje ;) czekam na twoje fotki ;-)
Karolina00 Dzięki ;] No bardzo szczęśliwa....

A Wy się tu dziewczyny na forum tak nie kłóćcie...To przez ludzi cierpią inni ludzie...Jedna wychowuje dzieci po swojemu druga po swojemu.. i nie trzeba innym życia truć i obrażać nawzajem tylko temu że mamy różne poglądy....

No właśnie...A propo ludzi...Byłam dziś zaprosić jakąs dalszą rodzine od Mojego której ani on ani teściowie nie lubią...Ponoc są strasznie kłótliwi.. i tacy dystyngowani..lubią się wywyższać i jacy to oni krztałceni... No i się przekonałam... Nasłuchałam się jakiś opowieści o Moim i ich nastoletniej córce... Zaczęli przechwalać Mojego i tą swoją...jakby chcieli zesfatać.Zaczęli się go wypytawac czy jest szczęśliwy...gonić koło niego... opowiadać jaki to był cudowny jak był mały..pytać czy nadal jest taki spokojny...i czy jego rodzice są ze mnie zadowoleni :szok: A on tylko siedział i odpowiadał...Zaczęli żartować ..śmiać się.. Nagadali dużo głupot...Jak wyszłam myślałam że się popłacze...:-:)no2::hmm:

reklama
Cześć Laski! My spadamy z samego rana na spacerek, bo potem nie będę mieła czasu. Później napiszę. Buziaki! P.S. Wstawać Lenie! :D

Do do chodzików dla mnie to coś okropnego.. psuje się kręgosłup i nogi się krzywią.. Ja na pewno nie kupię mojej Łucji chodzika.. bo wiem jakie istnieje ryzyko.

KingaMZ Nie przekrecaj słów i nie dodawaj komus czego nie powiedział... To tak po pierwsze.. po drugie zapytaj sie swoich rodzicow czy cie wkladali do chodzika.. a moze tylko dla tego cie nie wkladali bo nie miali na to pieniedzy badz tez nie bylo tego w sklepie...no i czemu wiekszosc ludzi ma taka mentalnosc ze czyta tylko zle opinie na temat danego produktu... gdyby chodzik naprawde zagrazal dziecku...wadzie postawy badz inne niusł z zoba zagrozenia wogole by ich nie wypuszczono na rynek....Każdy produkt posiada opinie lekarzy i atesty...Wiec jeżeli już tak mówisz o oczytaniu to najpierw sama zapoznaj sie nie tylko z negatywani lecz opinia pozytywna...

Maagda_ a co do psucia sie kregosłupa równie dobrze dziecku możesz go popsuc nie wiedzac o tym np. dajac za cieżka zabawke (pluszaka bądź inną) możesz także za chybko zaczac je sadzac np. podpierajac poduszkami.... jest wiele przyczyn zlej ppostawy u dzieci...odnosnie nóżek dzieci ze sie wykrzywiaja to na kazdym chodziku w oryginalnym opakowaniu jest napisane by nie urzywac u dzieci ktore maja owalne uształtowane postawe nóg...czyli ich nóżki nie łacza sie w kolankach.

Ostatnia edycja:
Madzia, nie ma sensu tłumaczyć. Zmieńmy temat, bo to jest bez sensu. Kinga, powiem Ci tylko tyle, widzę, że bez jadu i dogryzania nie potrafisz odpowiadać.
Aguś, dalszą rodziną nie ma się co przejmować :)
My właśnie wróciliśmy do domku. Coraz cieplej :)
R. 20-21 lipca jedzie na szkolenie, więc Go nie będzie 2 dni :(
Ja mam papierkową robotę, przepisuje jednej księgowej parenaście stron tekstu na kompie. Wiecie, każda kasa się liczy.
Ostatnio mamy kiepsko z kasą w domu :( a chrzciny za pasem. Jutro jedziemy załatwiać przerejestrowanie Filipa na nazwisko R., no a potem chrzest.
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie bez problemów. Dziewczyny (zwracam się teraz do tych, które rodziły przed 18-tką), jak kończyłyście już tą 18-tkę, to nie miałyście potem problemów z przerejestrowaniem dzieciaczków na nazwisko ojca?

Cześć Dziewczyny. ;-)
Zaniedbałam Was bardzo, ale spróbuje być juz na bierząco. ;-)

Byłam z Alankiem, i Bartkiem nad morzem. :tak: Coś niesamowitego być z takim bobaskiem 2 miesiecznym na wakacjach. :tak:
A co u Was tak w skrócie? ;-)

Karolina00 Wystarczy iść dzień po twoich urodzinach jeżeli już masz dowód i złożyć wniosek o ustalenie ojcostwa ze wskazaniem. Do 5 dni roboczych czekasz na zmiane w akcie urodzenia. Urzędniczka ci powie dokłądnie kiedy masz się zgłosic... Ja czekałam 2 dni.

Nie ma człowieka ze 2 dni a tu taka burza chodzikowa:-p jakby bomba conajmniej. Ja tam powiem ze chodzik mi zycie uratował wiec jestem za i sama w chodziku zasuwałam i jedyne co to mam płaskostopie ale to u mnie w rodzinie genetyczne mój tata miał a w chodziku nie zasówał bo babci nie było porostu na chodzik stac.
A tak ogólnie to miałam dzis zaczac prace no ale szefostwo nie przyjechało i siedze w domu. Ide dzis dac zadatek na chrzciny nic mi sie kompletnie nie chce

Karolina00 No ja bym się przejmowala...Zwłaszcza że ta rodzinka zna Mojego dobrze...Może mieli wobec niego jakieś nadzieje i chcą nas pokłócić...W każdym razie na 40 mojego teścia zrobili takie zamieszanie że doszło do rękoczynów i łzy się polały...tak namieszali..Nie chciałam ich zapraszać!!! Ale mama Mojego się uparła...A że on jej słucha jak Boga no i że ta młoda Magda to zaprosili...A teraz każdy żałuje..bo jak schrzanią nam coś na weselu to nie wiem co zrobie!!
dorom5 To fajnie że już wróciłaś do nas..Opowiadaj jak było na wczasach ;):-)

reklama
Witaj spowrotem Dorom! Jak było nad morzem?
Rozumiem Aguś... na pewno wszystko będzie dobrze, chyba na weselu Wam świństwa nie zrobią!
Umi a co Ty taka przybita?
Kto ma ochotę na pomidorówkę? Zapraszam :))

Do góry