reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi2 - Ja i moja siostra tez chodziłysmy w chodzikach, i z tego co wiem to wlasnie on nam pomogl chodzic. No a ja roczek juz przechodzilam. :tak: Tak ze jestem za chodzikiem. :tak:

AgusZakochana, Karolina00 - No jak to na wczasach, bardzo fajnie. :tak: Co prawda mialam 2 dni slonca, ale nie o pogode mi chodzilo jadac na wakacje z Alankiem, tylko o to morskie powietrze. :tak: Bardzo polecam wakacje z dzidzią. :tak:

AguśZakochana - A Ty jak sie czujesz? ;-)
Co do wesela, to zazdroszcze Ci bardzo. Ja jeszcze nie dostalam pierscionka zareczynowego, ale czekam na niego bardzo. :tak: Nie chce nic Bartkowi wspominac, poprostu chce zeby On sam wpadl na to ze chce byc jego narzeczona, hehe. ;-)
Moze pogadaj ze swoim narzeczonym ze to ma byc najpiekniejszy dzien w Waszym zwiazku i sama chcesz Go zaplanowac.

Karolina00 - Jejku za dwa miesiace Twoj Szkrabek bedzie mial juz roczek. :tak: Pewnie jakas imprezka sie szykuje?

pola997 - Sliczne zdjecie w sygnaturze. :tak: Ludwiczek ma sliczne bystre oczka. My tez jeszcze planjemy wyjazd w gory na weekend w sierpniu lub wrzesniu z Alusiem, ale zalezy czy damy rade z siankiem. ;-) A gdzie byłas?

reklama
Hellow:) eeeeh długo mnie tu nie było:( co słychac na forum ciekawego? Czytalam ze kłocicie sie o chodziki :/ ale to baaaardzo dobrze wyrazac swoje poglady na kazdy temat. Wkoncu od tego jest forum:) ale przyznaje ze od tego mozna sie wsciec. Te wakacje sa straszne... Nie dosc ze ciagle pada (przynajmniej u mnie na slasku) a jak zacznie juz byc fajnie to jest za goraco i nie moge wyjsc z moim malcem na spacer:/ a poszlabym z nim ale niestety on chce sie ciagle nosic:/ niewiem po co kupilam taki drobi wózek jak on w ogole nie chce w nim jezdzic:(((( Przez ostatni tydzien Emilek ciagle wymiotuje jak wypije mleko:/ zmieniam mu ciagle mleka od tych tanszych do tych najdrozszych i po kazdym tak samo. Niewiecie moze czy jest jakies lekarstwo na to czy cos?;/ Albo moze jakies wasze sprawdzone mleko w proszku ktorego jeszcze nie probowalam?

dlaczego nie jestes z ojcem dziecka? jakis niedojrzaly chyba co? ohhhh ostatnio tak sobie wspominalam jak moje malenstwo mnie tak kopalo w brzuszku:) tego sie nie da zapomniec to jest cos pieknego:)hmmm chcialabym byc znopw wciazy... zazdroszcze ci:) te spojrzenia na ulicy i usmiechy ludzi widzacy moj brzuszek:)

Witajcie :blink:
Widzę, że więcej tu 'młodych' mam :-D Myślałam już, że jestem osamotniona na tym forum.. :-p Ja- tak jak samasamotna
mam 17 lat i jestem w 20 tygodniu. I tak samo mogę powiedzieć, że przez ciążę BARDZO dojrzałam.. No cóż mogę powiedzieć, stało się i tak jak wcześniej ktoś napisał nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.. Nic tylko się cieszyć..Nie mówię, że zawsze jest kolorowo i łatwo. Ja na szczęście mam ogromne wsparcie w rodzicach (szczególnie w mamie, bo tata jest w Anglii) oraz w chłopaku (19lat), z którym mam zamiar wsiąść ślub, ale nie przez sąd, więc poczekamy aż osiągnę pełnoletniość.. :tak: Bardzo kocham swoją malutką Kruszynke i czekam na nią z niecierpliwością.. ;-)

truskawa moze pojdz do lekarza pediatry i sprawdz czy maly ma refluks... bo dzieci z refluksem bardzo duzo wymiotuja, wtedy on przepisze ci specjalne mleko :) a co do spacerow, ja chodzilam z mala wtedy gdy miala spac i byl spokoj :) a spacery dopiero teraz przynosza mi jakas przyjemnosc, bo moja corcia tez nie chciala w wozku, tylko, ze bylam w tej mniej komfortowej sytuacji bo byla zima :(

umi2 No choć Ty mnie rozumiesz ;) Wiesz dobrze że postapiłaś tak z dziadkami...Co prawda dziadki to dziadki..Ale myślę że nie powinno się być dwulicowym i na chrzcinach czy to weselu robić dobrej miny do złej gry..Lepiej taki czas spędzić z osobami zaufanymi...:-D
KingaMz Właśnie czynnie walcze o ten nasz dzień...;) Co prawda nie wyrywam sobie włosów z głowy i nie krzycze po teściach ale każdy widzi że chodzę przybita i mówię nie raz że coś mi się nie podoba..Rozmawiałam z Moim na ten temat..Kiedyś mnie nie rouzmiał i mówił mi że nic mi nie pasuje ale teraz już jest OK..Wczoraj wieczór byliśmy na spacerze i rozmowa dużo dała...Nie ma sensu się z kimś kłócić...Chociarz było mi ciężko...Ale już wraca do normy...Postawiłam Mojego we własnej sytuacji i też się dziwnie poczuł...No też mam nadzieje że ci gościee się nie wstawią...
dorom5 To fajnie że wczasy się udały... :tak:Czuję się już dobrze...Mdłości mi ustępują...I wogóle mogę się jużcieszyć każdym dniem ;] A co do wesela to rozmawiałam już z nim nawet kilka razy jest lepiej..I mam nadzieje że zaczniemy się razem nim cieszyć...Wkońcu przez cały czas odkąd jesteśmyrazem nie kłóciliśmy się tak na poważnie i codzień cieszyły nas nowe chwile..to czemu mamy się kłócić przed weselem...Co prawda byłam wściekła bo wkońcu powinniśmy sami we dwoje się nim zajmować..A nie że ktoś inny... No ale powiedział że pojedziemy jeszcze razna giełde i kupimy od nowa...

No i jak już wspomniałam...Z Moim dochodzimy do porozumienia :-D Pogoda u Nas jest przecudowna :-) A w ciągu najbliższych dni jadę pooglądać sukienki:tak: Lepiej być nie może ... hehe

Hej Babki! Ja miałam dziś zalatane przedpołudnie... masakra. Niestety dziś nie udało nam się pojechać do USC, ale albo jutro albo pojutrze jedziemy na bank.
dorom też nie możemy uwierzyć, że to tak szybko zleciało! A jeszcze rok temu siedziałam przed komputerem klepiąc się po brzuszku :) Zobaczysz, nawet się nie obejrzysz, a Alanek będzie śmigał koło Ciebie.
truskawka, to nad czym Ty się jeszcze zastanawiasz?? On Ci od tygodnia wymiotuje, a Ty z nim jeszcze u lekarza nie byłaś?? Co do spacerów, to ja też chodziłam z Filipem wtedy, jak spał.

Witajcie
ja dzis na zakupach byłam i okno umyla jeszcze jedno w kuchni mi zostało no ale moje dziecie mi ie daje spokoju strasznie dzis grymasi i nie daje mi prawie nic zrobic.

Aguś Ciesze sie ze dochodzicie do porozumienia bo najlepiej jesi to wam obojgu bedzie sie podobac i własne marzenia spełnicie a nie innych:-)
Karolina00 a po co do UCS? bo chyba nie docytałam czegos:dry:
truskawa10017 Powinnas isc do lekarza rtak jak dziewczyny radzą:-)

agus sorki ja troche nie w temacie, ale tesciowie wtracaja sie do twojego wesela? ech wspolczuje... powinni dac spokoj, szczegolnie ,ze widza ze chodzisz przybita , to chociazby ze wzgledu na twoj stan powinni odpuscic, naprawde wspolczuje, zle piszezsz ze juz jest lepiej wiec to najwazniejsze :)

reklama
Do góry