reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aguś - Jaką suknie planujesz sobie kupic jakąs zwykłą, skromną czy taką już bardziej "wymyślną" typową slubną?

umi - Dziękuję. Ja jakos tak mam, że jak komus się czasem zwierzę to mi ulży ale na bardzo krutko bo potem żaluje, że to zrobiłam.

reklama
panistepelek Wiemo co ci chodzi sama mam podobnie ale uwierz mimo ze po chwili załujesz to ta osoba moze doradzic albo no nie wiem pocieszyc. Nie mówie o sobie ale np jakas twoja przyjaciółka?
lenka87 No silny i duzy pozazdroscic:-)

Mam 22 latka, mezatka jestem prawie 2 lata i czuje sie juz gotowa na ciaze. Razem z mezem planujemy zaczac sie starac na jesien :-). Wg mnie najwazniejsze jest aby kobieta/dziewczyna byla gotowa na taka sytuacje. Czesto wiek nie jest dobra skala na ocene czy juz cos mozna czy nie.

Hej z rana! Pogoda jest wkurzająca na maxa... raz upał, a za pół godziny leje...
Filip coś katarek dostał. Budzi nam się w nocy, nie wiem czy przez zęby, czy Mu za gorąco. Odkąd pamiętam odkrywa się w nocy, nienawidzi spać przykryty.
Aguś na pewno Ci przejdzie, a masz jakieś powody, żeby kiepsko się czuć?
Lenka duuuży był!! Super :)

umi2 Właśnie nie wiem dlaczego...Może te przygotowania i zabieganie ...rzadko też ostatnio się widze z Moim..a teraz w sumie mi go potrzeba ;PPP Ślicznego masz bobaska :-)Ładnie wyszedł na zdjęciach...
panistepelek Mam kilka sukienek na oku które oglądałam na internecie i w salonach...Co prawda wolałabym skromną ,prostą i zwiewną....Taką romantyczną...Ale ze względu na delikatną buzię wyglądałabym w takiej jak dziewczynka do komunii więc pewnie kupię sukienkę z gorsetem ,jakąś drapowaną....A co do zwierzeń mam tak samo jak TY :p i także nie mam przyjaciółki;/ Kiedyś owszem miałam...Ale ta chciała mnie zatrzymać dla siebie i zaczęla walczyć z Moim:angry: A przecież wiadome że kiedyś każda kobieta zakłada własną rodzine ,zako****e się..Nie może całe zycie spacerować po mieście z koleżankami i śmiać z byleczego choć przyznam dzięki niej poznałam Mojego i jego rodzine...Ale kiedy zaczęła Nas obgadywać powiedziałam dość tego i przyjażń się skończyła...:tak:
Krolina00 Może to po prostu ciążowe humorki...Te zmiany nastroju..raz tak raz tak ;) A co do Twojego małewgo to się mu nie dziwie! Ja sama spać nie mogę po nocy ponieważ mi tak ciepło...

A co do mnie to dziś znów całą noc się przewierciłam z duchoty ;P Raz się odkrywałam raz przykrywałam i wogóle mi się spać nie chciało...Za chwilę biorę się za moje kwiatuszki z bibuły ( na ustrojenie klatki ):-Dwole zacząć wcześniej bo przed samym weselem będe miała inne rzeczy do roboty :p A kwiatkom się nic nie stanie mogą leżeć w worku...A potem wybieram się z MOim na jakiś spacerek...Słońce u Nas świeci więc trzeba korzystać...

Ja stosowałam Reduxil i schudłam 6 kg w 2 miesiące. Moja siostra była zachwycona i też go kupiła (dodatkowy atut, że opakowanie starcza aż na 2 miesiące i łyka sie tylko 2 tabletki dziennie), jednak moja siostra karmi jeszcze dziecko. Reduxil podobno mogą zażywać kobiety karmiące i że jest bezpieczny, ale ja się martwię. Czy może go stosować?

reklama
Maagda... spokojnie mozecie juz pojechac na basen, od 3 miesiaca zycia sa zajecia:tak: i to podobno jest zalecane bardzo, moja mała bratanica pluska sie odkad skonczyła 3 miesiace i ona i rodzice zachwyceni:tak:My sie nie zdecydowalismy ze wzgledu na koszta:-(a szkoda... mam nadzieje, ze z 2 dzieciaczkiem sie uda to wtedy mama z Paulinka na basen, a tata z Jasiem lub Małgosia:-D

Co tam u was w ogole? Ja tak staram sie was czytam, ale kiepsko z czasem odkad mała poszła sama w swiat i spi juz tylko 1 raz dziennie:-p

Do góry