umi2 Właśnie nie wiem dlaczego...Może te przygotowania i zabieganie ...rzadko też ostatnio się widze z Moim..a teraz w sumie mi go potrzeba ;PPP Ślicznego masz bobaska :-)Ładnie wyszedł na zdjęciach...
panistepelek Mam kilka sukienek na oku które oglądałam na internecie i w salonach...Co prawda wolałabym skromną ,prostą i zwiewną....Taką romantyczną...Ale ze względu na delikatną buzię wyglądałabym w takiej jak dziewczynka do komunii więc pewnie kupię sukienkę z gorsetem ,jakąś drapowaną....A co do zwierzeń mam tak samo jak TY
i także nie mam przyjaciółki;/ Kiedyś owszem miałam...Ale ta chciała mnie zatrzymać dla siebie i zaczęla walczyć z Moim
A przecież wiadome że kiedyś każda kobieta zakłada własną rodzine ,zako****e się..Nie może całe zycie spacerować po mieście z koleżankami i śmiać z byleczego choć przyznam dzięki niej poznałam Mojego i jego rodzine...Ale kiedy zaczęła Nas obgadywać powiedziałam dość tego i przyjażń się skończyła...
Krolina00 Może to po prostu ciążowe humorki...Te zmiany nastroju..raz tak raz tak
A co do Twojego małewgo to się mu nie dziwie! Ja sama spać nie mogę po nocy ponieważ mi tak ciepło...
A co do mnie to dziś znów całą noc się przewierciłam z duchoty ;P Raz się odkrywałam raz przykrywałam i wogóle mi się spać nie chciało...Za chwilę biorę się za moje kwiatuszki z bibuły ( na ustrojenie klatki )
wole zacząć wcześniej bo przed samym weselem będe miała inne rzeczy do roboty
A kwiatkom się nic nie stanie mogą leżeć w worku...A potem wybieram się z MOim na jakiś spacerek...Słońce u Nas świeci więc trzeba korzystać...