Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
Hej mam wiadomość od Lenki , oto jej sms : "Niestety mój synuś dostaje żółtaczki i ma tez podwyższone crp. Bierze antybiotyk i nie może być cały czas przy mnie, myślałam że jutro bedziemy w domu, a tak to nie wiem wieku, Jutro powinnam znac decyzje, nie wiadomo co by bylo jakby zwlekali z porodem 2-3 dni. Twierdzili, że wszystko w porządku , a wcale nie było, wody zaczęły żólknąć , lożysko się starzało , to cud że zaczelam rodzic bo nie chce nawet myslec co by bylo. "
U nas dobrze . ;P Przyszla dziś mata , którą zamówiłam
BRIGHT STARTS ---------------------- MATA RÓŻOWA (658326186) - Aukcje internetowe Allegro
Lusia świetnie się na niej bawi . i ciągle się śmieje.
Młoda2 nie wiem czy któraś z nas wie czy jesteś w ciąży , skoro sama tego nie wiesz. ( ja tam u Ciebie pod łóżkiem nie siedziałam żeby wiedzieć ) Więc nie zadawaj takich głupich pytań. Skoro nie jesteś pewna to idź do apteki i kup test , albo po porostu pójdź do lekarza. Ile wogóle masz lat. ?
Pozdrawiam.
Asiowo całusy dla córci. Jak maleństwo.?
polna_N ja jak robie gofry to robie takie ciasto jak naleśnikowe tylko ubijam dodatkowo 2 białka na sztywną mase i delikanie mieszam z ciastem naleśnikowym.
A co do pożyczania od rodziców. Ja dostaje na miesiąc ponad 240 od mopsu i 200 zł od Krzyśka i na zakupy dla dziecka i dla mnie mi starcza , tyle że za rachunki nie płacę, ale moja mama i tak połowe rzeczy dla Luśki kupuje i nie chce za to kasy , bo mówi że to prezent dla wnuczki. Ale jak tylko będę miała kase to będę dożucać się do rachunków.
panistepelek Pozdrawiam, całusy dla Ciebie i córci.
U nas dobrze . ;P Przyszla dziś mata , którą zamówiłam
BRIGHT STARTS ---------------------- MATA RÓŻOWA (658326186) - Aukcje internetowe Allegro
Lusia świetnie się na niej bawi . i ciągle się śmieje.
Młoda2 nie wiem czy któraś z nas wie czy jesteś w ciąży , skoro sama tego nie wiesz. ( ja tam u Ciebie pod łóżkiem nie siedziałam żeby wiedzieć ) Więc nie zadawaj takich głupich pytań. Skoro nie jesteś pewna to idź do apteki i kup test , albo po porostu pójdź do lekarza. Ile wogóle masz lat. ?
Pozdrawiam.
Asiowo całusy dla córci. Jak maleństwo.?
polna_N ja jak robie gofry to robie takie ciasto jak naleśnikowe tylko ubijam dodatkowo 2 białka na sztywną mase i delikanie mieszam z ciastem naleśnikowym.
A co do pożyczania od rodziców. Ja dostaje na miesiąc ponad 240 od mopsu i 200 zł od Krzyśka i na zakupy dla dziecka i dla mnie mi starcza , tyle że za rachunki nie płacę, ale moja mama i tak połowe rzeczy dla Luśki kupuje i nie chce za to kasy , bo mówi że to prezent dla wnuczki. Ale jak tylko będę miała kase to będę dożucać się do rachunków.
panistepelek Pozdrawiam, całusy dla Ciebie i córci.