reklama
IKAx
lodóweczka
DZiękuje za miłe przyjęcie na "poznajmy sie" Mój chłopak bardzo się ucieszyl na wiesć ze zostanie tatusiem.. Dzis bardzo mnie zaskoczył i przyszedł z bukietem kwiatów i powiedział ze bardzo sie cieszy. Jego mama juz wie ma bardzo liberalne podejscie gorzej z moimi rodzicami ..
polna_N
Mama Ali ... 2007
Witam - nie pisalam bo mialam lenia a pozatym mam @
Lenka GRATULUJE ale masz ogromnego synka
swoja droga strasznie dlugo czekalas , ja myslalam ze urodzilas juz w sobote czy niedziele
Justysia ja mam takie same zdanie - lepiej miec co dac dziecku niz wybierac miedzy mlekiem czy kupnem pampresow bo kasy brakuje no nie wiem ja bynajmniej glupio bym sie czula pozyczac od rodzicow pieniedzy na dziecko !!
Ikax najtrudniej powiedziec rodzicom ze zostana dziadkami ale glowa do gory po pierwszym szoku powinno byc tylko lepiej ;-)
mamaola a co to za remonty robicie ?
Kinga oooo fajny garniturek :-) teraz takie bajery mozna kupic za grosze dla dziecka ze glowa mala ale pozniej trzeba myslec co z tym zrobic
Lenka GRATULUJE ale masz ogromnego synka
swoja droga strasznie dlugo czekalas , ja myslalam ze urodzilas juz w sobote czy niedziele
Justysia ja mam takie same zdanie - lepiej miec co dac dziecku niz wybierac miedzy mlekiem czy kupnem pampresow bo kasy brakuje no nie wiem ja bynajmniej glupio bym sie czula pozyczac od rodzicow pieniedzy na dziecko !!
Ikax najtrudniej powiedziec rodzicom ze zostana dziadkami ale glowa do gory po pierwszym szoku powinno byc tylko lepiej ;-)
mamaola a co to za remonty robicie ?
Kinga oooo fajny garniturek :-) teraz takie bajery mozna kupic za grosze dla dziecka ze glowa mala ale pozniej trzeba myslec co z tym zrobic
czy jak mam dzisiaj lekkie plamienie to znaczy ze nie jestem w ciazy, @ mam dostac za 3 dni
boshhhhheeee..litosci......
polna ja za ten garnitur (tylko koszula jeszcze byla i krawat) dalam 160, wiec nei takie grosze hehehhe
medeuska
październikowa mama'09
Witam mlode mamuśki, widze e duzo tu piszecie, wiec postawnwowiłam sie przylączyc
Mam 20(w grudniu 21)lat i jestem w 23 tyg ciazy, dzieciaczek planowany jestem z M od 3 lat, tyle że on jest duzo starsy(ma 36 lat)
Jestem ze Śląska.
Pozdrawiam Was serdeccznie:-)
Mam 20(w grudniu 21)lat i jestem w 23 tyg ciazy, dzieciaczek planowany jestem z M od 3 lat, tyle że on jest duzo starsy(ma 36 lat)
Jestem ze Śląska.
Pozdrawiam Was serdeccznie:-)
panistepelek
Fanka BB :)
Ogłoszenie średnio drobne
Z różnych powodów czuję, że potrzebna mi przerwa w pisaniu na forum jak i blogowaniu.
Spokojnie, u mnie ogólnie wszystko ok, ale czasem tak trzeba
Nie wiem czy moja przerwa będzie trwała dzień, dwa, tydzień czy jeszcze dłużej ale napewno tu wrócę.
Pisze to bo nie chce drugi raz znikac tak bez słowa, w końcu jesteście mi w jakimś sensie bliskie.
Póki co pozdrawiam i życzę udanych najbliższych dni.
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
IKAx To dobrze że chłopak się ucieszył Gratuluje fasolki :-)
Młoda2 Takich rzeczy uczą w szkole podstawowej To poczekaj kilka dni i się dowiesz..Poza tym radziłabym zrobić test ponieważ niekiedy można mieć jeszcze @ w 1 miesiącu....
medeuska Witaj na forum
Młoda2 Takich rzeczy uczą w szkole podstawowej To poczekaj kilka dni i się dowiesz..Poza tym radziłabym zrobić test ponieważ niekiedy można mieć jeszcze @ w 1 miesiącu....
medeuska Witaj na forum
Matajkaa
Zaangażowana w BB
Witam
Ja mam się dobrze Jakub nauczył sie raczkować i cały dzień zasuwa po całym mieszkaniu... a drugi dzidzius na szczęście jeszcze tak nie dokazuje
Ja mam się dobrze Jakub nauczył sie raczkować i cały dzień zasuwa po całym mieszkaniu... a drugi dzidzius na szczęście jeszcze tak nie dokazuje
reklama
polna_N
Mama Ali ... 2007
Mloda bezsensowne pytanie
Kinga 160 no fakt to nie grosze :-)
ale mi sie strasznie podobaja takie garniturki dla bobasow kiedys widzialam w kosciele tate z synkiem w takich samych garniturkach , krawatach i koszulach tylko wiadomo ze rozmiarowo sie roznily :-)
Panistepelek to wracaj do Nas szybciutko ;-)
medeuska witam ;-)
U nas wreszcie slonko wyszlo i jak Ala obudzila sie po 14 to bylysmy na polu do 19 :-) laaaa mam nadieje ze dzis szybko zasnie
A ja sie uparlam i jutro planuje robic gofry z bita smietana i borowkami :-) zna ktoras dobry przepis na gofry ?
Kinga 160 no fakt to nie grosze :-)
ale mi sie strasznie podobaja takie garniturki dla bobasow kiedys widzialam w kosciele tate z synkiem w takich samych garniturkach , krawatach i koszulach tylko wiadomo ze rozmiarowo sie roznily :-)
Panistepelek to wracaj do Nas szybciutko ;-)
medeuska witam ;-)
U nas wreszcie slonko wyszlo i jak Ala obudzila sie po 14 to bylysmy na polu do 19 :-) laaaa mam nadieje ze dzis szybko zasnie
A ja sie uparlam i jutro planuje robic gofry z bita smietana i borowkami :-) zna ktoras dobry przepis na gofry ?