reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam :tak:
Gofry sie udaly :-) mniam , wyszly bardzo chrupkie i jak zrobilam o 10 to o 19 jeszcze byly chrupkie :tak: tylko ze jak dlamnie zalatuje ciutke pod ciasto biszkoptowe ale i tak pyszniutkie :tak::-)

Magda wow ale Ci cora urosla :tak: no i swietna mata , bardzo mi sie podoba ;-):happy2: ja ostatnio dostalam bizka na punkcie rozu :-):-D jak kupuje Ali ubranka to tylko w odcieniach rozu ewentualnie czerwone albo biale :-)

No i mam nadzieje ze Lenka bedzie miala jak najszybciej synka kolo siebie i wyjda do domu :tak:
Napisz koniecznie do Niej ze Trzymamy za Nich kciuki i Pozdrawiamy ;-)

Kinga no to napisalas wszystko suptelnie do Mlodej :-):-D

Asiowo a to bylas na wizycie dzisiaj czy wczoraj ? jakos przeoczylam ta sprawe :sorry2: a gofry to Ci kiedys wysle oile wytrzymaja tyle :-p:-D

Domik nom borowki juz od tygodnia chyba sa czy nawet dluzej :tak: a gofry naprawde smaczne ale kiedys musze sprobowac inny przepis bo ten niebardzo mi pasuje mimo ze sa chrupiace !!
a po slonko przyjezdzaj do mnie :-p

Agus ano na wlasnie na necie znalazlam pare przepisow i dzis zrobilam pierwszy - zostaly jeszcze dwa i bede mogla z reka na sercu powiedziec kotru jest najlepszy :tak:

Wiecej nie pamietam :-)
no nic My jutro jedziemy na wycieczke z Ala wiec tez pewnie wieczorkiemsie odezwe ;-)

reklama
Polna wyslij mi gofra yhmmmm ale bym zjadla <marzyciel>, co do mlodej...poprostu dobijaja mnie takie laski i naprawde nie moge sie opanowac...czytajac takie pytania zaczynam watpic we wszystko....a przede wszystkim w rozum.

Witam znowu was zaniedbałam mam nadzieje że wybaczycie ! :-)

U nas problem z nockami :dry: mała ma za mało miejsca do wiercenia siada przez sen ale już się sama nie położy i trzeba ją położyć :dry: muszę koniecznie jej kojec jakiś większy kupić ... może któraś chce sprzedać ?

Wybaczcie ale nie dam rady was nadrobić teraz już wpadnę w rytm i będę wszystkim odpisywać :-)

Postanowiłam zrobić przerwę w pisaniu. Nie umiem się na niczym skupić, stan zdrowia Adasia jest niestabilny i póki się nie wyklaruje-potrzebuje samotności. Proszę, trzymajcie kciuki za zdrowie mojego synka.

SAMASAMOTNA to dobrze ze masz wsparcie w rodzinie.. ja też je miałam i mam nadal..chociaż mam już 20 lat a mój synek rok i 2 miesiące to na początku było bardzo cięzko..tylko ze tata filipka to mój ukochany mąż..życze szczęścia:*:*

reklama
Do góry