hej moze wy mi pomozecie kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia w dni plodne i od kilku dni czuje bol piersi i bol podbrzusza czy to moze byc ciaza prosze o odp dodam ze wczesniej nie mialam przed okresem bolu podbrzusza...
reklama
L
Layla
Gość
Młoda2 skoro kochałaś sie w dni płodne bez zabezpieczenia to logiczne ze w ciazy byc mozesz,w podstawówce mnie tego już uczyli,a tu wróżek nie ma,żadna nie umie zrobić testu ciążowego via net,więc sama sobie musisz poradzic,albo test na mocz,albo krew albo gin.
Justysia1a
Fanka BB :)
Lenka gratulacje!!!
I czekamy na Ciebie i maleństwo
Ajj jak cudownie
:*:*
I czekamy na Ciebie i maleństwo
Ajj jak cudownie
:*:*
A co tam u Was dziewczyny słychać?
Ja od paru dni nie zaglądałam na forum ale to z braku czasu i jakoś dziwnie ostatnio się czułam. Chyba po tych lekach :-(
Wczoraj byłam w kinie z moim Danielem i rodzicami na filmie Anioły i demony
Superowy film tak ze polecam
Ja od paru dni nie zaglądałam na forum ale to z braku czasu i jakoś dziwnie ostatnio się czułam. Chyba po tych lekach :-(
Wczoraj byłam w kinie z moim Danielem i rodzicami na filmie Anioły i demony
Superowy film tak ze polecam
jesuuu jak mnie dobijaja takie pytania, mloda chyba nie ma nic bardziej idiotycznego niz pytanie czy jak kochalas sie w dni plodne bez zabezpieczenia to mozesz byc w ciazy... czy to takie malo logiczne? pozatym skad wiesz ze to akurat byly dni plodne? a skoro tak znasz swoj organizm to po co takie pytania zadajesz? chyba wiadomo ze my ci nie powiemy czy jestes czy nie jestes w ciazy....najprosciej poszukac informacji w necie na ten temat niz pytac sie na forum..nie sadzisz? i chyba nie ma nic bardziej wiarygodnego niz test ciazowy/beta/lekarz...
Justysia1a
Młoda2- nio poczekaj do okresu. Ja też kochałam się z chłopakiem ale było tak ze gumka nam pękła i skończył we mnie. Na szczęście były to dni nie płodne Testu nie robiłam ale myślę że w ciąży nie jestem. Zresztą poczekamy na okres bo powinien być 26/26 czerwca
A ile masz lat?
A ile masz lat?
.Aneta.
LENKA MOJE GRATULACJE !!
Ale ostatnio mam lenia. Podczytuję Was codziennie, a jakoś nie chce mi się napisać no ale już się poprawiam
dorom5 szczepiłam normalnie, bezpłatnie, a Ty?
Alanek jest śliczny! w ogóle pięknie razem wyglądacie :-) a masz NK?
anetka911 mam nadzieję, że następnym razem się uda i zostaniesz szczęśliwą mamusią jesteś z rocznika 90' ?
AguśZakochana i jak się czujesz w ciąży ? :-) ja też zrezygnowałam ze szkoły, a teraz strasznie żałuję, bo byłam w klasie maturalnej myślałam, że sobie nie poradzę, ale teraz jak już urodziłam, wiem że na pewno dałabym radę.. no ale cóż, od września czeka mnie liceum zaocznie
Młoda2 raczej jest duża możliwość, że jesteś w ciąży
Ale ostatnio mam lenia. Podczytuję Was codziennie, a jakoś nie chce mi się napisać no ale już się poprawiam
dorom5 szczepiłam normalnie, bezpłatnie, a Ty?
Alanek jest śliczny! w ogóle pięknie razem wyglądacie :-) a masz NK?
anetka911 mam nadzieję, że następnym razem się uda i zostaniesz szczęśliwą mamusią jesteś z rocznika 90' ?
AguśZakochana i jak się czujesz w ciąży ? :-) ja też zrezygnowałam ze szkoły, a teraz strasznie żałuję, bo byłam w klasie maturalnej myślałam, że sobie nie poradzę, ale teraz jak już urodziłam, wiem że na pewno dałabym radę.. no ale cóż, od września czeka mnie liceum zaocznie
Młoda2 raczej jest duża możliwość, że jesteś w ciąży
reklama
Justysia1a
Młoda2 - skoro więc chcesz to się staraj Ja mam 18 lat i też chciała bym mieć maleństwo ale myślę że lepiej w mojej sytuacji poczekać Chcę żeby dziecko miało zapewniony dobrobyt i ciepło rodzinne Domek itd