reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Layla Ja dzwoniłam do swojej przychodni i Kacper skonczyl 6 tyg w sobote to pielegniarka kazała mi przyjsc we srode a dodam ze dzwoniłam w tamten poniedzialek. wiec moze zadzwon i sie dopytaj:-) Ja chciałam zrobic w domu ale mamy kawalerke i najmniej wychodzi mi 18 osob bo niestety jak zaprosze mojego kuzyna na chrzestnego to musze jego rodziców i siotre i tak mi sie zbiera dlatego robimy w restauracji.

reklama
Witajcie... za każdym razem kiedy wchodzę na to forum, mam przyjemne uczucie i wspomnienia sprzed roku, jak siedziałam i chłonęłam każde słowo jakie tu pisałyście. Było cudownie, już nie mogliśmy się doczekać kiedy na świat przyjdzie nasze maleństwo.
A teraz? Teraz Filip kończy za niedługo 10 miesięcy i jest strasznym łobuzem, prawie sam chodzi, itd.
Mówię Wam, cudowny...
U nas wszystko w porządku.
Pozdrawiam i całuję Was wszystkie!

Witam:-)

Layla- do mnie dzownili z przychodni i w sumie byłam w 7 tygodniu na szczepieniu:tak: Także na bank zadzwonią. Co do chrzcinek, my tez robiliśmy w restauracji u mojej mamy i "powiem" Ci o tyle lepiej,że potem tego nie trzeba było sprzątać:-p. Mam pytanko, Ty studiujesz biotechnologię???

umi2- widzę ,że zdecydowałaś się na chrzest. Pewnie będzie już z głowy...A ile osób zapraszacie? Ważne wydarzenie w końcu;-)

dorom5- żliczne zdjęcie.naprawdę:tak: Ty ładna mamusia, a Alanek ładny synek:-)

Karolina00-To zapraszamy ponownie do pisania!!!:tak:;-)

domikcw- u nas dobrze, mały rośnie i rozwija się w oszałamiającym tempie:tak: hehe Lepiej pisz co u Ciebie:-p

Lenka
- trzymam kciukasy za Was:-)

layla do mnie nie dzwonili, sama musialam zadzwonic dziecko zapisac na szczepienie, u mnie sie czeka minimum tydzien na wizyte u dzieci zdrowych (szczepienie) a ostatnio to 2 tyg. Wiec musialam wczesniej dzwonic i sie umawiac na konkretny dzien. Nie sadze zebys mogla tak z miejsca pojsc i zaszczepic :)

umi ja to nic nie chce :) tzn. tyle ile zaplace za przesylke zeby ci wyslac :) mi ten garnitur i tak nie jest potrzebny :) jak ci urosnie to daj znac :) bo tak jak pisalam to jest 74. Majac do wyboru male 74 i duze 74 to raczej to wieksze. Bo wiadomo rozmair rozmairowi nie rowny. Ja wezme go sobie przywioze (bo u tesciowej skladuje za male juz ciuszki) pomierze centymetrem zebys mogla zobaczyc na ubrankach malego czy bedzie dobry :) a jak sie okaze ze nie to Layla Tobie moge wyslac heheh bo Twoj to napewno bedzie mial 74 :D Igorek po Igorku by mial :p
aaaa i ja kupowalam sztruksowy a nie taki typowy materialowy elegancki bo pozniej mozna jeszcze ubrac taka marynarke do jeansow czy czegos i fajnie to wyglada..a takiej typowo eleganckiej juz nie...wiec bardziej praktyczne :D

ciekawe jak lenka... :)

Ostatnia edycja:
witam:* ale pogoda jest do du...szy!! cały weekend pada. nawet na spacer nie da się wyjść!! tak sobie teraz siedze i mnie olśniło, że totalnym sklerotykiem jestem:-D przecież obiecałam panistepelek zdjęcie mojego pierścionka, a poli997 przepis na sałątke z kurczaka(tylko nie wiem czy jeszcze go chcesz:baffled::-D)
a teraz trzymam kciuki za lenke87!!
panistepelek zauważyłam, że w weekend pustki, ale to jest zrozumiałe:)
dorom5 ale z Ciebie jest laseczka!! śliczne te zdjęcia masz a jaki Alanek już duży!!:szok: a z jakich studiów zrezygnowałaś??
anetka911 szkołę zawsze można zrobić:) i dobrze, że jest coś takiego jak zaoczna szkoła:p no to raktycznie z chłopakiem jestećie jak rodzinka:) fajniusio. wiesz, że w dzieciństwie też chciałam być fryzjerką
kolia no to skoro weekend się udał to mamusia wypoczęta jest i zdolna do porządków:-p widzę, że nie tylko ja lubie malować pazyrki i z włoskami się bawić:p
umi2 hehehe dobrze, że od czytania naprawde przytyć nie można:p ale to prawda, ze jak sobie kobieta ułoży włoski, podmaluje się, czy pazurki wymaluje to odrazu podnosi się jej pewność siebie i inaczej zaczyna się dzień:) a chrzciny w restauracji to obry pomysł. mniej sprzatania:tak: a jaką diete odchudzającą stosujesz??
madzia90 to nic Ci nie pomaga?? biedactwo!!
Layla jak się czujesz?? jak Igorek??
pola997 to dobrze, że mały rośnie jak na drożdżach:) a u mnie no to bez zmian....powoli się załamuje i czekam na @....buuuuu nienawidze tego czekania!!
Karolina00 witaj:) my się jeszcze nie znamy(ale chętnie się zapoznam z Tobą:) to może będziesz dalej z nami pisać??

a tam na dole to to co obiecałam panistepelek(troche niewyraźne ale jest:p)

Załączniki

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 47
umi2 pola997 miałyscie racje,pan doktor mówi ze by zaszczepił ale dla pewnosci poczekamy 2 dni. zbadał Igusia,bo nie robił juz 2 dni kupki i nie wiemy co jest,mały dostał nowe leki,ale trzeba przyznac ze pomagaja,bo nie płacze,choc nie lubie go szpikowac...ale w sumie wszystko to na bazie cukrów naturlnych.

domikcw dziekuje ze pytasz:* u nas ok,Igor rosnie jak na drozdzach:) nauczyłam sie lepiej nim zajmowac ze juz naprawde spawia mi to przyjemnosc:) pierscionek sliczny!

pola997 tak studiuje biotechnologię(mój mąż zresztą też) i bioinformatykę. temat pracy jest z bioinformatyki akurat.

KingaMZ chciał mi lekarz zaczepić od razu,ale okazało się że data 1 szczepienia to 13,wiec mały skonczy 6 tygodni za 2 dni(rodziłam o 23.50 wiec widocznie podali po 24.00 szczepionke). my pojdziemy za tydzień,zeby znów malucha nie ciagnac bo pogoda paskudna. wstawiałas może zdjecie tego garniturka albo swojego Igorka z chrztu?ja mam dylemat jak mojego ubrac,choc jeszcze kupa czasu;)

:-D Mój Synek odpowiada usmiechem na usmiech, nie trzeba do Niego nic mowic tylko wytarczy sie usmiechnac, a On sie smieje cala buzka. :-D Tak sie ciesze. :-D

madzia90, Umi2, pola997 - Dziekuje Wam. :tak:

Umi2 - Tez na chrzciny bede chciala kupic garnitrek. :tak: Tyle ich jest na Allegro, jakis zamowie. ;-)

domikcw - Bylam na Uniwersytecie Adama Mickiewicza w Poznaniu, na turystyce. ;-) Ale nie wiem czy chce dalej uczyc sie w tym kiernku. :sorry2:
No a pierscionek sliczny!!:tak:

Layla- a kierunek bardzo ciężki??? Mam w planach złozyć dokumenty właśnie na biotechnologię i na Akademie Medyczną... Chce parę kierunków żeby się załapać.... Rok temu złozyłam na biotechnologię u nas na uniwerku przyrodnicznym dostałam się co prawda, ale w końcu poszłam na ochronę środowiska i żałuję, bo to nie dla mnie:dry:

dorom-
widzisz teraz z dnia na dzień Alanek będzie robił coś nowego....:tak: Gratulacje dla synka:tak:

domkcw- śliczny pierścionek, myślałam,że nie chcesz dostać @;-)

Lenka-
gratulacje:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
lenka GRATULUJE!!! DUUUZY CHLOPAK:)

layla zdjecia igora nie umieszczalam bo nie mial marynarki na sobie (za mala) tylko spodenki i koszule, no i krawat. wiec nie mialabym co pokazac :) zdjecie garniturku mam ale jest cholernie wygnieciony wiec nie wyglada najlepiej hehe ale obiecuje elegancko wyprasowac przed wyslaniem :) bo az wstyd normalnie... :p oto zdjecie:
68chrzest.jpg

prosze nie zwracac uwagi na wygniecenia :D ale tak mi sie nie chcialo go prasowac ze szok.... :p

Do góry