reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lenka GRATULACJE
pola997 zapraszamy 18 osób znaczy zapraszamy wiecej ale wiadomo ze niektórzy nie beda mogli sie zjawic z uwagi na to iz mieszkaja daleko
domikcw zamierzam stosowac 1000 kcl przedtem ja zaczynałam ale brałam tabletki i uznałam ze to bez sensu a teraz juz koncze opakowanie i zamierzam wrócic do niej albo do jej odpowiednika 1500 bo zamierzam biegac wiec musze miec siły:-p
dorom5 z ciebie to szczesciara my jak chcemy uchwycic jak kacper sie smieje to nigdy nam sie nie udaje bo zaraz ta swoja powazna mine wali i mozna go rozsmieszac a ten nic, a jak sie aparat odłozy to wtedy mu sie usmiechac chce

edit
kingaMZ bardzo ładny garniturek:-)

reklama
Lenka gratuluje synusia!!!!:-)
Layla dziękuję bardzo:* no widzisz praktyka czyni mistrza:tak: to dobrze, że czerpiesz z tego radość. oby tak dalej.
dorom dziękuję:* ooo to nad jakim teraz kierunkiem się zastanawiasz?? ale musisz być dumna z synusia:) uśmiech to chyba coś najlepszego. wyraża sowoje zadowolenie z mamusi:)
pola997 również dziękuję:* szczerze to nie wiem już czego chcę.....z jednej strony to bym się bardzo ucieszyła, ale z drugiej strony cholernie się boję........
umi2 podziwiem Cię bo ja nie mam samozaparcia w sobie!!! wkurzają mnie diety bo potem wraca się do tego co było......... masakra
KingaMZ bardzo ładny ten garniturek:) mały elegancik z Twojego synusia był:)

dorom5 ale Ci zadzroszcze,mój Iguś sie uśmiecha,ale jeszcze ie smieje:)

lenka kawał chłopa:)gratulacje!!!!!!!!

pola997 ten kierunek to było moje marzenie,nie dostałam sie,poszłam na bioinformatyke.po 2 latach zdecydowałam sie sprobowac zdac egzaminy i sie dostałam,na poczatku było ciezko,inny tryb nauki,wiecej nauki,rzeczy cieższe,duzo materiału,ale mnie sie to podobało,ciągneło do tego,polecam...

KingaMZ ładny garniturek:)

czesc

sorki ze nie pisalam ale nie bylo bardzo jak bo maly romont w domu mialam....nie nadrobie Was dziewczyny bo klepiecie jak szalone....:-)

LENKA-GRATULUJE!!!!!!!!!!duzy chlopczyk...

Dorom-śliczne masz zdjęcie w podpisie....

madzia - Myslałam, że dzieli Was jakas spora odległość ale w takim razie nie ma co się smucić. Wiem, że ciężko rozstac się po kilku wspólnie spędzonych dniach, ale tęsknota też jest potrzebna by potem jeszcze bardziej cieszyc się spotkaniami.

umi - Sukienka po jednym razie jest jak nowa no ale dobre i 60 zł, bo i tak leżałaby tylko na strychu.
Co do "kursów" to kursowałam wczoraj autkiem, bo woziłam rodzinkę po imprezach.

domkcw - ja też już zapomniałam o tym zdjęciu ale pierscionek bardzo łany.

No i lenka dużego chłopaczka urodziła. Pogratuluje jej jak już na forum wróci.

Ostatnia edycja:
LENKA.... GRATULUJE!!!:-D

u mnie pogodna do du..y mo doslownie masakra caly dzien w domu a naMikiego tez chyba ta pogoda dziala bo starsznie marudny jest no a poza tym pokazuje juz swoje humorki jak cos mu nie pasuje to taka krzywda sie dziecku dzieje ze jest taki [placz ze ho ho:-p

reklama
Lenka Gratuluje Syneczka ;)

anetka911
Witaj wśród Nas ;) Wiesz ze mną jest podobnie jak z Tobą..Mój instynkt i niesamowita chęć tworzenia rodziny były silniejsze ;) :-)Więc życzę ci owocnych starań..I mam nadzieje że już niedługo podzielisz się z nami dobrą wieścią...
umi2 Ja też dziś się strasznie czuje..Pogoda nie sprzyja..Cały dzień chce mi się spać:-(
kolia W sumie to małe wesela też mają wady...Zawsze marzyłam o tym aby spotkac się z całą rodzina..Dawno zapomnianymi ciociami...kuzynostwem mieszkającym daleko...A takie ograniczone wesele sprawiło że połowy nie zaprosiłam..;/ Ale mimo wszystko ciesze się że będą osoby które dobrze znam i z którymi sie dobrze zabawie...
dorom5 ślicznie wyglądasz ze swoim Skarbkiem ;) ja tez przerwałam szkołe przez ciążę ale do szkoły zawsze mozna wrócic..Na nauke nigdy nie jest za pozno..Miałam w klasie (zaocznej ) koleżanki które miały po 40 lat ...Ale czekając tyle czasu na dziecko można się przeliczyć bo natura zrobi swoje i może byc za pozno...

Do góry