AguśZakochana mldlosci polaczone z chorobom lokomocyjna... cos o tym wiem
to fajnie, ze sie tak wszytko idealnie ulozylo z tym weselem;-) ja w sumie to nie wiem jak bym wolala czy duzy czy male i to i to ma zalety i wady;-)
panistepelek mam nadzieje ze zabki ruszą.
mamaola postaram sie ta pisownie poprawic bo faktycznie trudno odczytac ale to bo szybko sie zawsze staralam
domikcw powiedzmy ze bez paska na swiadectwie;-)tez wole miec wszystko na miejscu tzn wlosy itp, przez jakis czas po porodzie przestalam malowac ale wracam do tego nawyku:-)
pola fajnie tak sobie powsoiminac:-)
paatii trzymam kciuk zeby jak najszybciej sie udalo. A faceci to fak potrafa zdolowac. Ale chociaz braciszek poprawil Ci humor;-)
umi no to gratuluje zdobycia doswiadczenia:-)
madzia doskonale Cie rozumiem tez teraz wyjechalismy na weekend i fakt ze mam spac sama wcale mnie nie cieszy;-)
anetka991 Witam! przykro mi spowodu aniolka ale mam nadzieje ze wszytko dalej sie uda. Widze ze chyba ten sam rocznik jestesmy;-)
no i czekam na wiescie co z Lenka:-)
A ja jestem po bardzo milym weekendzie spendzonym u dziadkow P. Przez 2 dni mielismy tak zwane zycie jak w Madrycie:-) a w sobote to z malym walnelismy taki spacer ze pozniej nog nie czulam
O dziwo cala sobota byla sliczna, niedziela to juz gorzej bo sie popoludnie zepsulo ale wtedy wszyscy padli i sobie tak w trojeczke drzemalismy
ogolnie to pozytywnie.No ale jutro tzreba wrocic do obowiazko trzeba by bylo za porzadki chociaz troche sie wziasc;-)