reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Gratuluje także :-D To na pewno teraz wesoło w domku :)
Ja mam tylko jednego rozrabiakę i z nim ciężko mi sobie poradzić a co dopiero z taką gromadką maluszków :-) Pozdrawiam i życzę powodzenia

reklama
AguśZakochana mldlosci polaczone z chorobom lokomocyjna... cos o tym wiem:baffled: to fajnie, ze sie tak wszytko idealnie ulozylo z tym weselem;-) ja w sumie to nie wiem jak bym wolala czy duzy czy male i to i to ma zalety i wady;-)
panistepelek mam nadzieje ze zabki ruszą.
mamaola postaram sie ta pisownie poprawic bo faktycznie trudno odczytac ale to bo szybko sie zawsze staralam:-p
domikcw powiedzmy ze bez paska na swiadectwie;-)tez wole miec wszystko na miejscu tzn wlosy itp, przez jakis czas po porodzie przestalam malowac ale wracam do tego nawyku:-)
pola fajnie tak sobie powsoiminac:-)
paatii trzymam kciuk zeby jak najszybciej sie udalo. A faceci to fak potrafa zdolowac. Ale chociaz braciszek poprawil Ci humor;-)
umi no to gratuluje zdobycia doswiadczenia:-)
madzia doskonale Cie rozumiem tez teraz wyjechalismy na weekend i fakt ze mam spac sama wcale mnie nie cieszy;-)
anetka991 Witam! przykro mi spowodu aniolka ale mam nadzieje ze wszytko dalej sie uda. Widze ze chyba ten sam rocznik jestesmy;-)

no i czekam na wiescie co z Lenka:-):-D

A ja jestem po bardzo milym weekendzie spendzonym u dziadkow P. Przez 2 dni mielismy tak zwane zycie jak w Madrycie:-) a w sobote to z malym walnelismy taki spacer ze pozniej nog nie czulam:-D O dziwo cala sobota byla sliczna, niedziela to juz gorzej bo sie popoludnie zepsulo ale wtedy wszyscy padli i sobie tak w trojeczke drzemalismy:happy2: ogolnie to pozytywnie.No ale jutro tzreba wrocic do obowiazko trzeba by bylo za porzadki chociaz troche sie wziasc;-)

kolia oj tak.. samemu źle sie śpi.. zwłaszcza jak sie przez 6 dni spało razem... nie ma sie do kogo przytulić w nocy i w ogóle...

no to czekamy na kolejne wieści o lenka87 :-)

dzisiaj już lepiej sie czuje.. ale dalej niedobrze.. no i te jajniki dalej bolą :-(

lenka - 3MAM KCIUKI! Obys urodzila. :tak:

panistepelek - Cos Ty. Napewno tak nie bedzie. ;-)

Maagda_ - Ja pamietam ze jak trafilam do szpitala to mialam rozwarcie na 3 palce, a na 1 palec to mialam chyba z 2 tyg. przed porodem. :sorry2: Ale wierze ze dzis urodzi!

anetka911 - Ja rowniez zrezygnowalam ze studiow, dla Alusia. Ale nie zaluje, bo wiem ze jeszcze zaczne studia. A teraz cale dni spedzam ze Skarbem. ;-)

Witajcie
Lenka trzymaj sie!!!!!!!!!!!!!!!
panistepelek jakie te kursy? Eh czyli po załozeniu raz sukieneczki przez twoja Klaudie straciła o połowe na wartosci masakra....
anetka911 ja zaszłam w ciaze w ostatniej klasie lo i tez myslałam o tym zeby sie przepisac ale naszczescie wybili mi to z głowy w ciazy przechodziłam cały rok i w połowie zdałam mature no bo druga połowe zdawalam juz w pojedynke, tak wiec nawet gdybys była w ciazy to mogłoby ci sie udac. Ale nie ma tego złego napewno teraz spokojnie ukoczysz szkołe zycze ci tego:-) A jaka to szkoła jesli moge wiedziec?
KingaMZ Kurcze mój bedzie miał 2,5 miesiac ale on szybko rosnie wiec moze akurat sie uda z tym garniturkiem a ile bys za niego chciala jakby cos? Ja poczekam i zobacze jak Kapiszonek mi rosnie:-p i moze akurat.
kolia Porządki nie zajac nie uciekną. Eh fajnie pewnie było tak sobie wypocząc dobrze ze przynajmniej w sobote pogoda była ładna bo u nas od piatku cały czas leje
dorom5 slodkie to zdjecie:-) piekny obrazek szczesliwa mama i synek

umi2- byłam w 2 klasie zawodówki, a konkretnie fryzjerki (mój wymarzony zawód od dziecka) teraz pójdę od września zaocznie do liceum. W sumie i tak po zawodówce miałam iść na 100% dalej do szkoły żeby mieć to wykształcenie chociaż średnie, a w miedzy czasie od października do grudnia będę robiła prywatnie kurs fryzjerski. Nie da mi od zawodu ale certyfikat, który umożliwi mi pracę fryzjerki. Mam nadzieję że do tego czasu będę już miała maleństwo w brzuszku. To jest jedyne nasze marzenie. Z resztą niech dzieje się co chce;);) Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko, miłego dnia

Layla Data jest wyznaczona na 26 lipca:-) a ty kiedy bedziesz chrzciła jesli macie w ogóle zamiar:-) i jak tam synus nadal ma kolki?

reklama
umi2 my 20 wrzesień, i znów trzeba salę rezerwowac bo rodzina nam się w domu nie pomieści,a ja chciałam kameralnie...

w ogóle zastanawiam się,czeka nas szczepienie,jutro mały ma skończone 6 tygodni,moge isc go zaszczepic dzis czy czekac?

Do góry