reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Netgirl dobranoc, bo jutro znowu będziesz nam tu siedziała jak neptyk bo mała Despi spać nie da.
Jak z tym złotem wyszłaby prawda, to co ja z wyprawką zrobię :)

Ja cały czas myślę o Kornelce, ciekawo ile szkrabik waży i mierzy i w ogóle jak wygląda. Ostatnie USG wykazało ze waży 1200g, ciekawo jaki sie urodził

reklama
Dziewczyny mam mały pomysł.
Zrobiliśmy tak na sierpniówkach. Mamy galerię i mamy wątek do komentowania zdjęć, nie komentuje się ich w galerii i w ten sposób sa posty z samymi zdjątkami, uważam to za dobry pomysł, bo tak ciężko sie doszukać zdjęć w tłumie postów. co o tym sądzicie.
I jeszcze jedno żeby nie pisać posta pod postem, tak jak ja to teraz zrobiłam (ale musiałam oddzielić bo to 2 różne tematy) tylko używać opcji Edytuj.

Co wy na to??

Netgirl nie bylo mnie bo mam mlodsza siostre i ona od czasu do czasu tez chce na necie posiedziec:-)
Ona mika dobry pomysl ale my moderatora nie mamy wiec kro zrobi pozadek w watku ze zdjeciami??
Jarek siedzi w pracy i sie nie odzywa... nudzi mi sie jak nie moge z nim od czasu do czasu pogadac....:-(

A tu mam ciekawostkę na dobranoc ;-) kolorowych babeczki :)

W Indonezji przyszedł na świat najcięższy na świecie noworodek. Chłopczyk ważył 7,9 kg :szok::szok::szok:

Fototydzien_2173946.jpg

witam dzieczyny! ojjj... mam nadzieje ze moja corcia bedzie wazyc ok 3500 g;) hehe...

mnie cos od rana podbrzusie boli...:/ masakra, zaś ruszyć sie nie umiem :(

CHWILAMI naprawde gigant z tego dzisiusia...może jego mamka miała w ciąży cukrzyce ,przy tej chorobir\e dzieci rodzą się zazwyczaj większe!!!!

ASIOWO to lepiej połóżsie i wypoczywaj...podbrzusze może boleć bo macica się rozciąga lub za bardzo się wysilasz!!!!

Co do wagi to przed ciążą z Oliwka ważyłam 54 kg przy 164cm, do 32 tyg przytyłam 6kg potem z dnia na dzien napuchłam wodą(zatrzucie ciążowe) po porodzie woda 12 kg spadła ze mnie w 6 dni a ze szpitala wyszłam 55 kg.Przy Bartku do 37tyg przybyło mi 8 kg a teraz po prawie 3 mc od porodu waże 53,5 kg.

ale produkujecie:)
ja mialam wczoraj wychodne z A:) pojechalismy na zakupy a potem do kina:-) a potem sie troche poprzytulalismy:-D:-Da co:-)

Co do wrozby z lancuszkiem to mi wyszla pierwsza corka a potem dwoch synow:-) a mojemu A wyszly 4 corki:szok: cos zle to widze.. ciekawe:crazy::-D

aha a co do wagi to ja przed ciaza przy wzroscie 160cm wazylam 45 kg a teraz waze 54 i za chiny nie chce to zejsc.. fakt w ciazy przybralam do 70kg ale i tak zle sie czuje z ta waga..

Oliwa śliczne Twoje maluszki:-)
dobra uciekam narazie, bo Leni szaleje po domum, aq ja jeszcze w pizamie siedze:-)

A ja wczoraj położyłam się do łóżeczka no i miałam ochotę na małe co nie co:zawstydzona/y: No a póżniej tylko same kłopoty z tego były.. Brzuszek zaczął mi się napinać i twardnieć co chwilkę.. Tak jakby skurcze.. No i dzidzia coś jeszcze wystawiała.. No i się wystraszyłam.. No ale stwirdziłam że może jak wezmę nospę to pomoże.. No i zaczęło na szczęście przechodzić.. No i teraz się boję troszkę..

baska201 dzieki twoja niunia też jest śliczna,z resztą każde dziecko jest piękne.A napisz do kogo jest podobna???

Moja córcia to cały tatuś a syn to ja tylko nie widać tak dokładnie podobizny w blond włosach bo ja farbuje na czarno....chciałabym się pozbyć tej czerni al;e nie mam pojecia jak....podobno z czrnego koloru strasznie trudno zejść>

a tu chrzest mojej małej lipiec 2007 miała 4 mc(2 mc korygowane)
f17669b2d7066271400d262daa6fab2b,5,19,0.jpg

656aeb9b1a0680702c7cf536f30b3881,5,19,0.jpg

reklama
A ja wczoraj położyłam się do łóżeczka no i miałam ochotę na małe co nie co:zawstydzona/y: No a póżniej tylko same kłopoty z tego były.. Brzuszek zaczął mi się napinać i twardnieć co chwilkę.. Tak jakby skurcze.. No i dzidzia coś jeszcze wystawiała.. No i się wystraszyłam.. No ale stwirdziłam że może jak wezmę nospę to pomoże.. No i zaczęło na szczęście przechodzić.. No i teraz się boję troszkę..

Galercia... ja mam bardzo podobnie. Brzuch bardzo często mi sie napina i boli... :/
Leż i odpoczywaj... to teraz najwanziejsze:)

Mój mąż wczoraj zauważył, że brzusio zaczął mi sie obniżać... i ja to potwierdzam:) ciekawe kiedy mała zechce sie wykluć:)

Do góry