reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ASIOWA dlatego musiszkontrolować ciśnienie jeżeli tak ci skacze!!! wysokie ciśnienie może doprowadzić do stanu przedrzucawkowego(tzn odklejania się łóżyska) i do hipotrofii(czyli dzieci rodzą się mniejsze do wieku płodowego) nie chce nikogo straszyć tylko piszę co i jak bo nie życze nikomy żeby przechodził to co ja!!!!

mierze sobie kilka razy dziennie, pozyczyłam cisnieniomierz od rodziców i pilnuje... narazie jest ok, dzis mam okolice 130/80 wiec nie ma zle:) Dzieki...

reklama
dziewczyny czyli tak teraz wziełam obraczke na nitke i wyszło tak 1 kółkao To Oliwka 2to na boki się majtało to Bartek a za 3 to w miejcu mi się kręciła obrączka czyli na dwójce dzieci zostane???tak???

Netgirl ale czy ty cały czas trzymasz łańcuszek nad dłonią czy robisz przerwy zwieszając nitke z obrączka między kciuk a wskazujący i robisz ruchy góra dół żeby przestała sie ruszać? mi mama z 6 razy robiła i wychodziło mi to samo ciągle... a i jak mi poweidziała że u niej wychodziło jak kiedyś robiła tak i tak to jak zrobiła przy nie 3 razy to też wyszło...

Siemka, zaczne od najwazniejszego:-) my sie chyba cielismy caly czas dlatego ze nie bylo seksiku, a ostatnio ja nie wytrzymalam obudzilam J i bylo milo a dzidzia jakos nie protestowala, poszlam normalnie spac:-)
Co do lancuszka to ja jakos wole nie wiedziec bo lubie niespodzianki:-)
Jem wlasnie schabowego, wiem wiem dziwne sniadanie ale tak jakos mi sie zachcialo, a ze trzeba bylo tylko usmazyc to z pomidorkiem jem:-)

Snoopy, no ładnie, Ty widzę zupełnie tak jak ja-uwielbiasz jeść:-D:-D:-D.
A co z tymi ciuszkami? Sprawdziłam na poczcie, wysyłka 11zł, ale umówmy się że 10zł, żeby się nie rozdrabniać;-). Daj znać;-).

Hej dziewczeta!! kurde troszkie nie jestem tu u was w tematnie :p ale jakos to nadrobie:) a chce wam sie pochwalic ze moj jeden problem zostal rozwiazany:) powiedzialam mamie o ciazy:) co prwada nie jest zadowolona ale nie spodziewalam sie takiej reakcji:) na poczatku nie wiedzialam jak to oznajmic krecilam sie po domku z 3 godziny az w koncu powiedzialam prosto z mostu mamo powiekszy sie nam rodzina:) rozplakalam sie i mama ze mna... zadala pytanie jak to? aja jej na to no tak mamo zostaniesz babcia... pozniej padlo pytanie co ze szkola dalej... no to jej wytlmaczylam ze wszystko bedzie dobrze :) pozniej pytanie kolejne co moj partner na to? no i jak dalej sobie wyobrazamy kto nam pomoze z tym wszystkim... no i co z utrzymaniem dzidzi?wiec powiedzialam mamie ze partner sie cieszy ze wyobrazam sobie to normalnie bo sama dam rade zenie bede potrzebowala odrazu pomocy ze jestem juz dojrzala i ze jednak podolam... a o finanse nie musi sie martwic bo ja takze mialam do nie dawna prace i pokazna suma pieniezy mi zostalo na koncie a pozatym moj A.. juz pracuje... wiec jakos podlamy...kolejne ptytanie bylo to ze czy wiedza o tym rodzice A... powiedzialam ze tak:) pozniej byla cisza nikt nic nie mowil... a pozniej mama sie usmiechnela i powiedziala to bedziemy mieli w domku malego TUPTUSIA:) wiec po tych slowach wiedzialam ze gorzej juz nie bedzie:) kurde teraz jestem taka szczesliwa ze naprawde mam wspaniala mame... ze mnie zrozumiala i ze bedzie wszystko dobrze:-)

Madziu! Dobrze, ze powiedziałaś mamie... wyobrażam sobie, że o wiele lepiej sie czujesz! Dla dzidzi to tez lepiej:) i musze przyznać, że bardzo ładnie napisałaś, nie powiedzialabym, ze jestes taka młodziutka:) ale to tylko pozazdrościc i sie cieszyc:)

Madziu Brawo!!!! Zazdroszcze otwartosci, ja sie balam powiedziec az w sumie sama zaczela cos podejrzewac:-) a teraz jestem jej brzuszkiem/grubaskiem (zawsze narzekala ze za chuda jestem) :-):-):-):-)

reklama
Do góry