reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

SNOOPY ja rozstepow za bardzo nie powinnam miec bo bardzo rozciagliwa mam skore nigdy nie mialam no i smaruje sie mam nadzieje ze bedzie dobrze :-p

...Wlasnie robilam sobie te wrozby... pierwszy chlopczyk a pozniej dziewczynka... zalamka mam nadzieje ze jednak bedzie inna kolejnosc :-p no ale co bedzie to bedzie i tak bede kochac :-)

reklama
miskahxc - ja robilam obraczka przewieszona przez zloty lancuszek nad reka :) i moja mama tez robila i jej wyszly dwie corki i koniec :-p (tak jest ) kurcze myslicie ze to sie naprawde sprawdza ?!:-p

Ahaa:) a co sie stanie z obraczka jak bedzie dziewczynka ?? a co chlopczyk bedzie sie krecic jakos czy co ?? bo ja nigdy o takim czyms nie slyszalam:D

dziewczynka obraczka robi kolka a chlopczyk to sie dynda na jakies tam strony :-p a jak sie nie buja to znaczy ze koniec juz dzieci ;D

mi do 16 wszystkiego zabraniali, mpzniej jak wracalam rano z imprezy musialam ich budzic zeby mnie obcykali tak jak madzika, a jak mialam 18 to sie czepiali ze ich budze bo mam swoje klucze itp;-) tak zle i tak niedobrze;-) raz tylko ze tak upilam ze do szpitala trafilam;-) ale to bylo jak 15 latek mialam;-) od tamtej pory malo pije a jak juz pije to mnie nie trzepie;-) dziewczyny sie smialy ze jak po takie przerwie 1 piwo wypije to po mnie bedzie:-)

O to sprobuje z ta obraczka:D
a co do tego ze jak sie ma przerwe i sie pozniej czlowiek anpije to prawda :D ja wczesniej moglam pic czysta z kieliszka i spoko a teraz sam zapach mnie odrzuca i jush nie pilam odkad zazlam w cize z Filipkiem :p tylko jak cos to piwko albo lekkiego drinka bo pozniej kac meczy strashnie :D

Plecy mnie bola i strasznie spiaca jestem... jak by moja glowa tone wazyla... chyba za duzo zjadlam i wogole... chalowo sie czuje....

reklama
Do góry