Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
AguśZakochana współczuję , mnie zaczęło mdlić pod koniec ciąży za to zgaga i ból pleców od 5 miesiąca..
kolia no pogoda paskudna.
madzia90 to już lepiej nie brać w ogóle, tylko starać się o dzidzię .
Ja też bym chciała drugie , ale poczekam jeszcze z 3-4 latka .
dorom5 Alanek cudny, cały do mamy podobny. ;*
panistepelek na pewno jakoś się ułoży, a co do pogody to masakra. ;/ Zamiast na słoneczko to trzeba w domu siedzieć i kisić się.
polna_N gratuluję córci dzielna dziewczynka z niej. :-)
monalizka My też mamy nadzięję , że już niedługo będziesz miała fasolkę, możesz już od teraz z nami pisać .
Asiowo jej jak ja zazdroszczę . Super zdjęcie , oj już niedługo zaczną się kopniaczki i fikołki.
A u nas super mała już coraz bardziej sztywna , śmieje się w głos super jest tak sobie fajnie gada po swojemu. i od słońca ma już jednego pieprzyka na paluszku.
kolia no pogoda paskudna.
madzia90 to już lepiej nie brać w ogóle, tylko starać się o dzidzię .
Ja też bym chciała drugie , ale poczekam jeszcze z 3-4 latka .
dorom5 Alanek cudny, cały do mamy podobny. ;*
panistepelek na pewno jakoś się ułoży, a co do pogody to masakra. ;/ Zamiast na słoneczko to trzeba w domu siedzieć i kisić się.
polna_N gratuluję córci dzielna dziewczynka z niej. :-)
monalizka My też mamy nadzięję , że już niedługo będziesz miała fasolkę, możesz już od teraz z nami pisać .
Asiowo jej jak ja zazdroszczę . Super zdjęcie , oj już niedługo zaczną się kopniaczki i fikołki.
A u nas super mała już coraz bardziej sztywna , śmieje się w głos super jest tak sobie fajnie gada po swojemu. i od słońca ma już jednego pieprzyka na paluszku.