reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paatti88 Ja też trzymam kciuki żeby Wam się udało ;)
domikcw W sumie to płeć dzidzi jest Nam obojętna..Ważne by było zdrowe ;] Ale jednak bardziej licze na chłopaka ponieważ jak już kiedyś wspomniałam zrobiłam sobie taką wróżbę z obrączki nad ręką która całej rodzinie się sprawdza..Nam z Moim wyszło że najpierw będzie chłopak a potem dziewczynka...:-)I jakoś nastawiłam się na chłopaczka..Ale jak bedzie dziewczynka to nie bede jakoś strasznie rozczarowana....Jeśli wszystko będzie ok to pod koniec ciąży pokoik zrobimy w kremowych kolorach pasujących do obu płci..Tak na wszelki wypadek ;]:-D

A ja dziś jednak nie jadę zapraszać ..Od rana leje jak z cebra...Nie wychodzę z domu bo nie chcę znów przewiać swoich nerek i znów mieć kłopoty jak kiedyś...:confused: Zabieram się więc za sprzątanie a potem poczytam sobie gazetki ;)

reklama
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy...

DOMIKCW - spał na podłodze bo to ja się nie dałam udobruchać, zresztą stara się jak najbardziej schodzić mi z drogi bo nadal z nim nie gadam...Faceci są do bani

Dzień dobry. Córcia spi, ja pozmywałam gary i teraz chwilkę posiedze sobie przed komputerkiem.

umi - Szkoda, że nie udało się z tą pracą, ale przynajmniej wiesz już jak może wyglądać taka rozmowa.
Masz już jakiś upatrzony strój dla Dziecka na chrzest?

domikcw - Wiesz, ja ogólnie tortów nie lubię więc ciężko mi ocenić i porównac z innymi, ale gościom zawsze smakuje.

panistepelek tak mniej wiecej mamy w sklepie niedalek nas jest taki ładny garniturek i calkiem niedrogi bo jak patrzylismy to 35 zł kosztowal a inne nie powiem tez przesliczne ponad 70 no ale nas narazie nie stac wiec chyba ten tanszy bedzi róznia sie tylko materiałami i to jak sie człowiek wpatrzy. No chyba ze cos innego znajdziemy. A jak tam zabki u Klaudii?
domikcw u mnie tez pogoda pod psem normalnie miałam na zakupy isc a tu kicha... a co ty upieklas jesli mozna wiedziec? Z małym zostałaby mama mojego Tomka bo na emertce jest wiec nie byłoby duzego problemu

no ja już posprzątałam aż się błyszczy:p pazurki wymalowałam i psiaka wykąpciałam więc teraz troche spokoju mam:p a co tu takie pustki??

AguśZakochana no faktycznie pamiętam jak mówiłaś o tej wróżbie. mnie to chyba czasami skleroza dopada:p ważne żeby zdrowa dzidzia była:) a co do kolorku to dobrze wykombinowaliście bo jakby co to tu i tu pasować bedzie. a dodatki zawsze można kolorystyczne zrobić:) a jak się dziś czujesz??
paatti88 a czym Cię tak wkurzył Twój facet?? stanowcza babka z Ciebie:p
panistepelek no bo tortów to nie da się za dużo wszamać bo to słodkie i muli(ja tak przynajmniej mam:p)
umi2 moim zdaniem to za teki ciuszek na chrzciny nie ma co przepłacać bo malec tylko raz to na sobie bedzie miał więc po co przepłacać. to że tańsze nie znaczy, że gorsze:) no to fajnie, że miałabyś komu zostawić Kacperka. jednak babcie się przydają:p a piekłam kochana ciasto o nazwie królewicz:)

domikcw kurcze masz racje straszne pustki. Aż wstyd mi jak czytam ze ty posprzątałaś a ja nie zrobiłam dzis dosłownie nic a jestem tak padnieta jak nie wiem dobrze przynajmniej ze Kacper mi caly dzien spi i budzi sie tylko na jedzenie, ale to chyba prze tę pogode bo cały czas leje :-( o takim placku nie słyszałam jesli chodzi o ciuszki na chrzciny to mam podobne zdanie. A ty sie gdzies wybierasz ze tak sie wyszykowałas w sensie pomalowanych pazurków?

dobra mój eM pojechał właśnie do domku :-(
zawsze mi sie łezka kręci w oku jak jest u mnie pare dni i musi wracać do domu..

a mnie chyba jakieś zatrucie złapało.. bo strasznie mi niedobrze i z grubszą sprawą co chwile latam do kibelka :baffled:

umi jak chcesz to moge ci wyslac garniturek bezowy, sztruksowy po moim synku, tylko nie ma jednego guzika, ale jak dla mnie to akurat niezbyt duzy problem :) kupilam go z koszula i krawatem ale one sie nie nadaja juz do niczego bo ja czesto mu ubieralam i zalal ktoregos razu herbata, za to garniturek tylko raz mial na sobie (na chrzcie)... aaa i czapka do tego jeszcze jest. Mi to nie potrzebne a szkoda zeby lezalo bog wie ile czasu czekajac na niewiadomo co :) a juz i tak 3 lata lezy....rozmiar to 68/74.

Ostatnia edycja:
reklama
domikcw Dziś czuję się nadal tak samo...Do południa męczy mnie strasznie ale już po godzinie 15.00 przechodzi na szczęście...:-)
madzia90 Wiem jak to jest latać do kibelka ...;P Wiec nie martw się może za niedługo przejdzie..;)
niunia90 Witaj ;) Ja również mam 19 lat...Myślę że poczujesz sie na Tym forum jak w domciu ;)

Do góry