dzień dobry wszystkim
pogoda się zepsuła dziś...
a wczoraj to mnie tak spaliło przy koszeniu trawy!!
a kosiarke to myślałam, że pokopie ze złości
no ale byłam w Kościele wczoraj...iii napatrzyłam się na te szkraby...Boże kochany ale dzieciaki są słodkie. ale oczywiście słabo mi się zrobiło i przestałam pół mszy na polku
ale mam dobrą nowinę bo mój W oznajmił mi, że od poniedziałku idzie do pracy wiec jest dobrze
dorom5 dobrze, że Alanuś taki grzeczny. Powiem Ci, że strasznie mi się podoba imię Twojego synusia!! Cudaśne. jak będe mieć kiedyś chłopczyka to będe negocjować z W o to imię
a po szczepieniu jak Aluś się trzymie??
Lenka87 sio do szpitala na porodówkę!!
trzymaj się:*
Justysia1a a jak Ty się czujesz??
mamaola yhy to w taki sposób Daruś otrzymał imię. fajnie
a co do pracy to też słyszę czesto, że ktoś ją traci albo znaleźć nie może....masakra
femme fatal nom mam nadzieję, że wszystko się ułoży
a czemu masz zły humorek??
pola997 ooo ja też lubię jeździć autkiem
kiedy egzamin masz?? ja podobnie jak Ty uważam, że ślub niczego nie zmienia i chyba to nie jest takie ważne dla mnie, ale za to dla mojego W bardzo ważne, wiec kiedyś nie będe mieć wyboru
zresztą tam gdzie mieszkam to raczej się żadko zdarza takie "życie na kocią łapke" aa i spóźnione ale szczere życzonka
wszystkiego najjj....dla Ludwisia:*:*
panistepelek no stara się o prace szkoda mi go, no ale trzeba się wziąść w garść. napisz jak po wizycie u dentysty
madzia90 ja też dostałam jakieś przeciw zapalne....dobrze, że już je kończe bo mnie to wkurza już.
anetka551 no to Zuzia Ci pięknie rożnie. oby tak dalej. i chyba to jej ulewanie na wadze się nie odbiło?? a jak walka z ciemieniuchą??
polna N to Alunia teraz bedzie lubiałą bardzo Bozie
to przez ile dni miała założone te szwy??
firanka ale z Ciebie charakterna kobitka
ale nie dziwię Ci się...skoro siora się obija to ktoś musi ją do porządku doprowadzić
a co Nicole bałaganiarka mała jest??
kolia dziadkowie zawsze rozpieszczają swoje wnuczęta...tylko potem problem mają rodzice.....
Ewelina88 witam serdecznie
Asiowo ależ zdjęcie Twojej Fasoleczki jest urocze!! małe a tak pięknę
a czemu Ty masz tyle tych badań??<wow>ale Ci się nazbierało tego..... współczuje Ci tych globulek.... "dowcipnych" jak Ty to nazwałaś
monalizka witam i szczerze współczuje straty Aniołeczka
[*]
AguśZakochana oj to jesteś następną, którą męczą nudności.....a przez cały dzień masz czy nasiląją się o określonych porach??
Matajkaa witam
umi2 Layla co u Was??