reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

AgusZakochana - Juz w 7 tygodniu i musisz tak czesto odwiedzac wc? :sorry2: To wpolczuje Tobie pod koniec ciazy, wtedy to chyba nie wyjdziesz. :sorry2: Ja pod koniec balam sie gdziekolwiek wychodzic bo czulam ze juz chce mi sie siusiu i mialam wrazenie ze nie dam rady wstrzymac. :sorry2:

Femme - 5miesiec, to sporo jeszcze przedemna. Ae takie chwile gdy Malyjeszcze nawet sam gowi nie trzyma, tez sa niesamowite. :tak:

Matajkaa - Witaj.:tak:

pola997 - Mój Alanek tez patrzy caly czas na mnie, gdzie sie nie rudze wzrok podaza za mna. Ze mna jest non stop to tez mnie pewnie najbardziej potrzebuje. :tak:

panistepelek - Wizyta z Malą, tak? :sorry2:

reklama
dorom - Tak, z Klaudią. ten dentysta to w sprawie ciągłego braku zębów. Czekamy jeszcze do 11 lipca i jak nadl nic nie będzie to prześwietlenie i zobaczy się.

Tak niestety mnie męczy ;/ Ale słyszałam że po 3 miesiącu ustępują nudności.... Moja znajoma też tak miała...Do 3 miesiąca cale dnie leżała bo gdy tylko wstała od razu robiło jej się niedobrze...Ale mam nadzieje że po 3 wszystko wróci do normy i bede w stanie szykować razem z Moim nasze gniazdko...;]:tak: W dodatku ta okropna pogoda....Straszna duchota panuje w moim mieście ...:dry:

dzień dobry wszystkim:)
pogoda się zepsuła dziś...:( a wczoraj to mnie tak spaliło przy koszeniu trawy!!:szok: a kosiarke to myślałam, że pokopie ze złości:sorry2::baffled:
no ale byłam w Kościele wczoraj...iii napatrzyłam się na te szkraby...Boże kochany ale dzieciaki są słodkie. ale oczywiście słabo mi się zrobiło i przestałam pół mszy na polku:angry: ale mam dobrą nowinę bo mój W oznajmił mi, że od poniedziałku idzie do pracy wiec jest dobrze:)

dorom5 dobrze, że Alanuś taki grzeczny. Powiem Ci, że strasznie mi się podoba imię Twojego synusia!! Cudaśne. jak będe mieć kiedyś chłopczyka to będe negocjować z W o to imię:p a po szczepieniu jak Aluś się trzymie??
Lenka87 sio do szpitala na porodówkę!!:-p trzymaj się:*
Justysia1a a jak Ty się czujesz??
mamaola yhy to w taki sposób Daruś otrzymał imię. fajnie:) a co do pracy to też słyszę czesto, że ktoś ją traci albo znaleźć nie może....masakra
femme fatal nom mam nadzieję, że wszystko się ułoży:) a czemu masz zły humorek??
pola997 ooo ja też lubię jeździć autkiem:) kiedy egzamin masz?? ja podobnie jak Ty uważam, że ślub niczego nie zmienia i chyba to nie jest takie ważne dla mnie, ale za to dla mojego W bardzo ważne, wiec kiedyś nie będe mieć wyboru:-D zresztą tam gdzie mieszkam to raczej się żadko zdarza takie "życie na kocią łapke" aa i spóźnione ale szczere życzonka wszystkiego najjj....dla Ludwisia:*:*
panistepelek no stara się o prace:) szkoda mi go, no ale trzeba się wziąść w garść. napisz jak po wizycie u dentysty:)
madzia90 ja też dostałam jakieś przeciw zapalne....dobrze, że już je kończe bo mnie to wkurza już.
anetka551 no to Zuzia Ci pięknie rożnie. oby tak dalej. i chyba to jej ulewanie na wadze się nie odbiło?? a jak walka z ciemieniuchą??
polna N to Alunia teraz bedzie lubiałą bardzo Bozie:-D to przez ile dni miała założone te szwy??
firanka ale z Ciebie charakterna kobitka:p ale nie dziwię Ci się...skoro siora się obija to ktoś musi ją do porządku doprowadzić:p a co Nicole bałaganiarka mała jest??
kolia dziadkowie zawsze rozpieszczają swoje wnuczęta...tylko potem problem mają rodzice.....
Ewelina88 witam serdecznie:)
Asiowo ależ zdjęcie Twojej Fasoleczki jest urocze!! małe a tak pięknę:) a czemu Ty masz tyle tych badań??<wow>ale Ci się nazbierało tego..... współczuje Ci tych globulek.... "dowcipnych" jak Ty to nazwałaś:-D
monalizka witam i szczerze współczuje straty Aniołeczka
[*]
AguśZakochana oj to jesteś następną, którą męczą nudności.....a przez cały dzień masz czy nasiląją się o określonych porach??
Matajkaa witam
umi2 Layla co u Was??

Ostatnia edycja:
I My juz PO :tak: Wrocilismy przed 12 , Ala wszamila caly barszczyk z jajkiem i poszla spac :tak: u chirurga spoko , plakala jak tylko go zobaczyla i jak weszlysmy ,histeria,placz ehhh :blink: ale powiem Wam ze lekarz byl bardzo mily , mowil do ALi i bardzo delikatnie wyciagal szwy bo odziwo zero nieczulenia czy jakies masci przeciwbolowej :szok:
Ala lezala na lozku ,wszyscy Ja trzymalismy i nawet nie pisnela ani drgnela :tak:
Zuch Dziewczyna :happy2: a na dowidzenia to nawet papa zrobila lekarzowi :biggrin2:

Agus wspolczuje :dry: ja mialam taki luksus ze chodzilam tylko do kibelka a tak to zero mdlosci :cool2: no i jeszcze objadanie sie lodami :-D

Stepelek :szok: to Klaudia nie ma jeszcz zabkow ? :szok: nie wiedzialam , a wogole meczy sie z dziaslami czy zadnych objawow zabkowania ?
qrde to Malutka niezle sie meczy , tak to ladnie by wszystko gryzla :no:
a Ty jej jedzenie rbisz na papke czy dajesz jej jakies kawalki ?

Matajka witaj i pisz :tak:;-)

madzia90 ja też dostałam jakieś przeciw zapalne....dobrze, że już je kończe bo mnie to wkurza już.

a ja jeszcze 5 dni :wściekła/y:

no ale obliczyłam sobie że akurat na Nasz wyjazd za granice wypadnie mi okres więc wezme dwa opakowania tabletek anty pod rząd.. a potem może odstawiam albo biore jeszcze jedno opakowanie :-)

Mdłości nasilają się głównie w porze przedpołudniowej...Do obiadu co chwile mnie męczy a po obiedzie już mniej...Ale też się zdarza:baffled: ... Trwa to jednak około 5 dni bo wcześniej to objadałam się wszystkim:-D i nic mi nie było.... Mam nadzieje że szybko to minie ;)

Ja jestem po zakonczeniu:-) Wakacje czas zaczac:-pno i na ten dzien pogoda jest okropna nie dawno dolownie lunelo a ja mialam pranie na balkonie i po zdjeciu go i tak juxz troche mokre bylo ja bylam cala mokra no idzi sie wsciec:wściekła/y:

Matajkaa Witaj;-)
Agus ja tez mialam mlodsci ale w sumie to tylko po np. autobusie polaczylo sie to chyba z moja choroba lokomocyjna wiec mozna sobie wyobrazic jak konczyla sie moja podroz do szkol co cieawe juz z szkoly to nie:-p
polna no faktycznie dzielna ta twoja mala;-)

ale maly ruch tutaj:-p tak chcialm cos dopisac bo mnie snek zadzwia siaac jeszcze sam nie umie raczkowac tez nie ale za to spodobalo mu sie wstaianie oparl sie o brzeg lozeka i sobie wstal ta malqa dzownica potarfi mnie za szokowac:-p

Ostatnia edycja:
polna_N - tak to jest jakieś 130 km od Lublina:-)
domikcw- a dziękuję;-) czuję się dobrze chociaż czasem łapią mnie takie dziwne bóle w brzuchu tak jak bywa to przed okresem... no ale lekarz powiedział że to jest spowodowane nerkami :-(
Zastanawiałam się jeszcze czy możliwe by było że po ok 10 dniach w szpitalu mogli by rozpoznać obecną ciąże z badań krwi i moczu :confused: czy na ciąże robi się jakieś wyszczególnione badania krwi i moczu?

Ostatnia edycja:
reklama
Postaram sie udzielac jak najczęściej... :)
Co do mdłości to jak przy Jakubie miałam straszne... i wymioty omdlenia... a teraz tylko kilka razy i to bardzo słabe mdłości i nic więcej :)

Do góry